Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Angelia

Lieve Angelia, bedankt voor de mooie woorden, en zoals altijd komt alles uit, ik ben trots dat ik jouw bent tegen gekomen op deze lijn, je bent oprecht lief en geduldig, en een top medium, ik bel je al jaren, je heb me nog nooit teleurgesteld, veel liefs uit het warme Spanje,

Groetjes Claudia

Medium Angelia

Angelia kan heel goed kaarten leggen en kan heel goed invoelen . Ik ben haar nu al meer dan een jaar en ze heeft me al heel veel inzichten kunnen geven en voorspellingen die ook uitkomen . Ze zegt wat ze doorkrijgt , of je het leuk vind of niet , en dat noem ik een eerlijke medium . Zo hoort het te zijn .
Ze is ook heel meelevend en zet me altijd in mijn kracht .
Zelfs rechtbank kwesties zijn uitgekomen die ik liever niet zag uitkomen . Ze geeft geen tijd maar als ze zegt dat er vertraging is dan is dat ook daadwerkelijk zo .
Wat ik ook zeer fijn vind is dat ze heel laat nog te bereiken is , soms kan een mens niet slapen door opbouwende emoties of gebeurtenissen en verdriet . Dan is het fijn dat zij online is .
Voor al diegene die haar nog niet hebben kunnen bellen , zeker doen !! Spijt krijg je niet .
Dikke knuffel
Carla

Channeler Celisa

Voor Channeler Celisa,
Dank je wel het brengen van helderheid
in de complexe tussen mij en de man in kwestie.
Ik kom van alles tegen waaronder mijn angsten,
maar door je duidelijke inzichten en uitleg, leer
ik steeds meer om terug te gaan naar mijn hart.
Je geeft de andere kant van de medaille weer
in de gesprekken en daar heb ik heel veel aan.
Het helpt mij verder groeien en bloeien in mijn proces.
Dank je wel voor je geduld, inzichten en
je support in de gesprekken.
A lots of love, S

Paragnost Alieda

Alieda, wat ben je goed. Wat een feest om met je te spreken. De informatie komt zo snel bij je. En het is onmogelijk om niet geupplift te worden door je vrolijke energieke stem.
Dank je wel!

Medium Esmee

Mooie Esmee, bedankt voor al je tips en luisterend oor!
Je adviseert goed en geeft goede en adequate tools, waar men iets mee kan. Plus je bent hartstikke eerlijk, je vertelde direct al waar de kern lag bij mij en dat het hem nooit ging worden met Ben. Op het begin was ik er boos om en verdrietig. Nu zie ik in dat je al die tijd gelijk had en ben ik ontzettend gegroeid.
Ik ben je dankbaar! Top medium, top mens en zeer kwalitatief.
Liefs Denise Romee

Lichtwerker Eline

Wat ben je toch een fijn medium Eline!
Goud eerlijk en loep zuiver!
Dank weer voor dit top consult.

Medium Angelique

Lieve Angelique
Ik wil jou bedanken om er voor mij te zijn in deze moeilijke en harde tijden die ik ervaar . Zonder jou was ik echt in een grote depressie belandt . Je krijgt heel veel dingen door die bij mij voor opheldering zorgen . Ik ben enorm blij voor alles wat je afgelopen dagen hebt doorgekregen . Ook heel veel details . Je bent er altijd voor mij en ik vertrouw ook op alles wat je zegt want tot nu toe is alles wat je hebt gezegd uitgekomen op nog een paar andere voorspellingen die nog moeten gebeuren . Jou gevoel en visioenen komen ook altijd uit .
Je bent een uniek mooi mens met de hart op juiste plaats . Ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen . Ik geef jou alle sterren van de hemel .
Dank
Vlinder

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, jij bent mijn engel! Zonder jou weet ik niet hoe ik door dit alles zou hebben gedaan . Je kent het hele verhaal en elke keer maar echt elke keer ben ik meer verbaasd hoe jou kaartjes bepaalde dingen zegen dan als dat zo uitkomt bel ik je en we moeten ook lachen hoe is dat mogelijk dat dat ook echt zo gebeurd. Ik ben zo blij met jou en jij bent er altijd voor mij. Bestaan geen worden hoe ik jou moet bedanken. Dank je wel lieve schat ! Jij bent de beste!!! Liefs

