Paragnost Eddie en Consulenten

Etherische bescherming

Etherische bescherming‘ Er komt ‘ zoveel ‘ naar binnen, ik voel me zwaar, geladen, alsof ik er geen grip op heb. Hoe kan ik mezelf afschermen en beschermen tegen ongewenste energieën ‘?
Wanneer je je bijvoorbeeld in een omgeving waarbij ‘ trage ‘ ( of lage ) energieën betrokken zijn begeeft, is het heel belangrijk je energetisch te beschermen. Stel dat je op ziekenbezoek gaat en je beschermt jezelf niet tegen de vele energieën die in een ziekenhuis ronddwarrelen, dan kan jij, als je zeker al gevoelig / sensitief bent, hier last of hinder door ervaren. Dit is ook iets wat k vaker hoor bij mensen die zich na een ziekenbezoek emotioneel zwaar voelen, een beetje down, angstig en denken dat dit aan hen ligt. Het is eerder omgekeerd…in een ziekenhuis is het net de plek waar mensen alle menselijke emoties vrijuit loskomen. Je hoeft het dan niet te ver te zoeken…maar je kan je wel voor een volgende keer beschermen.
Let wel, dit kan zowel bij leven als bij meeliftende entiteiten die nog aan de aarde gebonden zijn. De meningen zijn hierover heel sterk verdeeld, vanuit de overtuiging dat iedereen die overgaat meteen naar het Licht gaat. Het is geen punt van discussie wie hierover gelijk zou hebben…in alle lectuur die ik tot op heden gelezen heb, heb ik toch eerder de neiging om te beamen dat aard-gebonden geesten / entiteiten wel degelijk een reëel gegeven zijn.
Hoe dan ook…de essentie van dit blog is een paar tools mee te geven waarmee jij je energetisch lichaam kan beschermen.
Als je jezelf wilt afschermen/ beschermen, visualiseer vooraf dat je volledig omhuld wordt door een kleur waardoor jij je beschermd voelt.
Om te beginnen kan je eenvoudig wit licht visualiseren, waardoor je heel wat engelen naar je toetrekt en je beschermt voor fysieke aanvallen ( en misdaad). Eigenlijk is het een goede gewoonte om je elke dag te omhullen in wit licht en hier ook een paar minuten je tijd voor te nemen.
Wanneer je te maken hebt met mensen die gewoon zijn om te roddelen over anderen, toxische taal gebruiken in de communicatie, voortdurend klagen over alles wat fout loopt in de wereld en in het leven, dan kan je je onmiddellijk een roze schild ( liefde ) om je energetisch lichaam visualiseren. Je kan dit zeker terwijl je midden in een situatie zit, waar je niet onmiddellijk onderuit kan vb tijdens een meeting op het werk. Per stante pede trek je een roze schil over je heen en desnoods trek je je even terug uit de meeting of als je assertief bent kan je hier ook iets over zeggen. Ik opteer voor het laatste, maar ik kan me voorstellen dat het wel een aantal vaardigheden vraagt om op een positieve manier de boodschap over te brengen. Met de roze kleur, verbind je je met AE Chamuël.
Je kan een groen schild visualiseren als iemand ziek is of gewond. De groene kleur is de helende beschermende kleur van AE Raphaël.
Wanneer je je voorstelt je energetisch lichaam te beschermen voor paranormale ‘ aanvallen ‘ en entiteiten dan is de paarse kleur doeltreffend. In de paranormale wereld worden helaas heel veel ‘ aanvallen ‘ gepleegd om anderen bijvoorbeeld te overheersen, te overtreffen, te vernietigen.
Als de aanvallen als heel sterk binnenkomen dan kan je je schild versterken. En dit kan wel eens nodig zijn vb tijdens een rechtszaak in een vechtscheiding, of waar het tussen zakenlui hard tegen hard gaat. Hier is een loden schild het krachtigste middel als je strijd verwacht! Visualiseer een loden schild waar niets of niemand doorheen geraakt!
Je kan ook een driedubbel schild met de drie kleuren visualiseren en die in lagen om je heen leggen.
Als je je kwetsbaar voelt en je chakra ’s te open staan en je begeeft je in een drukke omgeving ( winkels, ziekenhuis, op je werkplek…) en/ of plaatsen waar emoties overvloedig ronddwarrelen, kan je jezelf in een spiegelende bol plaatsen of je voorstellen dat je erin stapt. Toxische, belastende zware energie wordt van de bol afgeketst.
Jezelf beschermen omdat je bang bent is geen goede raadgever. Waak ook over je eigen gedachten, zorg ervoor dat je je gedachten en gevoelens niet laat leiden of bepalen naar het trage of lagere en als het gebeurt, wat menselijk is, verander je gedachten en gevoelens en vraag hulp aan AE Jophiël jou hierbij te helpen. Deze aartsengel neemt chaos en negativiteit van je weg, alleen je dient het wel ook zelf te vragen. Je kan ook een roze toermalijnkwarts of roze rubelliet dragen.

Geef licht door licht te zijn.
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne