Paragnost Eddie & Consulenten

Er wordt zoveel van ons geëist.

Er wordt zoveel van ons geëist.Er wordt zoveel van ons geëist. Het leven hangt aan elkaar van regeltjes, verplichtingen,  zorg dragen voor dit, zorg dragen voor dat en we betalen ons blauw aan een systeem dat werkelijk niet deugt.
We betalen overal belasting op en voor wat? Om juist datgene wat we niet willen.
Om ervoor te zorgen dat andere landen hun hoofd boven water kunnen houden of dat er wapens en ander tuig kan worden gekocht om elkaar af te slachten mocht het nodig zijn. En om het ene gat te vullen met het andere. En nu ik zie dat in NL weer een kabinet is gevormd waar niemand op zat en zit te wachten heb ik zoiets van hoe kan dit toch dat mensen niet zien wat er echt gebeurt en dat niemand blijkbaar in opstand komt.

Wij de burgers moeten zoveel en wat krijgen we ervoor terug? Schijnveiligheid waardoor we denken dat we beschermd worden. En in het ergste geval zien we dat ons volk uitgemolken wordt door de elite die grijnzend aan de kant staan te wachten tot ze alweer hun zakken kunnen vullen. Is dit de bedoeling denk je?, dat een volk een natie zo ontzettend in de tang wordt gehouden door een stel witte boorden criminelen? Nee natuurlijk niet, dit is zeker niet de bedoeling, maar wanneer leert de mens dan eens dat het in opstand kan komen tegen het leven wat ons door de strot wordt geduwd?
Dat je niet alles hoef te slikken (farmaceutische industrie) alsof je beter wordt van die chemische (soms meer ziekmakende medicijnen). Dat wij het zelf niet meer in de gaten hebben ‘’door de druk van het leven en de maatschappij’’ dat ons steeds meer het gevoel geeft dat als wij niet meedansen we er eenvoudigweg niet bij horen.
Dat wij karren vol boodschappen kopen waar (levensmiddelen) inzitten waar we juist zieker van worden ‘’hoera voor de farmaceutische industrie’’ want die verkoopt daardoor weer meer medicijnen.
Dat er onverklaarbare ziekten de kop opsteken die een golf van angst veroorzaken waardoor men juist weer meer en meer antidepressiva gaan slikken mede ook door de enorme druk die op de mensen wordt uitgeoefend.

Als je je niet laat inenten dan krijg je problemen met de overheid? In welke ziekmakende wereld leven we eigenlijk?  En nog erger, waarom laten we onszelf dit allemaal aandoen?
Hebben we echt niet in de gaten dat dit niet klopt dat het systeem ons ziek maakt?
Alles wordt gecreëerd alles wordt bedacht door slimme en oh zo duur betaalde mannen die ons onder de duim moeten houden. Dat het leven op aarde een grote illusie is daar hebben gelukkig steeds meer mensen weet van.
En juist diegene die hun kop boven het maaiveld uit steken die worden gepakt. Kijk maar naar de Homeopathie waar opeens een gevaar voor de volksgezondheid schijnt te zijn door  bepaalde middelen in de ban te doen of onzichtbaar te maken.
Weer worden er regeltjes uitgevonden die ons in moeten tomen.

Wat was er het eerst? De Farma boys of de natuurwezens/wetten, de kruiden, bomen, planten? In vroeger tijden en nog steeds in landen waar men nog echt volgens de wetten van de natuur leeft is er geen industrie die bepaalt wat jij moet innemen als je ziek wordt.
Geen chemokuren of andere vernietigende medicijnen die het lichaam op den duur kapot maken.
Deze mensen leven naar de wetten van de natuur en leven nog geheel naar hun intuïtie .
Ze luisteren naar hun lichaam en er komt geen enkel goedje in dat lichaam wat schade kan veroorzaken. En wij uit de zogenaamde beschaafde cultuur eten alles wat los en vast zit. We roken, drinken en eten wat we kunnen kopen in de supermarkten en we spuiten en smeren alles op onze huis om onszelf zogenaamd mooi en goed geconserveerd te houden.

Dank je de koekoek hoe meer je smeert en gebruikt hoe meer je lichaam nodig heeft. Waarom? Omdat er eenvoudigweg stoffen inzitten die uitdrogend werken. Lipstick, foundation, bodylotion shampoo, haarlak, gel, zeep, en vooral ‘’parfum, wasmiddelen, wasverzachters en schoonmaakmiddelen. De lijst is te lang om op te noemen maar al zou je het maar van mij aannemen dat als je al deze middelen gebruikt je elke dag je systeem zwaar overbelast en de meestal toxische stoffen niet of nauwelijks uit je lichaam kan afvoeren.
Ook ik heb mij lang schuldig gemaakt aan gebruik van deze artikelen maar ben gelukkig op tijd ontwaakt. Ik maak mijn eigen tandpasta en mijn eigen deodorant zonder metalen en andere zooi die schade kan aanrichten in je lichaam.
Niemand die het tegen je zal zeggen als je geen weet hebt van deze dingen. Maar alles wat je inademt en alles wat je huid opneemt gaat direct je organen in.
We zijn er echt niet op gebouwd om met zoveel zware stoffen te dealen. Wij zijn lichtwezens en ons zenuwstelsel is niet gemaakt om te dealen met kunstmatige stoffen deze veroorzaken juist de ziekten in de maatschappij.

Maar ja het is allemaal  goedgekeurd door de Witte boorden . Overal staat op te lezen dat je het gerust kan gebruiken. Jazeker is dit veilig hoor u kunt gerust al deze E-stoffen eten is allemaal uitgezocht. En wat een onzin je kan je gerust vol spuiten hoor met Parfum en Deodorant is volkomen veilig! Oh wie heeft dit uitgezocht? Is er geen belangenverstrengeling? Wast de ene hand niet de andere? Is er geen samenspel van grootmachten die bepalen wat we wel en niet kunnen eten ?
En wij de burger die soms helemaal murw is gemaakt door de vele regels en verplichtingen en de slogans die onze huiskamer binnenvallen via de TV en onze PC kan daardoor niet meer bewust zijn van al deze toch zo belangrijke dingen die  de oorzaken zijn van vele ziekten en kwalen waarvoor we dan tevergeefs naar de huisarts gaan omdat het niet vindbaar is of je krijgt mee…u moet er maar mee leren leven, punt!

Is dat zo? Moeten we leren leven met deze dingen?
Ik voel van niet en ben heel dankbaar dat er zoveel voorlopers zijn die al heel veel hebben uitgezocht ivm de dingen die ik heb benoemd in dit Blog.

Zovele mensen die doordrongen zijn van het feit dat wij niet als makke schapen moeten volgen.
Dat wij zeker iets hebben in te brengen en dat wij absoluut niet dom zijn en ook kunnen lezen wat er op de etiketten staat te lezen.
Er wordt zoveel van ons geëist.Iemand zei eens tegen mij nadat ik had gezegd, je moet wel je appel schillen hoor voor je hem eet.
Het was zoals alles wat ik probeer uit te leggen aan de mensen goedbedoeld. Maar het antwoord wat ik kreeg was. Ach joh het verdwijnt toch in een donker gat. Triest voelde ik mij worden omdat ik weet hoeveel bestrijdingsmiddelen er worden gebruikt op groenten en fruit en dat het echt niet slim is om zomaar alles in je mond te stoppen.
Dat er nog veel werk te doen is dat weet ik heel goed. En ik ben echt dankbaar voor de vele mensen die zich dagelijks inzetten om ons een stukje bewustzijn mee te geven. Die alles uitzoeken en uit laten zoeken in laboratoria om ons de informatie te kunnen geven die nodig is voor ons welzijn.

Helaas zijn er ook even zoveel mensen die veel dingen verwerpen en mij maar een zeur vinden of even niet bezig willen zijn  met hun gezondheid.
Daar wrikt wat mij betreft de schoen  want juist deze mensen kost de maatschappij veel geld . Zij zijn juist degene die veel slikken en smeren en spuiten en alles maar eten waarin ze trek hebben zonder te weten of willen weten  wat ze tot zich nemen.
Nix mis hoor met een beetje bewustzijn over de tijd waarin je leeft. Lees je alleen maar de zogenaamde nieuwsfeiten en lees je ook eens de artikelen die kunnen bijdragen aan je groei?
Neem één ding van mij aan. Ik wil niemand betuttelen maar wordt het niet de hoogste tijd dat wij allen ons niét meer laten betuttelen door de grootmachten?
Dacht het wel toch? Er wordt zoveel van ons geëist dat wij door de bomen het bos niet meer zien.

En als wij de bomen niet meer kunnen zien dan zien wij zeker onszelf niet meer.
En als wij onszelf niet meer zien dan zijn we een makkelijke prooi voor deze maatschappij.
Eten of gegeten worden dat is de vraag.
Als je het mij vraagt dan zeg ik je…ik kies voor eten en dan wel waarvan ik weet wat ik eet, slik of anders tot mij neem.

Mijn leven is van mij en van niemand anders, en ook jouw leven is van jou.
Wil je hierover met mij van gedachten wisselen dan kun je mij bereiken bij Paragnost-Eddie box-68.

Warme groet,
Elisa-Lis