Paragnost Eddie en Consulenten

Engelenkaartreading

EngelkaartenEngelenkaartreading voor de week 3- 10 juni 2016 en leestip ‘ Maak goud van je leven ‘ van Geert Kimpen
Het heeft nogal gestormd de laatste tijd, zowel in onszelf als in de natuur. Hoe je ernaar kijkt is weer iets anders….misschien voelde je je overdonderd door de intensiteit van alle gebeuren in en om je heen?
We moeten ons bewust worden dat dit alles deel uitmaakt van de verdere diepe opschoning zowel in onszelf als planetair, zodat we steeds verder en vaak sneller kunnen groeien.
Het blijft belangrijk je focus heel gericht te houden en je niet te laten afleiden door wat je aan de buitenkant bij anderen ‘ ziet ‘.
Maak een balans op en evalueer waar je nu op dit moment staat in de doelen die je wilt bereiken, waar je hart naar uit gaat, waar je passie zit, wat jij belangrijk vindt in je leven, staat jouw ladder ondertussen tegen jouw muur? Hou je toch nog teveel rekening met de verwachtingen van je omgeving, wil je dit veranderen zoja, welke stappen wil jij nu zetten om eindelijk trouw te worden aan jouw zielsroep?

De nieuwe maan staat naast de zon in Tweelingen en staat voor verbinding, communicatie en is meestal naar buiten gericht, terwijl het tijdens de nieuwe maan belangrijk is naar binnen te keren, de reis naar binnen te maken, met jezelf communiceren, inner-talk.

Voor de komende week heb ik laten leiden door de boodschappen van de Aartsengelen, omdat de boodschappen die gegeven worden altijd puur en zuiver zijn, zonder weglating of toevoeging vanuit een persoonlijke laag.
Neem de tijd om in te voelen wat deze boodschappen voor jou betekenen

Engelenkaartjeskaart 1
KOSMISCHE ORDE

Aartsengel Raguël wijst ons erop dat alles goed is zoals het nu is. Door de illusies heen kijken en beseffen dat achter alles een Kosmische Orde ligt.
Het is belangrijk om blind vertrouwen te hebben in het verloop van situaties waarin je nog niet kan zien hoe dit verder verloopt. De kosmos is achter de schermen aan het werk om het beste voor iedereen die met de situatie betrokken is, te bewerkstelligen.
Let op alle gedachten, overtuigingen, aannames die het resultaat mogelijks kunnen beïnvloeden op een niet- gewenste manier.
Geef ook aandacht aan de manier waarop je praat over de situatie, elk woord dat je uitspreekt, zowel in positieve als negatieve zin, wordt onmiddellijk opgepikt in het Universum.
Gedachten en woorden zijn energiefrequenties die onverwijld zorgen voor iets positief of negatief.
AE Raguël heeft een prachtige zachtblauwe energie en is de aartsengel die mensen begeleidt om hen op de ‘juiste’ manier te laten handelen.
Het bijhouden of dragen van een aquamarijn brengt je op één lijn met zijn wijze en vriendelijke energie.

Engelenkaartenkaart 2

GEDULD
Aartsengel Jophiël maakt ons erop attent dat je dromen sneller gemanifesteerd zullen worden dan jij denkt. Ga hier zorgzaam en liefdevol mee om en weet dat geduld heel belangrijk is.
We planten elke dag zaadjes vanuit onze gedachten…zoals we geduld opbrengen voor alles wat groeit in de natuur, is het ook goed je te realiseren dat elk zaadje ook kiemtijd nodig heeft om door de grond te breken en tot volledige bloei te komen.
Elk groeistapje kan je ook vreugde schenken als je bereid bent het mooie ervan te zien, het groeiproces op een vreugdevolle manier waar te nemen.
Wees geduldig en voel die dankbaarheid bij elk stapje dat je zet naar zelf-realisatie van jouw droom.
Heb vertrouwen in het hele groeiproces met een gevoel van liefde voor wat is in elk moment.
Aartsengel Jophiël is ons altijd behulpzaam om meer vreugde en liefde te ervaren in al-wat- is, met geduld, respect en vertrouwen.
Ze vraagt ons uitdrukkelijk om van binnenuit te genieten van elk moment, in plaats van je geluk aan één of ander toekomstig niet-afgelijnd met je ziel,doel op te hangen.
Elke keer je je gestresst, onzeker, ongeduldig voelt, kan je aanspraak maken op de hulp van Aartsengel Jophiël.
Ze helpt je je bewustzijn te verruimen en zorgt ervoor dat je fijngevoeliger wordt om de wonderen te herkennen van het gewone dagdagelijkse leven.

goudkaartenkaart 3

Roep je Goddelijke Kracht aan!
Aartsengel Raziël vraagt je om je Goddelijke Kracht te gebruiken en je alles wat bijdraagt tot vreugde te manifsteren.
Je bent een wijze, geleerde, magische en uitmuntende creator en nu is de tijd om je spirituele kracht en power op te roepen en je invloed uit te oefenen…op jouw leven!
Je transformatie-proces mag je op een liefdevolle en daadkrachtige manier verder opnemen.
In een weten dat alles voor het hoogste goed dient en niemand anders schaadt.
Raziëls naam betekent ‘ Goddelijke Geheimen’ en deze aartsengel zal je helpen om inzicht te verkrijgen in esoterische spirituele ideeën om ze op een praktische aardse manier neer te zetten.
Roep zijn hulp in jouw ‘ alchemistische ‘ werk, zodat jij je ideeën kan omzetten in goud.
Een prachtig boek hierbij en een aanrader is het boek van Geert Kimpen.

Hou het goed, lief mens.
Medium Mieke

www.miekecoigne.com