Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Medium Laura

Lieve Laura,

Je bent duidelijk, warm en pakt alles op zoals het daadwerkelijk speelt in mijn leven. Zelfs de kleinste details. Daarnaast geef je praktische tips die ik goed kan inzetten in situaties en merk dat het werkt.

Liefs Bianca

Medium Gerard

Beste Gerard , dankjewel voor het duidelijke gesprek/ consult . Het verwoorden cq uitleg is goed, geen nonsens, je hoeft niet te zoeken na woorden. Heb ooit heel wat mediums gesproken plus cursussen gedaan / kaartlegging en ontwikkeling van hieruit durf ik te zeggen : dat ik het kaf van het koren kan scheiden.. jij bent ‘echt’ een topper. Groetjes Marian

Medium Lola

Lieve Lola Bedankt dat ik je altijd kan bellen. Je blijft bij je voorspelling dat het goed komt tussen J en mij. Er zijn al veel voorspellingen uitgekomen. Liefs

Medium Angelique

Ze is gewoon goed,heb velen gebeld, (al bijna 15 jaren
) Ik kan dan ook echt wel de onderscheiding maken tussen werkelijke gave’s of niet! En zeker niet om te willen horen wat je wenst te horen.Angelique bezit die gave en ook wel andere paragnosten/mediums natuurlijk.
Met alles zit ze goed. Ik blijf het wonderbaarlijk vinden,
Dat sommigen onder de mensheid dit mee hebben gekregen v/h universum!

Paragnost Lara

Lieve Lara,

Het heeft mij weer zo goed gedaan, het gesprek met jou gisteravond! En F heeft toch weer een jaarcontract gekregen (hoorde ik net), zo blij, je had gelijk!
Dankjewel voor alles en veel liefs

Waarzegster Madelein

Lieve Madelein.
Bizar hoe je precies de dag wist dat hij contact zou opnemen.
Ook dat het gesprek niks zou opleveren.
Je bent werkelijk steengoed.. heb er geen woorden voor.
De voorspellingen die je vandaag gedaan hebt ga ik dan ook met volle overtuiging tegemoet.
Ik ga je zeker weer bellen.. en heb je vandaag verteld dat ik een bericht zou schrijven.
Het mooie aan je is ook nog dat toen ik tegen je zei.. je hebt gelijk gekregen, jij heel lief zei… maar ik hoef geen gelijk te krijgen… je bent top… heel veel liefs en tot snel x D

Waarzegster Madelein

Madelein, hoewel ik jou gebeld heb om jou persoonlijk te kunnen zeggen en bedanken dat jouw voorspelling is uitgekomen, wil ik je toch nog iets achterlaten voor de buitenwereld… Jij bent gewoon top!!! Je hebt het steeds bij het juiste eind en ik geloof alweer helemaal in jouw update dat je mij nu hebt mee gegeven. Ik geloof echt dat de zon terug mag schijnen voor mij… Je weet wat ze zeggen, je hebt zowel regen als zonneschijn nodig om de regenboog te kunnen zien. Heel veel liefs. Joke

Medium Layla Ki

Layla je bent geweldig in 1 woord op 13 maart jl. zei je me het voelt dichtbij over drie weken heb je weer contact met hem en wat denk je vanavond hebben we weer terug contact gekregen en binnenkort gaan we elkaar weer zien zoals je allemaal hebt voorspeld.

Echt grote dank groetjes Monique xx

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,

Dank je wel voor ons gesprek, het heeft me weer in mijn kracht gezet. Ik heb genoeg om naar uit te kijken en nog voor mezelf te doen. Je zet me altijd weer op het juiste spoor. ik heb ontzettend veel aan je woorden en je wijsheid. Ik hoop dat je dit nog lang mag blijven om de mensen die jou nodig hebben te kunnen helpen! Voor mij ben je onmisbaar.

Dikke Knuffel.

Medium Erika

Ik heb vandaag voor het eerst gebeld met Erika en dit was een goede intuitieve beslissing om voor haar te gaan. Zij kan heel goed invoelen op situaties en mensen en daar een juist beeld bij formuleren. Mooi aan het gesprek met Erika vind ik dat zij verder gaat dan alleen invoelen en adviseren. Ze coacht daadwerkelijk al invoelend op mij als persoon wat voor mij als persoon belangrijk is om in mijn eigen krachten te blijven staan en te begrijpen waar ik sta in mijn eigen leven. Ik ben blij dat ik met haar heb gebeld en raad iedereen aan om met haar te bellen als je meer wilt dan een “voorspelling”, invoelen en ophangen.

