Paragnost Eddie en Consulenten

Je frequentie verhogen met de engelen

Je frequentie verhogen met de engelen De afgelopen dagen merken velen een soort van ‘ ongemak ‘ op emotioneel en fysiek vlak…de energetische kosmische downloads zijn inderdaad heel sterk voelbaar en dit is herkenbaar bij voornamelijk gevoelige sensitieve mensen.
Ik hoorde gisteren bij een cliënte wiens partner hoopte dat dit allemaal voorbij zou zijn in 2018, dus was hij vol goede moed het nieuwe jaar ingestapt en voelde hij zich een paar dagen geleden plots somber, humeurig en vroeg hij om mij te bellen of dit wel normaal was en of het voor de rest van het nieuwe jaar wel ging veranderen…want 2017 was een heel zwaar jaar geweest en hier had hij geen zin meer in.
De beloftes dat dit jaar een beter jaar wordt….de gedachte dat we het nu eindelijk gehad hebben en we voor dit jaar op onze lauweren kunnen rusten…ons transformatieproces gaat gewoon verder, alsook de planetaire aardse transformatie is volop aan de gang. Ik heb reeds in eerdere blogs geschreven dat de planetaire transformatie een impact heeft op ons fysieke emotionele en spirituele lichaam. Het is dus zo dat alles wat nog in ons systeem vastzit en vraagt om losgemaakt te worden, effectief een uitweg zoekt en de plek waar we dit in eerste instantie voelen is wel degelijk ons lichaam. Om die reden is het heel belangrijk heel veel zorg te dragen voor ons lichaam: het kan gebeuren dat je gevoeliger bent voor bepaalde voeding, voeding die je tot voor kort nog ‘ verteerde ‘, verteer je niet en het blijft op je maag liggen. Het is dus ook heel goed om heel dicht bij jouw ervaring te blijven, je lichaamsbewustzijn wordt geactiveerd, misschien nu sterker dan voorheen…je hoeft er niet over te discussiëren want jouw lichaam geeft perfect aan wat goed voor je is, ook al zou je voedsel nuttigen waarvan je voelt dat dit niet goed is voor je en hier toch mee doorgaat omdat jij het lekker vindt…je lichaam weet echt veel beter. Tijd om dus ook de verbinding met ons lichaamsbewustzijn te herstellen. Je kan dus op dit moment meer fysieke klachten ervaren en fysieke klachten gaan ook vaak gepaard met emotioneel onwelzijnsgevoel…oude diepe emoties die nog vastzitten in je systeem vragen ook om bevrijding. Neem je nu vb een dieptemassage, wees dan niet verrast dat je plotseling huilt…velen halen een massage om in eerste instantie lekker verwend te worden, alleen gebeurt er op een dieper niveau wel degelijk meer……alles wordt losgeweekt…wat prachtig dat lichaam en geest perfect samen werken, alleen nu wij nog.
Het effect van de heel frequente kosmische energiedownloads hebben de afgelopen dagen ook tot vurige , verhitte discussies, ruzies geleid….ook herkenbaar in de gesprekken. En niet enkel discussies, doch ook instrumenteel ‘ geweld ‘ , als ik zo even voor de duidelijkheid mag stellen. Dat er dus bij sommigen met potten en pannen heen – en weer werd gegooid, ik was niet verbaasd.
Hoe bewuster je omgaat met jezelf, jouw behoeften en noden vb meer behoefte aan afzondering, rust of het tegendeel meer behoefte aan contact met anderen, praten over wat je bezighoudt …hoe gemakkelijker je je kan overgeven aan het verloop en de dynamiek van deze transitie.
Ascentie is een begrip dat voor velen voelt als: bah, wat naar, zo negatief…ascentie is daarentegen niet negatief op zich, we worden voorbereid om meer licht -energie te laten binnenkomen, en dat dit gepaard kan gaan met fysiek vervelende nevenverschijnselen, is een gevolg ervan. Het wordt wel weer rustiger, als we bereid zijn ons over te geven aan het gebeuren, te waken over gedachten en overtuigingen die ons terugzetten in de oude energie, want dit werkt vertragend en conflicterend.
Aangezien ik als engelenmedium me voortdurend en nog veel meer met de energie van de engelen verbind, weet ik dat ze ons kunnen helpen op heel veel manieren, die bij ons passen. Van kwesties en problemen die banaal lijken te zijn tot zaken die dringend zijn. Een van de helende opdrachten van de engelen is ons te helpen onze vibratiefrequentie op het hoogste niveau te brengen, en met het hoogste niveau wordt dus nooit bedoeld dit niveau te vergelijken met anderen. Het gaat altijd over onszelf, wat goed is voor ons allerhoogste welzijn. Uiteindelijk zijn we allen op weg naar het creëren van een leven vanuit onze hoogste Bron en wanneer we dit begrijpen en ook naar die inzichten leven, dan zijn we daadwerkelijk aan het groeien…of ascenderen. Ascenderen en descenderen. We stijgen boven ons ego uit, en we blijven geankerd op onze prachtige planeet. Want dit leven hebben we bewust voor incarnatie gekozen. We zijn hier niet per toeval, we hebben een taak op ons genomen om de Aarde en elkaar te helpen in deze prachtige opdracht.
In die zin leggen we de weg verder af…wat hebben we laten liggen in 2017, omdat we hoopten dat het wel vanzelf ging goedkomen, omdat we nog niet klaar waren knopen door te hakken, omdat we nog aarzelden ons zielspad te volgen, omdat omdat omdat….opnieuw kunnen we de kans benutten een magisch meesterlijk jaar neer te zetten en de dualiteit in onszelf te overwinnen. Waarom zou je een hel creëren op aarde, terwijl je ook kan kiezen om jouw hemel te creëren…met andere woorden: waarom zou je de strijd willen blijven voeren met jezelf, collega ‘s, partner, kinderen….wat heb je überhaupt te bewijzen? Hoe goed je bent…of hoe wijs je bent…of hoe spiritueel je bent….Je wordt al gezien, het is niet langer meer nodig om het spel met de omgeving op die trilling uit te werken. Tot zolang je dit nodig hebt, krijg je gratis de juiste actoren om dit spel te spelen. Alleen word je er zelf niet gelukkiger op.
Een andere goede reden waarom engelen van harte wensen ( en meer is het niet ) dat we onze frequentie verhogen en verfijnen, is dat we ons gemakkelijker kunnen bewegen in de materiële wereld, waarin we leven.
Hoe hoger en fijner onze frequentie is, hoe gemakkelijker het zal zijn ons mee te bewegen aan de voortdurende transities. We zullen ons ook intuïtief bewust worden van de gaande veranderingen en verschuivingen. Kijk maar eens naar onze dieren…zij voelen al vaker op voorhand de aardse verschuivingen, of kunnen ook uren op voorhand onrustig worden bij opkomende onweersbuien.
Onze hoogfrequente lichamen zullen zich ook over grote afstanden kunnen verplaatsen ( dit wordt teleportatie genoemd), dematerialiseren ( zie ook Sai Baba) en gebeurtenissen kunnen doorstaan die een dichter lichaam met een tragere trilling zou traumatiseren. De engelen willen iedereen helpen ons aan te passen aan een veranderende wereld door jou de energie en de steun te bieden die jij nodig hebt jouw frequentie te verfijnen.
Hoe doen de engelen dit?
Heel eenvoudig, let eens op alle tekentjes en signalen die je met je fysieke zintuigen kan waarnemen…en dit gaat verder naar ingevingen, gedachten, hinten, een plots inzicht…heel veel tekentjes die jouw leven een ingrijpend positieve wending kunnen geven.
Let eens op steeds weerkerende getallen….dit hoor ik de laatste dagen heel frequent van klanten: dit zijn inderdaad goddelijke boodschappen. Je kan dit als toevallig bekijken…maar niets is toe-val: de tekentjes vallen ons toe. Soms zelfs letterlijk!
Wil je weten wat jij kan doen om je levensstijl te verbeteren? Vraag de hulp van AE Raphaël of leer werken met de Engelenkaarten van deze krachtige wijze raadgever.
Wil je de ballast van het verleden loslaten…om te beginnen kan je samenwerken met AE Michaël en hem de hulp vragen alles wat niet langer bij je hoort, weg te halen. Wees wel heel duidelijk en afgelijnd op wat je vraagt en wilt…zolang er op dat vlak ook maar enige twijfel is, blijft de situatie zoals ze is. Velen vragen om een stukje bevrijding…maar ik merk ook wel dat er vaak nog wat restjes ‘ ik wil eigenlijk nog niet want het kan me toch nog iets opleveren ‘ energie vastkleeft. Engelen weten heel goed waar we mee bezig zijn en helpen ons altijd als ons verzoek krachtig, duidelijk en afgelijnd is op wat we echt willen.
Je hebt er alles bij te winnen…en de engelen zijn er dag en nacht voor ons.
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com