Paragnost Eddie & Consulenten

Goede paragnosten

Paragnost bellen

Paragnosten zijn er al langer dan we denken. Zij ontwikkelde zich ook door de jaren heen. Maar wat maakt een paragnost nou een goede paragnost? Een goede paragnost is heel goed is wat hij of zij doet. Een goede paragnost kan zonder problemen een toekomst voorspellen, adviezen geven en alle andere dingen die een paragnost doet. Een goede paragnost bellen kan jou verder helpen.

Een medium/paragnost kan antwoorden en inzichten geven in verschillende situaties. Een medium/paragnost met jarenlange ervaring kan tijdens het consult verschillende paranormale gaves hebben. Paragnosten en mediums kunnen heldervoelend, helderwetend, helderziend, heldervoelend of helderhorend zijn. Deze paranormale gaves helpen om op alle vragen een antwoord te geven.

De spirituele ontwikkeling van paragnosten en mediums kunnen al vanaf jongs af aan de start bieden om medium/paragnost te zijn. Tijdens het leven van een medium/paragnost kunnen de gaven verder ontwikkelt worden. Onze consulenten beschikken allen over verschillende paranormale gaves. Een medium kan dus helderwetend, heldervoelend en helderziend zijn. Maar kan ook alleen helderziend/heldervoelend zijn. Wilt u een paragnost bellen? Dat kan!

Wanneer je een paragnost bellen zal kun je verschillende vragen stellen. Dit kan gaan over het verleden, heden en de toekomst. Maar ook over liefde, relatie, werk, dromen of als luisterend oor. Paragnosten bellen kan ieder moment van de dag, ook is er de mogelijkheid voor een chat.

Wat is een goed medium/paragnost?

Een goede paragnost kan dus tekens en boodschappen die hij of zij uit andere werelden krijgt zonder moeite om zetten naar duidelijke taal. Er zijn uiteraard wel een paar eisen gesteld door de wezens van boven aan de paragnosten.

Zo mogen paragnosten alleen een uitspraak doen als ze zeker weten dat ze begrijpen wat de geesten, gidsen, entiteiten of engelen bedoelen. En net als een ervaren medium mogen ze niet hun eigen emotie een rol laten spelen in de gesprekken. Dit zorgt er voor dat je tijdens een consult altijd eerlijk antwoord krijgt.

Ook in het geval van een goede paragnost kan het voor komen dat de paragnost niets door krijgt van boven. En zoals bij een ervaren medium kan het wel eens zijn dat een paragnost niets door krijgt van de geesten, engelen of entiteiten.

Een paragnost die het doet om er geld mee te verdienen wilt natuurlijk niet dat de klant teleurgesteld is omdat ze niets door krijgen. In dat geval zal de paragnost een antwoord verzinnen. Dat is natuurlijk niet wat je wilt.

Een goede paragnost (top paragnost) zou dit dus nooit doen. Hij of zij zal je altijd eerlijk vertellen dat er niets wordt door gegeven van boven. Misschien is dit ook wel een teleurstelling, maar je zal er niet later nog eens achter komen dat wat er is vertelt niet waar is. Dit is dus wat een goede paragnost inhoudt.

Een heldervoelend, helderwetend medium/paragnost

Een paragnost bellen kan je ook helpen als het gaat over relaties, liefde, werk, financiën, de toekomst of alle vragen die je hebt. Een medium kan ook gebruik maken tijdens een consult van lenormand kaarten, op deze manier kan een consulent tijdens een gesprek meer te weten komen. Een kaartlegster kn ook engelen kaarten of tarot kaarten gebruiken om antwoorden te krijgen.

Een medium/paragnost kan dus ook kaartlegster zijn. Maar een master medium/paragnost kan ook zorgen voor healing, jouw spiritueel coach zijn of een helder beeld geven van jouw toekomst. Mensen met allerlei vragen, die overal vandaan komen kunnen een paragnost bellen.

