Paragnost Eddie en Consulenten

Geduld is een schone zaak

Geduld is een schone zaakGeduld is een schone zaak

Geduld is in deze moderne tijd nauwelijks meer op te brengen lijkt het wel.
Alles moet snel en liefst gister dan vandaag. Geduld leert je wel om in je eigen centrum te staan en vandaaruit beslissingen te nemen die voor jouw hoogste goed dienen.

Geduld leert je ook met zelfbeheersing de mogelijkheden in je leven aan te pakken. Met ongeduld is nog nooit iemand wijzer geworden. Integendeel ongeduld leidt alleen maar tot tegengestelde effecten in bepaalde situaties.
Als je alles op een natuurlijke manier laat ontwikkelen dan voel je ook minder stress en ben je ook minder angstig voor het leven.
Het is beter om in jezelf te geloven en in je eigen wijsheid dan je energie vooruit te sturen vanwege je ongeduld.

Over wijsheid gesproken als jij je bewust bent van de wetten van het universum kun je volgens deze wetten leven en heb je de beschikking over de grootste vorm van liefde, licht en macht die tot je ter beschikking staan.
Je leert wijsheid nooit uit boeken wel uit de levenservaring van de vele levens die je hebt geleefd. Je ziel slaat elke ervaring op en groeit in bewustzijn tijdens jouw aardse levens.
Als je leert om evenwichtig in het leven te staan dan vallen angst en onzekerheid weg dan kun je bouwen op je eigen kracht.

Je leert om je aardse zelf in harmonie te brengen met je spirituele zelf en vandaaruit kun je bouwen aan je leven op een evenwichtige manier.
Leren je eigen waarheid te leven is ook een steeds moeilijkere opdracht naar het schijnt. Er is zo een massa bewustzijn dat het steeds moeilijker wordt om te voelen wat nu van jou is of van de ander. Je wordt als het ware meegesleurd in de massahysterie en daardoor staan er ook zoveel mensen meteen met hun oordeel klaar zonder dat ze de feiten en kennis hebben over een situatie.
Geloof je in jezelf en in vader moeder God  dan weet je dat je veilig bent en dat je beschermd bent en je jouw eigen creativiteit kan laten stromen.

Geloof en vertrouwen leren hebben in de oneindige bron van licht is het allerhoogste goed.
Weet dat jij bent aangesloten op die bron en dat je de moed mag hebben om in je zelf te geloven zonder enige vorm van egoïsme ten toon te spreiden.
Dus geduld is een schone zaak om rustig te leren je doelen te bereiken en in harmonie te komen met jezelf.
Ongeduld laat alleen maar zien dat je niet het vertrouwen hebt om rustig alles te zien groeien of dat je te onzeker bent om te geloven en een goede afloop.
Ook laat ongeduld zien dat je niet in harmonie bent met jezelf en dat je daardoor bijvoorbeeld ook een kort lontje kunt hebben en het overzicht kunt verliezen in het grote geheel.
Opgefokt door het leven gaan is sowieso niet de juiste manier van leven.

Daarmee veroorzaak je juist alleen maar meer stress voor jezelf en je omgeving en duw je mensen juist weg van jezelf.
Door hoog gevoeligheid kun je ook te veel energie van anderen binnen krijgen en daardoor ook je ongeduld verliezen omdat je vol zit met negatieve energieën bv.
Dus zaak is het wel om te kijken waar komt mijn ongeduld vandaan.
Is het omdat ik van nature niet zoveel geduld heb, is het omdat mijn vat vol zit, is het omdat ik te veel van anderen voel of is het omdat ik mijzelf niet de rust gun om de balans te vinden in mijzelf.
Genoeg om even over na te denken, niet?
Als je weer even helemaal terug in balans wil komen kun je de onderstaande oefening doen. Je kan hem inspreken op je gsm waarbij je een zacht achtergrondmuziekje laat meespelen.
Zo kun je weer even de rust in jezelf vinden.
Ik wens je succes met de meditatie en hou het goed voor jezelf.

Warme knuffel,
Elisa-Lis
www.yoiranta.com

Ga op een stoel zitten en sluit je ogen.

Plaats je beide voeten stevig op de grond.
Voel de grond onder je voeten. Voel je onderbenen. Je knieën. Je boven benen. Voel je billen tegen de zitting van de stoel. Voel je rug tegen de leuning. Voel je schouders. Je bovenarmen. Je ellenbogen .Je onderarmen. Je handen.

Concentreer je nu op je stuitbeen. Zie nu hoe een lange buis uit je stuit groeit en geef deze buis een mooie kleur rood dat kan rood goud zijn, of koper, net hoe jij het wilt .

Maak deze buis diep in de aarde vast daar waar alle energie samenkomt.
Zie nu hoe alle negatieve energie vanuit je lichaam door deze buis de aarde ingaat geef die negatieve energie een kleur. Voortaan gaat alle negatieve energie uit jouw lichaam door deze buis.

Concentreer je nu op je voeten Stel je nu voor dat er onder je voeten wortels recht naar beneden groeien door de vloer de aarde in. Heel diep en vast de aarde in. Stel je voor hoe de energie uit de diepte van de aarde door die wortels omhoog gezogen wordt.
Geef die positieve energie de kleur waar jij nu behoefte aan hebt voel hoe het je
lichaam inkomt. Je voeten in. En hoger naar je onder benen, je knieën ,je bovenbenen,
je billen, e rug, je schouders, je bovenarmen, je onderarmen en je handen. Voel hoe je handen de energie uitstralen.

Laat dan de energie weer terug gaan naar je nek. Zie hoe de energie via je kruin je aura in loopt en visualiseer hoe je aura volstroomt met energie. Voel nu hoe alle positieve energie langs je lichaam naar beneden stroomt. Voel hoe het de negatieve energie uit je aura duwt. Via je nek, je schouders, je borst. En zie hoe het onderweg alle negatieve energie uit je aura meeneemt. via je middel, via je billen, via je bovenbenen, via je onderbenen, en dan langs je voeten diep de grond in. Zie hoe het daar weer positieve energie wordt.

Je aura is nu vol van positieve energie die jou zal beschermen tegen energieën van anderen en je met beide voeten op de grond houden.
Kom nu weer terug bij je positieven, en open rustig je ogen.

Succes