Paragnost Eddie en Consulenten

Engelengetallen

EngelengetallenEngelen geven heel veel tekentjes aan ons op heel veel manieren, heel subtiel kunnen die tekentjes zijn….het is maar of we hier attent op zijn en de tekentjes die we vaker opmerken kunnen het antwoord vormen op een vraag waarmee je al een poosje rondloopt.
Een van die tekenen zijn cijfers; de Engelen willen ons heel graag helpen op heel veel manieren, naarmate je er vaker bij stilstaat, zal je diep in je hart weten of de boodschap resoneert met je hart en met je ziel. Soms niet te verklaren vanuit het hoofd…want het hart kent alle antwoorden waar het hoofd niet bij kan.
Getallen kunnen in series achter elkaar aan jouw oog voorbijkomen, je merkt het op en het is wel duidelijk dat de boodschappen uit de Engelenwereld komen. Je ziet repetitief dezelfde cijfers opduiken, je wordt gedurende een tijdje elke nacht wakker om 3 uur , de cijfers van een nummerplaat vallen je op enz….
Enkele voorbeelden hiervan die je alvast kan noteren….

1
Dit is een binair getal: elk getal is deelbaar door 1. We zijn allemaal één, daarom zijn we allemaal met elkaar verbonden door onze gedachten. Let op wat je denkt en richt je liever op je wensen dan op je angsten.

2
Heb geloof en moed. Je gebeden worden bewaarheid, ook al is dat nog niet zichtbaar.

3
De verlichte meesters (bijvoorbeeld Jezus) zijn bij je in de buurt. Ze hebben gereageerd op je gebed en willen je helpen.
4
Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.
5
Dit getal houdt verband met verandering, transformatie, transmutatie en alchemie. Er vinden in je leven veranderingen ten goede plaats, of die staan te gebeuren.
6
Het getal 6 houdt verband met aardse zaken, zoals bezit, aardse aangelegenheden en concrete, tastbare dingen. Zorg ervoor dat gedachten aan of zorgen om materiële zaken in evenwicht worden gehouden door een geconcentreerd zijn op en geloof in het spirituele.
7
Je bent op de goede weg! Ga vooral zo door!
8
Financiële overvloed komt nu op je pad.
9
Je goddelijke levensdoel houdt in dat je dienstbaar bent door middel van je aangeboren talenten, passies en interesses.

10
Je ontvangt aanwijzingen van God via gedachten, ideeën, inzichten of helder wetendheid (je weet iets maar hebt geen idee hoe je aan die informatie bent gekomen). Blijf positief ten aanzien van de boodschappen die je ontvangt.
11
Besteed aandacht aan steeds terugkerende gedachten en ideeën, want ze zijn een het antwoord op je gebed. Dit getal duidt ook op een uiterst creatief persoon die verslavend gedrag moet vermijden.
22
Je diepgewortelde overtuiging manifesteert wonderen en prachtige nieuwe kansen. Blijf vertrouwen!
33
Je wordt door veel verlichte meesters omringd en in alle opzichten geholpen. Ze zijn gekomen om je te helpen bij je opdracht en je gebeden te beantwoorden. Stem je op hen af en stel hun alle vragen die je maar wilt stellen.
44
Er zijn momenteel veel engelen bij je. Je kunt deze engelen vragen je te helpen met alles wat jou en je dierbaren rust geeft. Je hoeft de engelen niet precies te vertellen hoe ze een situatie moeten verbeteren, maar hun slechts te vragen die te verbeteren. De goddelijke en oneindige wijsheid van de Schepper zal jou (via de engelen) naar een schitterende, ingenieuze oplossing leiden.
55
Maak de veiligheidsgordel maar vast, want je maakt een grote positieve verandering in je leven door (of staat op het punt die door te maken). Het wordt tijd om los te laten wat niet meer werkt en het te laten helen of het te vervangen door iets beters.

66
Houd je gedachten in deze periode op de hemel gericht en maak je niet excessief zorgen om het materiële of wees er niet obsessief mee bezig.
77
Gefeliciteerd! Je ben in mentaal en fysiek opzicht op de goede weg. Houd je aan je voornemens en sta je mannetje.
88
Grote overvloed is je deel. Voorspoed stroomt in steeds grotere hoeveelheden naar je toe. Wees dankbaar en zorg ervoor dat je de stroom naar anderen toe leidt wanneer je je daartoe geroepen voelt.
99
Ga aan de slag, lichtwerker! Er is nu meer dan ooit behoefte aan je goddelijke levenswerk, en alles wat je kunt doen om meer licht en liefde in je wereld te brengen is van het grootste belang. De voorbereidingen voor je levenstaak zijn nu afgerond.
111
Er is een energetische poort voor je opengegaan, waardoor je gedachten zich snel in de werkelijkheid manifesteren. Kies je gedachten wijselijk in deze periode en zorg ervoor dat ze overeenstemmen met je wensen. Stop geen enkele energie in denken aan je angsten, opdat je ze niet manifesteert.
222
Heb vertrouwen. Alles zal goed komen. Maak je nergens zorgen over, want deze situatie is zich voor alle betrokkenen prachtig aan het oplossen.
333
Je bent één geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je – op vele niveaus. Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten.
444
Duizenden engelen omringen je op dit moment: ze houden van je en steunen je. Je hebt een heel sterke en heldere verbinding met het engelenrijk, en je bent zelf een engel op aarde. Je hebt niets te vrezen – alles is goed.
555
Er staan je grote veranderingen en belangrijke transformaties te wachten. Je hebt de gelegenheid uit de pop te kruipen en het fantastische leven te ontvouwen waar je werkelijk recht op hebt.
666
Het is tijd om je tot Spirit te richten om je leven in evenwicht te brengen en te helen. Vertel de hemel je angsten met betrekking tot je materiële voorraad. Stel je open voor het ontvangen van hulp en liefde van zowel mensen als engelen.
777
Gefeliciteerd! Je hebt goed naar de goddelijke aanwijzingen geluisterd en hebt die wijsheid in succesvolle daden omgezet. Je plukt er nu de vruchten van. Je succes inspireert en helpt anderen, dus ga hier alsjeblieft mee door.
888
Het universum is overvloedig en gul, en je hebt geleerd hoe je in het stortbad van de altijd aanwezige stroom stapt. Grote financiële zekerheid is je deel, nu en in de toekomst.
999
Ga aan de slag, lichtwerker! De wereld heeft je goddelijke levenswerk nu nodig. Wijd je volledig, zonder treuzelen of aarzelen aan je heilige taak.
Er zijn zoveel boodschappen als er combinaties mogelijk zijn….
Vind je dit interessant om te weten welke boodschap de Engelen voor jou hebben op basis van de getallen die frequent aan jou voorbijkomen? Kijk dan even verder in het boekje ‘ Getallen van de Engelen ‘ van Doreen Virtue.
Ook interessant is het boekje van Doreen en haar zoon Charles, ‘ Signs from Above ‘ . Het boekje is nog niet vertaald, doch het is eenvoudig en laagdrempelig geschreven en er is nog steeds het woordenboek als je een woord niet echt goed begrijpt binnen de context.
Maak er gewoon een licht-feestje van…en laat je verder in-spireren.

Warme hartegroet
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com