Een helderziende paragnoste of medium helpt je graag. Dit kan zijn als luisterend oor, als spiritueel coach, met alle vragen over liefde, relatie en werk. Maar ook om te kijken wat u in de toekomst te wachten staat. Maak een afspraak met medium Rob Nijland

Er zijn ook mediums en paragnosten die foto reading kunnen doen. Geef dan slechts één foto, dan is de medium/paragnost in staat om je hier het een en ander over te vertellen. Sta je op het punt in jouw leven om nieuwe dingen te doen, dan kan je een paragnost bellen voor inzichten en raad.

In contact komen met goede paragnosten

Een goede medium/paragnost verteld waar het op staat. Het kan ook voor komen dat wat een paragnost door krijgt eigenlijk helemaal niet goed of leuk is om te horen. Dit kan de paragnost natuurlijk voor zichzelf houden en er een leuk verhaaltje van maken, maar dan zal je er later achter komen dat het helemaal niet klopt en de paragnost je heeft voorgelogen voor iets wat mooier klinkt dan dat het eigenlijk is.

Een goede paragnost zou dat dus nooit doen. Die zal je eerlijk vertellen dat er iets mis is of dat iets niet goed gaat. een echt goede paragnost zal er voor kiezen je nu heel even de pijn te laten voelen in plaat van je weg te sturen en je er later 10 keer zo hard achter te laten komen. Er is namelijk een rede dat de paragnost dingen over jou te horen krijgt, en de paragnost moet dit uiteraard dan ook met jou delen.

Een medium/paragnost als een luisterend oor

Nog even waar je een paragnost voor kan inschakelen. Een paragnost kan jouw toekomst voorspellen. Door naar het verleden en het heden te kijken kan een paragnost zien wat je te wachten staat in de toekomst.

Zo kan een paragnost je helpen met het beantwoorden van jouw levens vragen over de toekomst. Maar ook met vragen over waarom er iets is gebeurd in het verleden. Een paragnost kan je ook helpen met liefde, relatie en/of familie problemen.

En een paragnost kan doormiddel van tarot of lenormand kaarten jouw adviezen geven over toekomstige beslissingen. Maar elke paragnost is weer gespecialiseerd in iets anders. Als je op internet zoekt naar een goede paragnost ziet je op hun profiel waar ze goed in zijn. Zo is medium Rob Nijland erg goed in fotoreading bijvoorbeeld.

Bel een paragnost voor antwoorden en inzchten

In contact komen met een helderziend/heldervoelend/helderwetend medium/paragnost is bij Paragnost-Eddie erg gemakkelijk. Maak eerst de keuze met welk medium/paragnost je in gesprek wilt gaan en kiezen voor de desbetreffende box, op basis van gaves en het gevoel dat u daarbij heeft. Tijdens een consult maak je eerst kennis met de consulenten en daarna leg u uw vragen voor.

Alle consulenten zullen eerlijk antwoord geven wanneer je met een paragnost gaat bellen. Je kunt bellen via uw normale telefoon, maar ook is er de mogelijkheid voor een chat. Bellen is vanuit Nederland 0,90 cent per min. Bel je vanaf België is dit 1,50 cent per min. Ook kun je credits kopen voor een paragnost bellen.

De keus voor een medium/paragnost kan op basis van jouw gevoel worden gemaakt. Maar ook de verschillende gaven kunnen hierbij een rol spelen. Zo kun je kiezen voor een kaartlegster of een van de consulenten die heldervoelend/helderwetend zijn. Ook de keuze voor lenormand kaarten of tarot kaarten staat vrij. Bij vele consulenten staat ‘Tijdens een consult maak ik gebruik…’ of ‘ik help je graag met …’. Dit kan jouw keuze beïnvloeden welke paragnost u wilt bellen.

Verschillende mediums staan de hele dag klaar voor een gesprek zodat zij jou hulp kunnen bieden op het moment dat jij dat wenst.