Paragnost Eddie en Consulenten

Engelenpoortdag

Engelenpoortdag 10.10.10
Wow!
Ervaren jullie ook de heftige energie shift? En wat bijzonder deze maandag 10.10.10 ! oftewel numerologisch 1!
1 staat voor een nieuw begin, een nieuwe start…en dat kan toch maar als het puin van het verleden wordt opgeschoond.
Wat er dus nog deze maand vaak aan de gang is is…opruimen, opschonen van alles wat je hebt laten liggen. Geen drama hoor lieve lezers, je hoeft er geen extra emoties aan toe te voegen!
Maak enkel nu gebruik van deze krachtige energie om alle nog niet gehealde, verwerkte ervaringen aan te pakken.
Ik merk deze maand in mijn consulten dat heel wat cliënten met het verleden aan het werk zijn, cliënten die een heel nieuwe koers varen, nieuwe kansen aangrijpen, besloten hebben te verhuizen tot emigreren, zich openstellen voor een nieuw (ziels)partner, nieuwe fijne vriendschappen aangaan en hierbij ook vriendschappen verbreken en dat dit allemaal gepaard kan gaan met nog heftigere gevoelens en emoties ontgaat me zeker niet! Ik voel me zelf ook vaak geraakt in de openheid van cliënten die zich heel kwetsbaar opstellen, zowel mannen als vrouwen! Soms vertellen mijn cliënten me spontaan dat ze mijn blogs oprecht, zuiver en eerlijk vinden…en dat ik mezelf ook laat zien en dat klopt. Ik stel me heel zichtbaar op als mens én toch laat ik me niet leiden door persoonlijke emoties of gevoelens in mijn readingen. Dat ik heel veel herken vanuit mijn levensweg en – proces van zoveel jaren terug, maakt juist dat ik begrijp zonder de grip te willen houden op hoe anderen hun levensweg wandelen.
En dat ik net vandaag, op deze krachtige Engelenpoortdag mijn Internationaal Certificaat als Engelenmedium mocht ontvangen, is enkel maar een krachtige bevestiging van mijn Helpers …ga zo door. Ik voel me vandaag dus ook extra dankbaar. En dat er ook vandaag een nieuw hoofdstuk geschreven wordt in mijn verdere weg als engelenmedium is een teken om mijn leven ten dienste te stellen van anderen.

Engelenpoortdag (fogenomen vandaag)
Wat jij voor vandaag echt met passie voelt…je werk, je relatie, je vrienden…ga ervoor lieve lezers, laat je door niets of niemand en evenmin door jezelf saboteren of tegenhouden. Je kan altijd wel een excuus vinden om niet te gaan voor het allerhoogste doel in je leven…NU is het jouw tijd! Je hoeft niet perfect te zijn, je hoeft enkel maar te doen waarvan jij voelt dat elke keuze die je in je leven maakt, de ander nooit schaadt. Je doet niets waarvan je weet dat acties en handelingen jezelf of anderen ondermijnen. Als je oprecht en zuiver met Engelen werkt, dan zal je dit soort gedragingen niet stellen….zal je je nooit inlaten of meegaan met anderen naar beneden te halen. AE RAZIEL brengt jou vandaag deze krachtige magische boodschap niet langer te treuzelen, niet langer te wikken en te wegen maar beslissingen te nemen, die je al een tijdje hebben tegengehouden. Wat je ook doet, voel in je hart en in je hele wezen dat het gaat om ‘ dienstbaarheid ‘. Merk je nog trage energietjes bij wat je wil doen om vb anderen te imponeren, te overheersen, kleiner te willen maken: erken dit, het is geen schande als je dit stukje bij jezelf voelt zitten….breng die schaduwkantjes aan de oppervlakte, glimlach naar die donkere kantjes, jij bent niet die donkere kantjes, ze tonen enkel waar je meer licht mag naartoe brengen. Lach ernaar….en veroordeel jezelf niet om die donkere kantjes. Herinner je zeker voor vandaag dat ook jij uit de Lichtbron vandaan komt, net zoals iedereen. We zijn multidimensionele wezens….en welke naam we er ook aan geven, want hierover is nog zoveel te vertellen….Licht is de energie die elke Ziel in zich naar de aarde brengt. Helaas zijn we dit vergeten, tijd om het ons te her-inneren, niet?
EngelenpoortdagDat Aartsengel Michaël, onze krachtige beschermer en begeleider is in moeilijke tijden, vandaag ook iets te vertellen heeft, gaat ook niet aan mij voorbij. Ik stond deze morgen in onze badkamer, die recht uitzicht geeft op prachtige wolken, dicht bij de hemel…en hoorde ik zijn krachtige bijna gebiedende stem ‘ Ga jij nog maar veel ervaren, er komt een dag dat je weet wanneer jouw moment komt om te schrijven ‘. Ik voelde mijn tranen gelijk stromen…tranen van pure eenvoudige dankbaarheid. Het eerste wat ik antwoordde was: ‘ Zo, wat moet ik nu nog allemaal gaan ervaren? “ . Meteen voelde ik, zoals ik al vaker heb ervaren, een warme zachte omhelzing met zijn krachtige beschermende engelenvleugels. Ik wist meteen…het klopt, ik voel nog veel te veel innerlijke weerstand om mijn levensverhaal met de engelen over te brengen. Dus, ik laat dat deel los en geef het over… in het weten: Uw Wil geschiede.

AE Michaël leidt ons allen doorheen de veranderingen en voor iedereen kan dat anders zijn…omdat we allen een unieke Ziel ‘ ZIJN ‘. Het vergelijken van elkaar met elkaar is verloren tijd, verloren energie. Stop ermee jouw leven te vergelijken met iemand anders ‘ leven…als je onthoudt dat iedereen op aarde een unieke levenstaak heeft , eigen leerlessen te leren heeft, dan ga je je eindelijk kunnen focussen op jouw leven. En dat is wat AE ons heel graag wil meegeven: Leef in overeenstemming van de reden waarom jij gekozen hebt voor dit leven en creëer een hemel op aarde. Heb eerbied en respect voor AL- Wat- Leeft- en wees een lichtend voorbeeld voor alles en iedereen dat jouw pad kruist.
Weet dat de uitdagingen heel groot zijn, maar jullie kunnen deze grootse uitdagingen aan! Zoniet hadden jullie nu niet voor deze bijzondere tijd gekozen! Maak jezelf niet kleiner, en maak jezelf niet groter. Wees eenvoudig gewoon in Liefde. En dat is de krachtigste boodschap voor deze spectaculaire omwenteling. Adem in ‘ zelfliefde, warmte, respect, licht …’ Adem uit ‘ haat, rancune, boosheid, vergelding, macht …geef alles wat je ascensie belemmert af aan Terra Gaia. We danken Terra Gaia voor transformeren ervan.

Heb een prachtige Engelenpoortdag in het teken van oplichting!
Engelenmedium Mieke Box 45
www.miekecoigne.com