Paragnost Eddie & Consulenten

Engelenadvertentie

Engelenadvertentie Engelenadvertentie : Wij zoeken magische mensen, vanaf heden starten.

Solliciteren: telepathisch – Voorwaarden: geloven in de magie van het leven en dit ook uitdragen.

Jawel, de Engelen zijn op zoek naar magische mensen. Ze willen werken met witte heksen, druïden, feeën ….ze willen werken met goddelijk geïnspireerde christenen, joden…Magische, spiritueel vervulde mensen hebben meestal hun zaakjes voor elkaar en werken aan de verbetering van de mensheid.

Als je de elementalen kan oproepen, godheden en archetypen kan aanroepen, dan is er geen enkele reden waarom je niet zou kunnen werken met Engelen.

Engelen staan werkelijk klaar ( en staan echt te popelen) om te werken met mensen die goed geaard ( geworteld) en krachtig zijn in hun overtuigingen.
En vooral te onthouden: Engelen discrimineren niet!
Ze zijn op zoek naar astrologen, kabbalisten, holistische genezers, kruidenkenners, hypnotherapeuten, tarotisten en je krijgt de kans om deel uit te maken van iets groter dan jezelf.
Laat dus alle vooroordelen, die hun oorsprong vinden in verkeerde informatie, je vooral niet tegenhouden om met Engelen samen te werken!
Denk niet dat Engelen niet geïnteresseerd zijn in je alledaagse zorgen en problemen of het te druk hebben in de goddelijke rijken om naar jou te luisteren.
Vraag hun om hulp of bied jouw hulp aan hen aan.
Het Universum is multi- gelaagd en multi- gefacetteerd- met andere woorden: er is plaats voor iedereen!
Engelen zijn fantastische helpers wanneer je brainstormt over een situatie, een probleem, of als je keuzes moet maken.
Het is nu bijna Volle Maan ( 2 januari 2018) in het teken Kreeft ( het blog volgt morgen). Je kan gebruik maken van enkele richtlijntjes waarin je met de Engelen kan samenwerken, ook al is het de eerste keer voor jou dat je hen een situatie voorlegt: denk eraan: Engelen doen nooit iets ongevraagd, ze dringen zich niet op en wachten op jouw teken.
Wat heb je hierbij nodig?
– Een pen of potlood, een paar vellen papier, een horloge en eventueel een tape recorder. Als je liever aan de computer zit, maak dan voor jezelf een apart Engelenbestandje aan en laat je vingers over de toetsen vliegen.

Sluit je ogen , haal diep adem en ontspan. Herhaal dit een paar keer tot je je helemaal ontspannen voelt.
Laat alle zorgen van de dag uit je systeem vloeien; voel hoe ze van je wegstromen.
Open dan je ogen en schrijf ( of type) het woord ENGEL boven aan het vel papier.
Noteer max. 2 minuten elk woord dat ( of elke zin die) geassocieerd is met Engelen die je kan bedenken. Het maakt helemaal niet uit hoe vreemd die associaties zijn, laat je gewoon helemaal gaan. Maak je dus niet druk over wat je schrijft, bovendien is deze oefening louter en alleen voor jezelf. Als de 2 minuten voorbij zijn, leg je je pen of potlood neer ( of stop je met typen) en haal een paar keer rustig in en uit.
Sluit je ogen en stel je voor dat de Engelen om je heen cirkelen. Forceer niets, probeer niets kunstmatig op te wekken, zoals het zien van beelden…een gevoel is prima!
Open je ogen en schrijf het woord UNIVERSUM boven aan volgende papier. Schrijf gedurende 2 minuten ( en niet langer) alle woorden die jij associeert met het woord universum en wanneer de 2 minuten voorbij zijn, leg je opnieuw je pen of potlood neer. Ontspan.
Sluit je ogen nogmaals en adem een paar keer rustig in en uit. Stel je nu voor dat een Engel je schouder aanraakt. Dat is jouw Beschermengel.
Open je ogen en schrijf boven aan het laatste vel papier het woord ‘ BOODSCHAP ‘ op. Noteer opnieuw gedurende max. 2 minuten alles wat in je opkomt. Wanneer de 2 minuten voorbij zijn, leg je je pen of potlood neer en haal je diep adem. Sluit je ogen en zeg : ‘ Dank je wel ‘, omdat je zojuist met de hemelse hosts hebt gecommuniceerd.
Zie je, hoe eenvoudig het is?
Lees nog eens wat je hebt genoteerd of getypt. Ga de betekenis van hetgeen je opgeschreven hebt niet analyseren! Als er je iets opvalt, wil je er wellicht over denken of nadenken…maar breek je hoofd hier niet over.
De volgende dag kan je nogmaals de associaties doornemen en ontdek je wellicht iets nieuws.
Leuk om te doen, want dit kan je voor bijvoorbeeld een project toepassen; het moeilijkste van elke taak is ‘ beginnen ‘. De Engelen vinden het heerlijk om mensen op weg te helpen, of het nu gaat over iets creatiefs, het oplossen van problemen…hoe vaker je die oefening doet, hoe beter je Engelenstormsessies zullen worden…maar je moet er wel zelf werk van maken.
Samenwerken met Engelen…ik doe het hele dagen, zowel in mijn persoonlijk leven als professioneel. En weet je, ik geloof in magie…met diepe wortels in de aarde en fijne antennetjes met lijntje naar onze Engelen, want Engelen zijn er voor iedereen die het wil. Het is mijn passie mensen te leren werken met Engelen en Engelen laten het nooit afweten…
Dus…klaar om te reageren op de Engelenadvertentie? Gelieve dan een telepathisch seintje te geven: antwoord altijd verzekerd….
Veel liefs en een magische Engelenavond.
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com