Paragnost Eddie en Consulenten

Ga voorbij alle grenzen

Ga voorbij alle grenzenZitten we echt gevangen in een tijd waarin we eigenlijk niet meer weten wat echt is of niet? Zitten we vast in gedachten en patronen waar we ons hele leven al mee worstelen? Realiseren we onszelf echt niet dat er een mogelijkheid is om eruit te stappen? Om te ontsnappen uit een leven wat zogenaamd vanaf het begin van ons leven tot aan onze dood is geregeld? Velen hebben het erg naar hun zin op aarde. Alles gaat prima hoor ik dan zeggen. We gaan weer eens fijn op vakantie en met de kinderen gaat het goed dus we hebben niet te klagen.
Vreemd toch dat de ene mens zich wel voortdurend afvraagt wat de ware zin van het leven is en of dit nu alles is wat er is, en de ene mens schijnbaar dolgelukkig is met het leven wat ze leven en gewoon doorgaan. Er zijn zoveel tegenstellingen onder de mensen dat ik mij eens afvroeg waar dit nu vandaan komt.
In eerdere blogs heb ik al eens aangegeven dat alles illusie is waarin we leven. De immens grote bol waar wij allen op leven, ook wel de aarde genoemd is hetgeen wij kennen. Wij weten niet beter dat dit is wat er is ,en we moeten er maar het beste van maken. Maar als er nu eens een andere realiteit zou bestaan?, een realiteit waarin we niet zo gedomineerd zouden worden en waarin er echte vrijheid van leven is? Voor mensen die hier echt in geïnteresseerd zijn, kan ik alleen maar zeggen ga eens op zoek naar de diepere oorsprong van het leven. Momenteel en dat is niet de eerste keer dat dit gebeurt op het internet, wordt er veel geblokt door diverse sites als FB en Twitter omdat het bewustmakend nieuws is en het de mensen aanzet tot nadenken.
Ja waarom zou je nadenken dat doen ‘’wij’ wel voor je, toch? Dit is cynisch bedoeld dat snap je wel lieve lezer, maar met ‘’wij’’ bedoel ik degenen die ‘’alles’’ bepalen op de aarde. Die ervoor zorgen dat wij geen stem meer hebben, en die de media gebruiken als bliksemafleider om ervoor te zorgen dat het onweer niet wordt gehoord door ons. Alles wat ook maar enigszins bedreigend zou kunnen zijn voor het behoud van de onderdrukkers wordt geëlimineerd. Geloof het of niet het is zoals het is.
Auto’s hadden al lang op water kunnen rijden, maar door de macht die olie hun heeft gegeven en de afhankelijkheid daardoor van het volk, is het een veel te groot risico gebleken om dit ook daadwerkelijk te laten uitvoeren. Dus ‘’wij’’ kopen die mens om of ‘’wij’’ leggen hem om. Simpel?, ja , ernstig? Jazeker. Want op deze manier heeft het al heel wat mensen het leven gekost. Van artsen die hun nek uitstaken tot specialisten en onderzoekers die in de nieuwe tijd ook daadwerkelijk voor het volk opkwamen worden geboycot. De meest ernstige ziekten kunnen al lang genezen worden, maar ja dan wordt er niets meer verdiend. Dus dat gaan ‘’wij’’ niet toelaten.
Het internet wordt gemanipuleerd net zoals de andere media en je krijgt alleen maar te zien wat angst aanjaagt en wat boosheid veroorzaakt. Valt het niet op dat er bijna geen leuk nieuws is te zien? Er was op NL eens een programma wat de ‘’Goed Nieuws Show” ’noemde. Het was zo een leuk programma en de mensen spraken er zo fijn over dat het net zo snel als het was gekomen ook weer verdwenen was. Dat wilden ‘’wij’’ niet, want daardoor worden de mensen te gelukkig en voelen ze zich te blij. Dus show weg en meer censuur. Triest? Jazeker want de mens werd verkocht dat het voor geen meter liep deze show. Terwijl heel Holland erover sprak? Zeg wie neem je in de maling?
Maar helaas voor ‘’hen’/wij’’ zijn er steeds meer mensen die zelfstandig gaan leven en nadenken over hetgeen er op de aarde gebeurt. En die wel degelijk het nieuws kunnen verspreiden wat echt belangrijk is voor het volk/de mensen.
Wil je echt weten wat er gaande is? Wil je echt horen hoe de dingen worden vervormd en gemanipuleerd? en niet sinds kort maar al voor een zeer lange tijd? Ga dan eens voorbij al je grenzen, en ga voorbij alles wat je nu voor waarheid aan neemt en laat alles eens helemaal los. Durf te kijken voorbij al je grenzen en ontdek een geheel nieuwe wereld in jezelf. En stem je af op een andere dimensie.
Bij Earth Matters kun je sites vinden die je op een andere manier een stuk bewustzijn meegeven. Bij MartijnvanStaveren.nl vindt je antwoorden op vele vragen.
Ik citeer: Er is meer aan de hand, veel meer dan wat er tot nu toe verklaard kan worden op basis van wat de Mensen onder andere dualiteit noemen. Er is herziening nodig van zowel ons huidige denken en handelen als ook het huidige voelen. Pas dan zal de Mens zichzelf kunnen bevragen wie zij in werkelijkheid is. Vrij van aangeleerde betekenissen en volgzame dualistische modellen. Pas dan kan het waarachtige “Buitenaardse UFO” Fenomeen en de betekenis van G O D haar intrede doen in het Menselijke bewustzijn op een wijze, waarbij werkelijk alles compleet als puzzelstukjes in elkaar past. Alles wordt anders, krijgt een veel grotere betekenis en hoeft niet meer geclassificeerd te worden op basis van oude modellen.
Mocht je vragen hebben hierover schroom dan niet mij te contacteren ,want er is echt veel meer onder de dekmantel geschoven dan je ook maar zou kunnen bedenken. Ik ben bereikbaar op Paragnost-Eddie box 68/
Hartegroet,
Elisa-LisGa voorbij alle grenzen