Paragnost Eddie & Consulenten

Goddelijke timing

Goddelijke timing In een reading zie en hoor ik vaak wel eens de boodschap: ‘Het is het geduld de moeite waard, Goddelijke timing is aan het werk.’ Ik krijg heel vaak tijdsgerelateerde vragenIn een reading zie en hoor ik vaak wel eens de boodschap: ‘Het is het geduld de moeite waard, Goddelijke timing is aan het werk.’
Ik krijg heel vaak tijdsgerelateerde vragen. Als er iets is wat ik niet ‘voorspel’ is het onder meer ‘tijd’. Ik kan wel naar tendenzen kijken vanuit wat ik op diverse manieren in het moment van de vraag mag doorkrijgen en/of meegeven.
Engelen hebben niet altijd door dat wij, aardlingen, iets als heel dringend ervaren.
Soms hebben wij, aardlingen, om welke reden dan ook het gevoel dat wat wij willen meteen moet gebeuren. En zo werkt het helemaal niet.
Als engelenmedium en spiritueel bewustzijnscoach leg ik altijd heel zorgvuldig uit dat ons leven gaat om bewust worden en bewust worden is een proces. Hierop staat geen tijd. Als jij me vraagt wanneer je partner eindelijk klaar is met zijn proces, dan voel ik nog voor de vraag is gesteld druk. Wanneer jouw partner klaar is met zijn groeiproces, dan is jouw partner klaar om zijn aardse jasje af te leggen en dat wil je toch niet?
Je bent nooit klaar met jezelf te ont-wikkelen, de wikkels van een nabij of ver verleden eraf te halen. Ook jij niet. Niemand.
Ik hoor ook vaak: ik ben het moe, ik ben het wachten moe. Ik wil een antwoord. NU.
Dat kan ik nog begrijpen als mens. Maar als medium en bewustzijnscoach laat ik jou even in de schoenen staan van diegene waarover jij je vraag stelt. Hoe zou het voelen onder druk te worden gezet? Hoe zou het voelen om een hele lading over je heen te krijgen, omdat jij ruimte nodig hebt om iets te verwerken? Gewoon even in de schoenen gaan staan en voelen.
Engelen helpen ons stap per stap, op basis van die Goddelijke timing, op basis van waar wij aan toe zijn.
Daar zit vaak de knoop. Ben je klaar voor een nieuwe relatie? Ja, ik ben er klaar voor. Ik ben er echt aan toe. Ik wil nu een partner. Ik ben het wachten zat. Wat ik vaak zie en voel is dat er nog een lading van niet-verwerkte emoties uit een recente breuk aan de oppervlakte komt. Er speelt nog zoveel meer mee dan het willen hebben van een relatie.
Ik benoem dit zonder eromheen te draaien. Betekent dit dat je op de wachtstoel moet zitten tot je je hele verleden hebt verwerkt? Neen, uiteraard niet. Dan moet niemand aan een nieuwe relatie beginnen, want er is altijd wel iets wat aan de oppervlakte zal komen, wat aanvankelijk nog niet zichtbaar is.
Waar we naar verlangen, waar we naar vragen komt altijd op het moment dat we de tekentjes opmerken. Die tekentjes zijn op ontelbare manieren zichtbaar en voelbaar. Vorige week vertelde een klant me eerlijk dat ze een potentiële partner niet eerder als dusdanig had opgemerkt en er nu pas klaar voor was. Ondertussen was de man met iemand anders samen. Ze vond het wel jammer maar begreep dat er ook voor haar iemand anders op haar weg zou komen. In die tijd was ze zich bewust geworden dat er nog teveel pijn van een vorige relatie verwerkt moest worden.
Ik ervaarde dit als een heel mooi voorbeeld van inzicht en bewustzijn.
Met mededogen, respect, geduld en vertrouwen wordt alles helder. Of het nu om je eigen zaak opbouwen is, verhuizen naar het verre Afrika, kiezen voor een gezonde alternatieve leefwijze. Het maakt niet uit.
We moeten er zeker van zijn dat we toe zijn aan een volgende stap, wat die volgende stap ook is. Je kan wel zeggen dat je dit nooit zeker kan zijn. Als je naar binnen keert en verbinding maakt met de plek waar jouw waarheid zetelt, voel je altijd het juiste eerlijke antwoord. Gaan we een verdieping hoger, dan maken we onszelf gigantisch veel wijs.
Als je met de hulp van de engelen dingen in je leven wil manifesteren, worden de tekenen je duidelijk. Misschien niet onmiddellijk. Meestal gaan we aan heel subtiele tekenen voorbij. Voor mezelf is dit mijn lichaam als diep voelend instrument. Je mag ook aan de engelen vragen jou de signalen te laten opmerken die het sterkst met jouw kanalen resoneren. Helder en duidelijk.
Laat alles zich verder op een magische manier openbaren. En geniet van elk stapje op weg naar de vervulling van je allerhoogste zielspotentieel.

Warme groet
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com