Medium Angelia

Lieve Angelia, ik heb je gebeld vanuit Spanje, mijn vraag zat hoog, en wie bel ik dan, jouw natuurlijk.
Je wederom gelijk, ik krijg een schade vergoeding, dank je topper, ik noem je, alles komt uit

Liefs Claudia

Paragnost Alieda

Altijd lieve Alieda life changing gesprekken met jou. Situaties zijn mij nog nooit zo helder en duidelijk uitgelegd. Jouw aanpak werkt, jouw voorspellingen kloppen. Mis je nu al een paar dagen op de lijn, ik hoop dat het goed met jou gaat. Liefs Marjo

Medium Angelique

Lavendel, Ik spreek Angelique al wat jaren,tot in detail komen haar voorspelling uit.. Je schiet vd éné verbazing in de andere. Soms zo moeilijk te geloven,maar ze komen gewoon uit!!! En als kers op de taart verteld ze gewoon even tussendoor boodschappen van mijn lieve pappa die boven op mij wacht.
Ik geef haar alle sterren die aan de hemel staan.
Love you Chique

Waarzegster Madelein

Fijn je gisteren gesproken te hebben en nog fijner dat je terug bent! Tot snel lieve Madelein

Medium Marya

en weer heb je gelijk
Over contact met R is uit gekomen Chapeau geweldig medium tot gauw weer.

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,

Als eerste wil ik je oprecht bedanken voor je duidelijke eerlijke antwoorden, soms zijn het een aantal pijnlijke dingen die je dan hoort maar hoe jij het zo empathisch overbrengt is heel fijn. Ik weet dat als ik oprechte antwoorden wil, bij jou moet zijn. Je haalt niet alleen een denkbeeldig spiegel voor me, maar je denkt en voelt oprecht met mij mee. Ik ben koppig en wilde nooit dingen geloven, maar het klopt gewoon wat je zegt! Je draait er niet om heen en vertelt hoe het zit. Zoals ik toen al zei halfuurtje bellen met jou heeft me meer opgeleverd dan 10 sessies bij de psycholoog. Ik zal je zeker vaker raadplegen en natuurlijk nu met mijn situatie met B, hoe dan ook ik weet wat me nu te wachten staat en 100% procent dat het uitkomt. Het is niet leuk maar met jou steun kom ik er uiteindelijk wel.

Spiritueel Coach Ingrid

Lieve Ingrid,

Bedankt voor je mooie consult, je wijsheid en je liefde (erg voelbaar). Het heeft me echt goed gedaan en ga weer met frisse moed verder. Het ga je goed. Liefs, S

Lichtwerker Eline

Het was me weer een waar genoegen om je te spreken Eline!
Bijzonder fijn hoe verhelderend je telkens kunt zijn in mijn situatie(s) en
hoeveel me dat oplevert in mijn leven en relatie. Ben zeer blij met je en dat
ik via deze lijn gebruik kan maken van je gaven en kwaliteiten.
Je hoort me zeker weer. Hartelijks, D

Waarzegster Madelein

Lieve Madelein
Dankjewel voor je fantastische consulten.
Veel liefs!

Paragnost Heleen

Lieve Heleen ,
Ik kan jou al 10 jaar en wat ben je goed!!!!
Hoewel ik zelf hulpverlener ben kan ik niet anders zeggen dat Heleen beter is dan welke psycholoog of psychiater dan ook.
Ze is loepzuiver en eerlijk …. Ze zegt niet wat je horen wilt maar precies de waarheid op een liefdevolle manier ..
Door haar ben ik verder gekomen sta ik waar ik nu sta en anders zeker niet had gestaan.
Ze is nog wekelijks mijn luisterend oor.
Dank lieve Heleen !! Je bent een engel op aarde
En alsnog gefeliciteerd … .

