Paragnost Eddie en Consulenten

Ga uit je pijn en geef je over

Ga uit je pijn en geef je overZolang je jezelf blijft verbinden aan je emotionele pijn, blijf je onbewust geneigd je tegen elke poging om die pijn te genezen verzetten .
Op die manier saboteer je jezelf en als je jezelf blijft identificeren met die pijn, kun je je er niet van bevrijden. Het zal best een schok zijn op het moment dat je erachter komt dat je aan je pijn gehecht bent.
Maar op het moment dat je dat gaat inziet, heb je eigenlijk die band al verbroken.

Leren om oprecht te kijken naar je pijnstukken en hoe diep ze daadwerkelijk zitten kun je alleen maar als je steeds weer opnieuw wordt getriggerd door je omgeving. De mensen die je bewust of onbewust laten kijken naar jezelf zijn eigenlijk je leermeesters.
Hoe lastig en confronterend het ook zal zijn en hoe vaak je ook in conflict raakt met jezelf en de ander weet dat veel dingen op je eigen bord liggen.

En ook al is het ego zichzelf geweldig aan het verzetten en wil het ego niet opzij stappen weet dat alles wat zich weer opnieuw aandient in je leven het gevolg is van innerlijk verzet. Simpel uitgelegd heeft alles wat je niet opruimt op emotioneel vlak op den duur een negatieve lading. Waardoor is dat nu? een voorbeeld…als je alles in je kast laat liggen aan oude kleding en je kijkt er jaren niet naar om dan gaat het ruiken en kan er mot inzitten en of misschien wel schimmel doordat je er niet naar hebt omgekeken en hoe langer je het laat liggen hoe erger het wordt.

Dit ter illustratie hoe emoties die je vastzet in je geest en lichaam een eigen weg kunnen gaan vinden en hoe meer je alles oppot in je lichaam en geest hoe zwaarder het gaat worden en op een later moment in je leven kan het je gaan opbreken. En dat kan zwaarder zijn dan de dingen rustig aan op het juiste moment los te laten door je gevoelens te leren ventileren.
Zo kun je voor je omgeving ook lastig worden neem je partner, kinderen of je werkkring en vrienden.

Door je boosheid en frustratie kun je een behoorlijk negatieve uitstraling gaan krijgen van ongeduld tot hevige woede uitbarstingen en sombere stemmingen die zelfs tot depressies kunnen lijden. Al die negativiteit is verzet tegen herstel en het enige wat je eraan kan doen is het verzet opgeven en terug keren in je eigen leven.
Door jezelf over te geven bevrijdt je jezelf van al deze innerlijke spanningen en kan het zomaar gebeuren dat je opeens merkt dat je situatie aan het veranderen is zonder dat je er veel aan hebt moeten doen.

Deze geestelijke bevrijding werkt twee kanten op, één valt er een enorme last van je af als je jezelf kan uitspreken naar de ander zonder de angst te hebben dat je wordt afgerekend erop. En twee doordat je jezelf bevrijdt van de demonen uit je verleden stel je jezelf weer open voor een ander leven waarin je jezelf mag zijn en je je vrijheid van denken en handelen weer terug hebt.
Als je jezelf opeens heel licht helder en vredig voelt betekent het dat je jezelf dus echt helemaal hebt overgegeven.
Dan leef je in een toestand van lichtheid er is geen verzet meer en geen weerstand dan kun je zijn wie je werkelijk mag zijn en ben je bevrijd door je eigen innerlijke licht.
Op die momenten ga je voelen wat je werkelijk allemaal hebt tegengehouden in je leven/ En ook al is het nog zo zwaar geweest en heb je angst om het los te laten omdat je bang bent overweldigt te worden door emoties weet dat je nooit meer krijgt dan dat je op dat moment aankan.

Je wordt geholpen en beschermt als je daarom vraagt. Vraag en roep de ENGEL VAN HERSTEL: zij begrijpt hoe de geest en ziel geknakt kunnen zijn en ze kan je helpen bij het herstel van emotioneel trauma. Deze engel zal je helpen om diepgewortelde problemen op te lossen.

En je kan de ENGEL VAN LICHT: aanroepen om je onder te dompelen in het versterkende engelenlicht dat ze van god heeft gekregen. De engel van licht is krachtiger dan welk licht op aarde dan ook, en zelfs krachtiger dan het licht van de zon.
Deze engelen kunnen je echt helpen om te herstellen en om je weer terug in het licht te zetten.
Je hoeft ze alleen maar aan te roepen en te danken als je voelt dat het klaar is.

Vertrouw op je eigen innerlijke licht en werk samen met de schitterende engelen die er altijd voor ons zijn.

Als je behoefte voelt om eens met mij of de andere collega’s hierover te praten dan kun je ons vinden op paragnost-eddie .

Warme knuffel, Elisa-Lis box 68