Paragnost Eddie en Consulenten

ENGELENWEEKREADING

ENGELENWEEKREADING 9 januari 2017

De engelen brengen je de boodschap om alles waarover je je zorgen maakt door te sturen naar het Universum.
Ben je bereid om samen te werken met de engelen door de stappen te volgen de hulp te ontvangen die je wordt gegeven je zorgen op te lossen? De engelen lossen echter je problemen niet op, doch door te letten op de zovele tekens die je kan waarnemen via je fysieke heldere zintuigen, is er voor elk probleem de juiste oplossing. Naarmate je meer en meer vertrouwen hebt dat het Universum heel hard zijn best doet om je te helpen, te ondersteunen, word jouw leven vreugdevol. Doorbreek de cirkel van doemdenken, van het slachtofferschap, van het op die manier blijven aantrekken van problemen en zorgen.
Ben je bereid de moeite te nemen om zorgvuldig neer te schrijven waar je je zorgen over maakt, problemen mee hebt, censureer geen enkele vraag ( omdat je denkt dat die vraag te stom zou zijn, geen enkele vraag die je voorlegt is stom! het is de overtuiging die je nog met je meedraagt, die je hebt meegekregen via socialisatie, opvoeding….) Voel je met je hart betrokken terwijl je schrijft, als je klaar bent, lees nog even rustig door of je al de vragen hebt geschreven waar je meer inzicht over wenst te ontvangen, welke stappen je best onderneemt om een probleem op te lossen, wees helder en duidelijk en geef je brief op een voor jou passende symbolische wijze af aan het universum. Je kan je brief letterlijk verbranden ( wees niet bang dat het Universum niet weet wat je bezighoudt) , je kan de brief in een doosje stoppen ( enkel voor jou bestemd) , je kan het ook in de aarde stoppen ( letterlijk begraven).
Waak over de gedachten die je denkt, want dit zijn de grootste saboteurs. Je kan je er op betrappen dat je in jezelf denkt ‘ het werkt toch niet, ik heb al alles gedaan om het probleem op te lossen…niets werkt, maar goed, een brief schrijven kan geen kwaad, baat het niet, het schaadt niet. ‘ Het is menselijk dat je door de zorgen die maar niet opgelost geraken, niet meer gelooft en sceptisch bent.
Je mindset veranderen is niet gemakkelijk….het vraagt elke doemgedachte bewust bij te sturen om uit de vicieuze cirkel van doemdenken te kunnen stappen.
Maak je je zorgen dat je tot nu toe geen enkele relatie in stand houdt en ervan overtuigd bent dat je altijd de foute partners aantrekt, dat je altijd pech hebt, altijd gedumpt wordt ….er is niets mis met jou, er is niets mis met de ander, wat er wel mis is, zijn de patronen die je onbewust doorleeft door elke keer een partner aan te trekken die jou ook vaak onbewust toont waar jij nog niet voldoende van jezelf houdt, ook al ben je op professioneel succesvol en geslaagd. Het is gemakkelijker de ander te beschuldigen van verraad, bedrog….doch in de kern wijs je jezelf onbewust af, voel je je onbewust geen liefde waard. Hier kan je best heel veel weerstand rond voelen, doch met eventueel professionele hulp met therapeut die perfect in staat is te onderzoeken waar je in vastloopt rond relaties ( ik denk hier aan de krachtige NEI, EE, EMDR ….) alles wat je zelfs voor je geboorte hebt meegekregen aan overtuigingen kunnen energetisch losgetrild én getransformeerd worden. Je hebt er alles bij te winnen én veel te verliezen ( een gezond verlies nl je onbewuste overtuigingen en patronen).
Engelen sturen soms wel eens mensen op je pad die je weer in contact brengen met de voor jou juiste personen die je willen helpen, één ding is wel belangrijk: Engelen zullen je NOOIT verplichten hulp te zoeken, maar wat er wel gebeurt: alles wordt in het werk gesteld je te helpen via vb een zogenaamde ’toevallige ‘ ontmoeting met iemand die ook nog eens ‘ toevallig ‘ de voor jou juiste therapeut blijkt te zijn. Stel nu toch dat je bij jezelf zegt: ‘ Leuk persoon, maar ik geloof het niet….ik geloof niet in die onzin ‘…dan laat je een kans liggen. Engelen nemen je dit niet kwalijk…je hebt in alle beslissingen waarover jij beslissingen mag maken een VRIJE WIL!
En zo laten we toch allen positieve kansen voorbijgaan…omdat we niet meer geloven, laat staan VERTROUWEN in het LEVEN, in LIEFDE, in ONSZELF. En dat, dat is de enige waarheid in alles waarover we ons zorgen maken, waar we problemen mee hebben.
Er komt dan nog eens een schuld- en schaamtegevoel om de hoek kijken…want ‘ iedereen ‘ lijkt wel een fantastische relatie te hebben, voor het geluk geboren te zijn, niet zo interessant, succesvol, zo knap te zijn…en toch, wat hebben die méér dan ik….
Eerlijk: dit denken heeft geen zin, want dit denken haalt je nog meer naar beneden, brengt nog meer onzekerheid en van daaruit ontstaat ‘ compensatiegedrag ‘. Dit alles maakt je uiteindelijk niet gelukkig.
Pak de oorzaak aan tot op het allerdiepste niveau….stap per stap en laat je omringen door mensen die je echt daadwerkelijk helpen je mindset te veranderen en niet meehuilen dat je zo knap, onwijs grappig, intelligent, succesvol bent….en het niet begrijpt waarom jij maar niet aan die liefdevolle partner geraakt. Je hoeft geen verbitterd en verzuurd leven te leiden, want alles wat goed is jou en voor je allerhoogste goed en welzijn is er ook voor jou!
Nieuwe Tijd staat volop in het teken van verandering….wees zelf de verandering die je hoopt dat plaatsvindt en vertrouw erop dat je leven meer en meer zal stromen, al heb je nog niet de verlangde liefde, vergeet niet dat jij je levenslange metgezel en geliefde mag zijn voor jezelf en met jezelf en het moment dat je het goed hebt met jezelf, goed voor jezelf zorgt, gelukkig kan zijn met jezelf….vertrouwt en gelooft dat ook dit moment in de kiem aanwezig is en je echt verlangt naar een gelijkwaardige en liefdevolle verbinding, er out of the blue ( en goed geregeld door het universum) die geliefde herkend wordt ( en steeds vaker vice versa).

VERGEVINGVergeving is van het grootste belang om verder te kunnen met je leven…de engelen laten je weten dat het belangrijk is om alle gevoelens van haat, rancuneusiteit, boosheid , wraakgevoelens los te laten. Het is net integendeel door mensen uit je leven te bannen, en toch met het verleden bezig te blijven, met mensen op wie je boos bent voortdurend in het leven te roepen door de uitspraken die je doet, de gedachten die je denkt , blijven ze pertinent als een levende schaduw in je energie hangen.
Oude negatieve destructieve gevoelens en emoties zijn toxisch en ziekmakend, kunnen de gezondheid op een zodanige manier aantasten, dat ziekte en dood het gevolg zijn. Het is een hindernis om je wensen aan te trekken, net als een magneet, die hetzelfde soort situaties naar je toetrekt.
Vergeven betekent niet dat je de daden van de ander goedkeurt, dat je elkaar terug in het leven moet binnenlaten, maar dat je wel vrede in je hart kan vinden in het verleden, ook al zijn de daden heel ernstig geweest, de intentie, de wil om te vergeven is datgene wat ons nu in de Nieuwe Tijd wordt gevraagd. Vraag de engelen je te helpen de gifte angel van niet kunnen vergeven uit je hart en je ziel te verwijderen. Misschien lukt het je op dit moment nog niet om jezelf te vergeven en de ander….je kan er wel voor kiezen om de stap te zetten naar het healen van alle gevoelens en emoties die je voelt ten opzichte van iemand met wie je een moeilijke, pijnlijke levensles hebt geleerd. Sommigen zullen het een ‘ karmische ‘ levensles noemen…maar laat ons er nu bewust van worden dat we geen karma hoeven op te bouwen, dan net integendeel. Karma kan je ook stellen als alle daden, goed en minder fraai, die je elke dag stelt.
Karma uit vorige levens mogen nu afgewerkt worden, zodat diegenen die erbij betrokken zijn, ook weer verder kunnen in vrede.
Stel dat je een nieuwe relatie hebt, maar het voortdurend hebt over vorige partners op een negatieve manier…geen enkele ex deugde, het waren allemaal leugenaars, bedriegers, vreemdgangers, profiteurs….dit is vaak al het begin van het einde van de nieuwe relatie.
Hoeveel exen er niet tussen jou en de nieuwe partner op de bank zitten, al eens over nagedacht?
Die exen zijn er wellicht niet meer fysiek, doch energetisch krijgen ze nog zoveel ruimte, aandacht en energie, dat voor je het weet het verleden zo zwaar op het nieuwe begin doorweegt, dat het einde zich snel aankondigt.
Doordat we nu echt staan voor het nieuwe, de verandering, een verder groeiend bewustzijn, is het ontzettend belangrijk te stoppen met het verleden een plek te geven, ervaringen te bekijken als leer- en groeilessen voor jezelf, jezelf te vergeven én de ander (en) die je gevoelsmatig pijn hebben gedaan. Het is allemaal ‘ oude bevroren pijn ‘ die we al veel langer meezeulen dan de pijn die de ander ons heeft ‘ aangedaan ‘. Je kan de ander nooit pijn doen, tenzij die pijn er al langer zit en opnieuw aan de oppervlakte komt door gedrag, de woorden enz…van de ander. In die zin spiegelen we voortdurend elkaars pijn en kunnen we de ander dankbaar zijn dat die partner onze leermeester is en ook dat is wederzijds. Sommigen vinden spiegelwerk onzin….sommigen zullen alles onzin vinden….durven accepteren dat er al langer die pijn zat, is het begin van verandering, de wil om los te laten, te vergeven.

MANIFESTATIEEngelen vertellen je dat iedereen een spiritueel wezen is en voor dit leven heeft gekozen om een bijdrage te leveren aan een veranderende samenleving op de meest positieve manier. Herinner je je eraan dat je de kracht hebt om alles wat je in je leven wil veranderen, kan veranderen. Geef je macht niet over aan anderen die misschien nog iets te zeggen willen hebben over je leven, maar neem je leven zelf in handen. Door te klagen ( over familie, collega’s, vrienden) en in de slachtofferrol te blijven hangen, trek je nog meer van dergelijke ongewenste situaties aan. De engelen vragen je om je oude gewoonte te veranderen en te oefenen in het neerzettten van gezonde grenzen, duidelijke communicatie en zoals in de eerste boodschap werd omschreven, kan je de hulp vragen en je vragen afgeven aan het universum. Je weet wel wat je niet meer wil….maar wat wil je dan wel en hoe wil je dit doen?
Als je gedachten heen en weerslingeren kan je de hulp vragen aan AE Jofiël, de Engel van Schoonheid, om te waken over je gedachten, zodat je wensen gebaseerd zijn op pure liefde en wijsheid.

Ik wens jullie een mooie liefdevolle inspirerende week, in het teken van het verder opruimen van het puin van het verleden en het verwelkomen van het nieuwe !

Engelenmedium Mieke Moon
www.miekecoigne.com