Medium Heleen

Lieve Heleen,

Ik wil je graag bedanken voor de oprechte/eerlijke gesprekken. Je zegt niet wat een andere wilt horen en vertelt hoe het daadwerkelijk zit. Dit kan wel confronterend zijn, maar wat wil je liever iemand die nu straight up eerlijk is en meteen alles zegt of iemand die je valse hoop geeft. Doe mij maar het eerste!! Ik heb veel paragnosten/mediums gebeld, maar jij blijft toch wel een toppertje. Jammer dat de reacties van het gastenboek voor jou zijn verdwenen, maar de mensen die je vaker bellen weten hoe het daadwerkelijk zit. Groetjes F

Medium Eefje

Ieder mens heeft een gave, kaarten leggen daar moet je verdomd goed in zijn,sommige verware met kaarten leggen heden/verleden/toekomst wees zorgvuldig met kaarten leggen.wat de kaarten laten zien,ligt altijd aan de persoon wat hij/zij ermee doet .kaarten leggen is ook een ondersteuning voor vele vragen die oproepen bij een persoon. Op deze lijn zitten een paar goeie tussen in ! Waar ik tegen U zeg.

Medium Chantalle

Lieve Chantalle, zoals altijd nu heb je ook weer gelijk gehad . Ik heb hem gesproken. Precies zoals je zei dat hij zelf gaat contact opnemen. Bel je snel xxxx

Medium Angelia

Lieve Angelia , Laatst heb ik u gecontacteerd ivm met mijn ex-vriend. u gaf mij duidelijk aan dat ik geduld moest oefenen,geen druk zetten zodat hij voor zichzelf kon gaan uitmaken hoe verder. U gaf mij aan dat hij voor mij zou kiezen en mij zou positief verrassen. Inderdaad, ik heb ,met tegenzin ben ongeduldig, jouw raad opgevolgd en het resultaat is zoals u aangaf, was SUPERMOOI. Ik bel al lang naar u omdat u altijd de juiste info geeft ,ook al is het negatief, u zegt waar het op staat, dit siert u .U zal altijd het enige medium zijn die ik zal contacteren,juiste info op een liefdevolle manier aangegeven ook omdat u dag en nacht bereikbaar bent. Dikkkke Merci Anne

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,

Fijn dat je er weer bent en super je gesproken te hebben
Dankjewel voor alles.
Fijne avond en van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vandaag. wens je zoveel moois.

Veel liefs

Medium Angelia

Lieve Angelia, ik ga op vakantie vandaag, maar wil je laten weten dat het weer is uitgekomen, het is niet te geloven, het blijft uitkomen, wat je zegt.
Ik bel je jaren, nog nooit heb je er naast gezeten.
Dank je lieverd, ik blijf je belken ook tijdens de vakantie.

Veel liefst Claudia

Medium Nico

Nico had meteen door hoe de vork in de steel zat. Goede raad en inzicht gegeven.

Medium Julia

Lieve Julia,

We hebben elkaar al een aantal keer gesproken en je voelt echt als een zus voor me. Ik maak soms echt van die keuzes waar niemand op zit te wachten, maar jij helpt me gewoon er door heen.
Bij ons eerste gesprek wist jij dingen op te noemen van mensen wat je niet kon weten en zo elke keer maar weer.
Ik vind jou echt de allerbeste op deze lijn.

Thank u for that

Kusjess

Medium Marya

Dank je wel weer
Voor de waarheid daar heb ik alle
Vertrouwen in omdat je zo goed medium bent bel je zeker weer.