Medium Chantalle

Geweldige Chantalle ,

Dankjewel dat je altijd voor mij bent. Ik wil je ook op deze manier bedanken en zeggen hoe geweldig je bent. Jou voorspellingen komen hoe dan ook altijd uit. Deze laste ook. Je heb wel gelijk gehad hij heeft contact gezocht, we hebben gepraat en we gaan deze weekend elkaar ook zien. Je bent gewoon het beste.. geweldig.. zo lieve vrouw xxx

Paragnost Ingrid

Amai Ingrid,
Wat een mooi invoelen rond mij en mijn Tweelingziel.
Dit is zoveel meer dan top Medium dat jij bent hoor!
Je bent vooral ook zeer menselijk en begripvol en een luisterend oor!
Je kon echt in de ziel van mijn Twin kijken en voelen!
Bedankt om te horen dat ikzelf ook een mooi mens bent!
Remember 10 April.
Liefs Marnix

Waarzegster Madelein

Lieve madelijn,
Vandaag kreeg ik het weer even moeilijk en nam ik de telefoon om met jou te spreken. Vorige week zat je erop en hebben we elkaar na 2 weken opnieuw gehoord. Ik hoop echt dat je het vandaag terug bij het juiste eind hebt. Ik vertrouw op jou. Je geeft me de moed om verder te gaan.

Medium Sonja

Sonja u bent echt geweldig!!!! Ik ben echt sprakeloos!!!! U wist alles echt alles!!!! Ik ga u zeker nog bellen!! Mensen die een goede medium zoeken moeten Sonja bellen! Een hele lieve wijze vrouw! Wauuuuw 👍🏻

Paragnost Elisa-Lis

Lieve Elisa dank voor de verhelderende gesprekken die ik met jou heb gehad. Het is niet eenvoudig om je ego aan de kant te schuiven maar ik heb wel inzicht gekregen over hoe ik zelf in mijn leven stond. Het heeft mijn bewustzijn een flinke boost gegeven en daardoor sta ik veel beter in mijn leven en voel ik ook veel meer voldoening in mijn relatie .
Bedankt lieverd je bent een topper! Tot gauw, Groetjes, Sam

Medium Angelia

Wat ben jij een lieve en gevoelige vrouw, wij hebben samen een traantje gelaten omdat we een soortgelijke situatie hebben meegemaakt. Ik voelde direct een band met je.. dank je wel lieverd. Mensen bel Angelia voor een fantastische Reading!

Medium Esmee

Esmee je zat er bonk bovenop precies zoals je zei
Ik was stomverbaasd en ben helemaal happy. De rest van de voorspellingen komen ook goed weet ik nu zeker . Gr peter

Medium Lola

Beste Lola ik wil je ook via deze weg dank je wel zeggen. Ons gesprek deze week heeft me heel goed gedaan ,daarvoor heb ik de keuze gemaakt die je me voorlegde.Ik bel je zekers te weten meer op deze lijn
Veel liefs en gr monika geurts uit rotterdam

Medium Ariël

Lieve Ariel weer dank je wel je voelt het allemaal super goed aan. Door je eerlijkheid kom ik eindelijk een stap verder! xx K

Paragnost Patricia

Lieve Patricia, je kan goed invoelen en krijgt juiste informatie.
Hopelijk komt t uit. Bedankt!

Medium Mieke Moon

Lieve Mieke Moon

Dankjewel voor al jouw steun en jouw wijze woorden. Ik heb al heel veel van jou geleerd.
Jij laat mij terug met mijn beide voeten op de grond staan,dankjewel daarvoor.
Jij hebt het altijd bij het rechte eind.
Je bent oprecht en heel eerlijk,daarom bel ik zo graag met jou.
Je hoort snel terug van mij.

Veel liefs
B

Medium Esmee

wat heerlijke vrouw Esmee!!wat is zei goed echt kippenvel…voelt veel aan..is heerlijk direct gewoon geweldige vrouw!!!!….
bedankt voor fijne gesprek ….je bent echt top!je weet waar je het over hebt!
tot snel liefs marina

Medium Joze

Vorig jaar zei Joze dat ik zou verhuizen en een woning zou vinden, niet te groot maar met “een groot zitgedeelte” en in de buurt van winkels. Klopt volledig. Is plotseling uit de lucht gevallen. Ze voorspelde ook dat ik opnieuw contact zou krijgen met mijn ex maar dat het met veel hobbels zou verlopen. Klopt ook. Voelt heel goed energieën. Een aan te raden medium. To the point.

Medium Erika

Lieve Erika, je bent écht een topper en een aanrader voor een ieder!
Je voelt de dingen feilloos aan.

Paragnoste Lotus

Lieve Lotus,

Sprak je vandaag een uur lang, dank je voor je reading en duidelijke en heldere uitleg!
Je zegt waar het op staat. Ik bel je zeker weer!

Liefs Maureen

Medium Maan

Hoi Maan,

je bent een enorme topper en zonder jouw tussenkomst had ik mijn nieuwe baan vermoedelijk niet gekregen. Je ziet en voelt belangrijke dingen en coacht ook nog eens in de juiste richting wat mij rust en kracht heeft gegeven. Heel blij dat ik jou heb gevonden.

Groetjes Tom

Paragnost Astrid (2)

Ik heb Astrid(2) vandaag voor het eerst gesproken.
Ze kon heel goed invoelen op de situatie , wist dingen te benoemen , die ik niet had verteld.
Ze is direct, verteld je niet wat je wilt horen maar, geeft je echt tools en adviezen waar je wat aan hebt.
Ze heeft ook humor, voelde me gelijk op mn gemak.
Super mooi gesprek.

Dank je wel .

Medium Julia

Lieve Julia, ben zeer van jou onder de indruk. Ik bel je zo nu en dan als ik helderheid nodig heb. Jij bent zo ongelofelijk zuiver dat ik er geen woorden voor heb.
Super bedankt. Ben zooo blij met jou. Hoop nog lang van jou bijzondere gave te mogen genieten.

Medium Enya

Whauw, echt super bedankt lieve Enya
Ik heb jouw goede adviezen opgevolgd. Dicht bij mezelf blijven en hoe ik het beste kan neerzetten. Hans heeft inderdaad weer naar aantal weken contact opgenomen dat zei jij al. En het gaat nu al heel anders wat een opheldering. Jij helpt mij altijd zo goed en daarvoor wil ik jou oprecht bedanken. De angsthaas haha…. jij weet zelf wel wie. Dat zijn jouw woorden met veel dosis humor. Voor mij ben jij een Topper. Dikke kis A

Medium Eefje

Dankjewel Eefje!
Je hebt mij ontzettend geholpen met al de antwoorden op de diverse vragen die ik had! Ik ben erg blij dat ik weet op welk dingen ik nu mijn aandacht het best kan richten en hoe ik die dingen kan gaan aanpakken. Super bedankt!
Tiny

Medium Laura

Hi Laura, helaas lukt het me niet je te pakken te krijgen. Aantal keer een afspraak gemaakt maar zodra je online bent ben je al bezet. Kan er niet tegen rennen. Geen wonder, want je bent ook super goed natuurlijk. Wel lastig dat het op deze manier niet lukt je volgens afspraak te kunnen bellen. Hopelijk lukt het me binnenkort. Gr. S.

Paragnost Patricia

Dank je wel voor je fijne consult. Patricia
Je bent goed in het invoelen, ik was echt speecless je wist dingen te benoemen , die ik jou niet had verteld .
Je bevestigd tevens mijn gevoel.
Woww je bent keigoed in wat je doet!
Je zal veel mensen helpen.

Ga zo door , je bent een engel

Medium Noa

bedankt Noa voor fijne gesprek sorry mijn telefoon hield ermee op we houden contact over J….;)
mercikes!

Medium Martina

Martina geeft weer inzicht, zo mooi en prachtig….niet altijd wat ik wil horen maar het resoneert altijd met mijn innerlijke. Heel erg bedankt weer. liefs, S

Medium Eefje

Beste Eefje,

Wat een super fijn gesprek en zo respectvol zonder te oordelen. En je hebt het zo goed aangevoeld. Ik bel je zeker nog een keer terug. Je hebt echt een gave.

Waarzegster Madelein

Lieve Madelein, dank je wel voor als je steun tot nu toe. Je blijft bij je verhaal, en dat verhaal is ook nog eens zeer positief, dus ik hoop dat je gelijk krijgt. Met tijdsaanduidingen en omschrijvingen zit je er altijd goed op. Altijd fijn om met jou te praten. X

Medium Angelia

Bedankt Angelia, voor de super goede reading, er zijn al veel dingen uitgekomen, ik ga je snel weer bellen.

Medium Eefje

Lieve Eefje

Ik kijk verbaas naar je voorspellingen en alles komt uit.

Medium Chantalle

Beste Chantalle,

Je kaart lieg nooit. Je blijf volhouden met je voorspellingen en iedere keer komt uit.

Veel liefs
Valentina

Medium Angelia

Lieve Angelia,
Ik bel jou al een hele poos. Wat ben jij ontzettend goed!! Je hebt het ALTIJD aan het rechte eind. Al jouw voorspellingen zijn tot nu toe uitgekomen.
Je bent oprecht, hebt een super gevoel voor humor en bent heel eerlijk. Je brengt de boodschappen liefdevol over, maar toch direct. Ik waardeer je enorm!!! Je hebt me echt door heftige tijden liefdevol ondersteund. Je bent zeker een aanwinst voor deze lijn!!
Dikke dikke knuffel! Love you

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *