Paragnost Eddie & Consulenten

Engelenmeditatie

Engelen MeditatieMediteren met de engelen…als je het echt wilt integreren in je leven, dan lukt het je gegarandeerd, net zoals je elke dag doucht, je tanden poetst, het huis opruimt, eten klaarmaakt …
De impact van meditatie is bijzonder helend, rustgevend en zorgt ervoor dat je vooral de verbinding met jezelf versterkt…en zeker in de tijd waarin zoveel op ons afkomt, waar mensen, zonder het goed te beseffen, bijzonder veel stress opbouwen. De prikkels van buitenaf zijn gigantisch.
Het is niet altijd evident elke dag de discipline te hebben even die tijd voor jezelf te nemen, maar ik ben ervan overtuigd dat het een keuze is, een heel bewuste keuze, excuses om het niet te doen zijn er altijd…al is het de hond moeten uitlaten…zelfs dan kan je er een heel bewuste meditatie- gebeurtenis van maken.

Veel mensen, merk ik op, willen zich meer en meer verbinden met de Engelen…de tijd dat ik, als Engelenmedium bestempeld werd als ‘ zweverig ‘ is bij velen al positief veranderd…werken met Engelen heeft niets met zweverigheid te maken, integendeel, Ze zijn best de meest strenge doch liefdevolle adviseurs ooit, maar respecteren altijd onze vrije keuze.

Ik neem je nu graag mee in een eenvoudige basisengelenmeditatie, zodat je kan wennen aan hun energie en jij je kan afstemmen op jouw energie…
Zoek een rustige plek binnen of buiten waar je voor een tijdje ongestoord kan vertoeven.
Geen hindernissen, geen rumoer rond je heen…een meditatie werkt het best als je helemaal ongestoord en in stilte kan zijn.
Haal een paar keer diep in en uit en ontspan je lichaam…waar je eventueel nog spanningen voelt, adem naar die plek(ken) .
Ga naar je zonnevlecht ( plexus) en adem rustig in en uit.
Stel je nu voor dat je lichaam zich stevig verankert in de aarde….adem een paar keer diep in en uit en voel je één met het universum.
Haal nog een keer diep in  en stel je voor dat je een Engel voor je ziet.
Deze Engel raakt teder en zachtjes je kruin aan, en laat een helende rustgevende energie door je heen stromen.
Voel hoe de energie door je lichaam stroomt en al het negatieve wegduwt dat nog vastzit.
Je kan je dit voorstellen als zwarte vieze troep die uit je voeten stroomt en door de aarde wordt opgenomen, waar het dan omgezet worddt in positieve energie.
Laat je hele lichaam zich verder totaal ontspannen, vanaf je kruin naar beneden, de spieren rond je ogen, je neus, je mond,je nek, je schouders, je armen, je borst, je rug, je maag, je heupen …neem hiervoor de tijd om je hele lichaam in totale ontspanning te brengen en adem rustig in en uit.
Inademen langs de neus en uitademen langs de mond….hou de hele tijd je mond lichtjes ontspannen open.

Stel je nu voor dat er een 2de Engel voor je staat. Deze Engel brengt zuiverheid en verbinding met je lichaam. Voel hoe de energie vanaf je kruin door je lichaam naar beneden beweegt en wegstroomt via je voeten. Deze Engel brengt onvoorwaardelijke liefde naar binnen. Misschien voel je lichte tintelingen.

De 3de Engel brengt je chakra’s op één lijn. Er wordt een nieuw chakra geopend dat verbonden is met hemelse zaken en het kosmische bewustzijn nl de thymys- chakra.
Terwijl deze Engel je aanraakt, zal elke draaikolk zich als een paar vleugels ontvouwen en trillen in eigen kleur.
We starten dus in omgekeerde richting: van het kruinchakra naar de basischakra.

Open eerst het kruinchakra en stel je voor dat een paar witte vleugels zich langzaam openen.
Daarna open je rustig elk chakra met de vleugels in de volgende kleuren:

de 2de chakra in het midden van je voorhoofd- paars
de 3de chakra is de keelchakra- blauw
de 4de chakra is de thymus ( tussen je keel en je hart) aquararijn of roze
de 5de chakra is het hart – groen
de 6de chakra is de maag- geel
de 7de chakra  is het navelgebied- oranje
het 8 ste chakra is het bekken- rood.

Je ziet nu de laatste Engel naar je toekomen. Die Engel raakt je aan en je lichaam wordt hierbij omringd door een bol van puur wit licht.
Ontspan en voel je helemaal gedragen in het witte licht.
Sluit nu de chakra’s , beginnend  bij het bekken en naar omhoogwerkend naar je kruinchakra.
Haal een paar keer rustig in en uit en blijf goed geaard.

Open rustig en langzaam je ogen, kom terug in het hier en nu en blijf nog even in stilte.

De stemmen van de Engelen die je na een tijdje kan horen, zijn altijd liefdevol, zacht en positief, nooit op een andere manier.

Een mooi moment in een liefdevolle verbinding met de Engelen.
Medium Mieke
www.miekecoigne.com