Paragnost Eddie & Consulenten

Lieve mensen, vanaf morgen ben ik weer aanwezig. Ik kijk ernaar uit om jullie weer te spreken.
Warme en lieve groet, Lichtwerker Eline

Medium Helen

De afgelopen maanden waren voor mij persoonlijk behoorlijk zwaarden soms belde ik Helen voor een luisterend oor en wat zij door mocht krijgen op de situatie. Een lieve rustige vrouw die me houvast gaf met de dingen die ze door kreeg. Nu het bij mij wat lichter word en ik terug kijk had ze het bij het rechte eind. Vanuit de grond van mijn hart dankjewel lieve Helen! M

Waarzegster Madelein

Goedemorgen Madeleine ik hoop dat het al goed gaat met je ,we missen je,maar dat is niet belangrijk,wordt maar beter en gezond dat is het belangrijkste.groetje Carla

Medium Esmee

Lieve warme oprechte Esmee,
Ik wil deze reactie neerzetten, omdat het exact zo is gelopen zoals je me vertelde. Dankjewel, voor mij 1000 sterren waard.
Naast dit alles, coach jij mij fantastisch, zelfs mama belt je nu hier, ook zij is enorm blij met je en met je kundigheid.
Dikke knuffels Romee en Lisa

Medium Gonny

Lieve Gonny, u was mij hele grote steun laatste tijd . Ik ging door moeilijke stukje in mijn leven . U was er hele tijd voor mij . De laatste wat u heeft gezegd is ook uitgekomen . U bleef hele tijd zegen hij zoekt zelf contact en er is ook gebuurd. Ik bel u snel en vertel ik u alles . Liefs S

beste mensen.
Door drukte en vakantie periode beperkt bereikbaar.
vanaf zaterdag kom ik zoveel mogelijk online.
lieve warme groeten ron los

Paragnoste Gaya

Je bent een topper! Super gave! Mooi mens en zuiver. Dankjewel

Medium Lizzy

Mijn excuses Lizzy. Ik viel precies op de verkeerde moment weg, maar mijn credits waren op.

Maar u had het helemaal juist gezien, zonder dat ik er wat over had gezegd. Dat is inderdaad mijn angst. U had ook dingen benoemd die u niet kon weten.

Helaas viel ik te vroeg weg om te zeggen dat ik u altijd bel, omdat ik weet dat ik van u een eerlijk antwoord krijg. Of het nu antwoorden zijn die ik liever niet wil horen of mooie uitkomsten.
Welke voorspelling u ook had gemaakt, ze kwamen altijd uit.

Heel erg bedankt voor het consult!

Lieve bellers,
Voor de komende periode zal ik per dag aangeven of ik wel of niet online ben. Ben ik niet bij Paragnosteddie.nl online dan ben ik regelmatig op paragnostenchat.nl te vinden. De tijden zullen per dag verschillen. Klik op Medium Désirée en kijk in mijn weekrooster.

Warme groet,
Désirée Box 08

Medium Emy

Heel lief dat u mijn korte vraag wilde beantwoorden.
Ik laat horen hoe het verloopt.
Spannend!

Paragnost Lara

Lieve mensen, i.v.m. met mijn gezondheid verblijf ik op dit moment in een kliniek en ben weer voor jullie beschikbaar vanaf 1 augustus a.s. Ik stuur jullie licht en liefde en dank jullie voor het altijd gestelde vertrouwen in mij. Een lieve harte groet paragnost Lara, box 72

Paragnost Heleen

Hoi Heleen nogmaals een bedankje voor je oprechtheid, je altijd eerlijke en doeltreffende antwoorden maar ook dank voor de wijze waarop je omgaat met jouw mooie gaven! Liefs, mij

Medium Maan

Lieve Zuivere Maan,
Ik ben zo blij dat ik jou gesproken heb en alle informatie die je meteen begon op te sommen klopt als een bus !!
Deze inzichten en mooie boodschappen van mijn lieve paps hebben zoveel duidelijk gemaakt en geeft me zo’n goed gevoel
dat ik nu een veel betere kijk heb op bepaalde zaken en een heel positief gevoel voor de toekomst en wetende dat mijn paps
direct verbonden is , wat voor mij een vreugde volle bevestiging is en het Mooiste Cadeau wat ik mij maar kan bedenken!!!
dit is echt onbetaalbaar .
Maan jij bent een hele mooie Ziel en een hele dikke knuffel van mij.
Liefs José

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.