Paragnost Eddie en Consulenten

Ga mee met de stroom van het leven

Veel veranderingen zijn onderhevig aan angsten en of moeite met loslaten.
Mensen willen liever alles onder controle kunnen houden om dan de gebaande paden te kunnen blijven bewandelen.
Als je zo in het leven staat is het heel lastig om de veranderingen die er momenteel op de aarde gaande zijn tot je te kunnen nemen.

Meestal hoor ik van deze mensen ‘’maar ik wil geen verandering’’ ik wil dat alles bij het oude blijft.
Jammer genoeg is het juist voor deze mensen heel lastig om zich over te geven aan de stroom des levens en daardoor is er een weerstand tegen alles wat er momenteel gaande is.
Wat is er dan gaande? Wel zoals je al kan lezen op verschillende andere blogs en als je je bezig houdt met het spirituele leven dan weet je dat er een bewustzijnsverandering gaande is.
Hoe dat kan? Simpel omdat alles in beweging blijft en dus moet blijven stromen en omdat er nu eenmaal niet alleen de aarde en haar bewoners zijn maar dat we ook te maken hebben met de werelden om ons heen.

De tendensen die er momenteel zijn planetair gezien bepalen ons hele leven.
Voor degene die een beetje van astrologie afweten  volgen dit al geruimere tijd maar voor de leek is dit wel lastig te bevatten.
Want hoe kun je nu beïnvloed worden door planeten?
Hoe voelt de zon op je huid? Hoe voel je jezelf als het volle maan is?
Snap je dit zijn slechts twee voorbeelden die ik kan noemen.

Planeten beïnvloeden elkaars kracht net zoals mensen dit doen omdat alles uit energie bestaat. Soms kun je energie zien door bv de zon die op een warme dag op het wegdek schijnt dan zie je zo een gloed hangen.
Zo zijn energieën van andere planeten ook voelbaar voor mensen die er gevoelig voor zijn. Maar zelfs als je niet die gevoeligheid hebt dan heeft het effect op ons mensen.
Zo zijn er dus tendensen gaande die ons gevoel bepalen die vooral nu op dit moment ook te maken hebben met relatievormen en vooral de relatie met jezelf is belangrijk nu.
Kiezen voor wat je echt gelukkig maakt dus kiezen vanuit je hart en niet vanuit je hoofd, waarmee ik meteen wel aangeef dat het realistisch moet zijn waarvoor je kiest.

Ik bedoel je kan geen tandarts worden als je daarvoor geen studie hebt gedaan dat is logisch.
Maar kijk eens naar de dingen die je na aan het hart liggen. Kom je nog wel aan jezelf toe, of ben je alleen maar bezig met werk en je gezin?
Tijd voor verandering dus en laat het nu eens even niet alleen afhangen van je inkomsten maar kijk ook eens wat je werkelijke doel kan zijn in het leven.
Voel je jezelf gelukkig dan is er nix mis mee. Voel je dat er behoefte aan verandering is voer dat dan uit. Vele mensen blijven maar hangen in dezelfde oude patronen en zijn niet echt gelukkig met wat ze doen. Niet mopperen maar steek de handen uit de mouwen en ga op zoek naar wat je voelt/wilt/kunt doen vanuit de situatie waar je inzit.
Leven is ook genieten en vooral vreugde beleven aan jezelf en je omgeving.

Veranderen hoeft geen pijn te doen hoor je mag alleen wel los komen uit je vastgeroeste patronen. Leven is meer dan werken, thuiskomen , eten en op de bank liggen zappen.
Je hebt voor jezelf wel een verantwoordelijkheid toch? Verspil je talenten niet door elke dag hetzelfde te doen. Je hebt ze meegekregen toen je terugkwam naar de aarde verspil ze dan niet.
Je eet toch ook elke dag iets anders? Variatie is belangrijk dat houdt de spirit erin en geeft weer nieuw vuur.
Meegaan met de stroom dus. De stroom van het leven. Net als een trein die elke dag weer opnieuw vertrekt maar die wel steeds op een ander spoor rijdt. Zo kun jij ook jouw weg uitstippelen. Het is niet alleen maar het aardse waar wij onze aandacht aan mogen geven maar zeker ook wel onze spirituele groei die wij mogen gaan beleven. Dit heeft alles te maken met wat er nu gaande is. Daardoor zijn er zoveel roepende in de woestijn. Men voelt dat er iets is maar kan de vinger er niet opleggen.

Vraag, lees, onderzoek dat gevoel en vervolg je pad met een beetje meer aandacht voor hetgeen je al eeuwen weet maar tijdens je indaling alweer hebt vergeten.
Dit is nodig omdat je blanco moet zijn tijdens je geboorte en je langzaam maar zeker mag gaan herinneren wie je bent. Dan ga je zien en voelen dat er meer moet zijn dan wat ons dagelijks door de keel wordt geduwd. Dat er een heel ander leven bestaat dan op de aarde en dat dit nu is waar je zo een behoefte aan hebt om dit te ontdekken.
Dat je voelt dat je de laatste tijd zo angstig bent en dat je voelt alsof er steeds iemand achter je staat of dat je het gevoel hebt dat er iemand is in je buurt of om je heen.
Wel lieve mens dat zijn dus de energieën die je voelt van je liefdevolle gidsen.

Onderzoek het  maar en beleef het met volle aandacht. Maar wees voorzichtig met wie je in zee gaat. Wees bedachtzaam en volg je pad stapje voor stapje. Lees veel en vraag zeker ook informatie aan de consulenten op de lijn bij Eddie. Weet dat er ook mensen zijn die zich beter en groter voordoen dan ze zijn alleen maar om interessant te willen zijn.
Blijf daar ver van vandaan. Niemand is beter, groter dan jij. Wel kan het zeker zo zijn dat er mensen zijn die je vragen kunnen beantwoorden en die je op het voor jouw juiste pad kunnen zetten. Deze mensen hebben jarenlange studies gedaan aan het leven zelf en ook al vele doorgevingen gekregen waardoor ze je kunnen helpen en je bij kunnen staan met wijze raad.
Voel vooral wat iemand voor je kan betekenen en laat je niet door snelle cursusjes van je pad afbrengen want je mag de tijd nemen om alles tot je te nemen.
Nooit iets overhaast doen want werken met mensen is sowieso iets waar je voor geleerd moet hebben. Dat kun je nooit in een paar weekend cursusjes daar heb je meer voor nodig zoals de werking van de psyché en de werking van het lichaam dus wees daar voorzichtig mee anders kun je daar meer schade mee berokkenen dan dat je er voordeel mee haalt.

Herinner je wie je bent en ga stapje voor stapje op je pad verder met deze mooie verandering. Op deze manier is veranderen een Godsgeschenk en kun je daar de rest van je leven op aarde alleen maar veel plezier van hebben.
Ik wens je veel geluk met je nieuwe leven, en als je erover wilt praten vragen hebt of informatie wenst dan kun je mij bereiken bij Paragnost– Eddie. Op Box 68.

Warme knuffel,
Elisa-Lis