Paragnost Eddie & Consulenten

Engelen Week Reading 7 -14 november 2016

medium-weekEngelen Week Reading 7 -14 november 2016, In het teken van de komende Super Volle Maan ( 14 november) heb ik me laten inspireren op wat voor de komende week mogelijks herkenbaar en belangrijk is in jouw leven.

Sommigen zullen herkennen dat ze zich al even hebben teruggetrokken uit de hectiek van het dagelijkse, routinematige en de heftige discussies, prognoses die worden gesteld rond de Presidentverkiezingen.

Ik hoor ook vaker dat in een liefdesrelaties de communicatie stroever verloopt, het gevoel dat er vervlakking, vervreemding of zelfs afstand werd genomen van elkaar, hetzij door de één of door allebei.

Meestal is dit van korte ‘ duur ‘ en onvoorspelbaar wanneer het terug gaat stromen…het hangt van zoveel factoren af nl geduld en vertrouwen…doch in elke relatie is het nu ook een gegeven dat de balans wordt opgemaakt of de relatie nog klopt of dat het tijd is om dieper in te voelen hoe die verandering samen te creëren.

De EERSTE KAART RETRAITE geeft aan dat het heel zinvol is wat tijd alleen door te brengen, je hoeft hiervoor niet weg te vluchten naar een andere plek, want je neemt overal jezelf mee…zoek elke dag wat tijd en ruimte om helemaal naar binnen te keren en  te voelen en alles waarover je nu nog piekert, waarover je nu nog twijfelt over bepaalde stappen die je wilt zetten, tot op de bodem ( want dit is ook waar we naartoe gaan in onze volgende sprong naar een dieper bewustZijn) te onderzoeken. Wat is jouw waarheid, wat hou je tot op vandaag nog verborgen voor jezelf ‘ ( en ook voor de ander) wat wil je nu anders aanpakken ( voor jouw allerhoogste welzijn) waar ben je nog bang voor of voor wie ben je nog bang? Heb je de laatste tijd teveel druk op jezelf gelegd ( of heb je je teveel onder druk laten zetten?) Heb je je grenzen overschreven ( of heb je je grenzen laten overschrijden?) Censureer geen enkele binnenkomende gedachte of gevoel, je hoeft niets weg te duwen of te verbloemen…kijk naar alles wat aan jou voorbijkomt, geef jezelf niet op je kop, veroordeel jezelf niet, maar kijk, voel en laat elke negatieve beperkende gedachte over jezelf ( en/ of de ander) los, bewust…en weet dat jij in alle rust de beslissing mag nemen om het anders te gaan doen. Luister in stilte naar je hart– laat je hart tot je spreken en luister….wat zegt je hart en vertrouw op de ingevingen die verbonden zijn met je hart. Blijf bewust in je hartsfrequentie en elke keer er een gedachte komt dat jou nog wil saboteren of kleinhouden of daar houden waar je niet meer wil zijn…kijk mindful naar die gedachte, glimlach ernaar en bedank die oude gedachte die je nu zover heeft gebracht dat je het nu anders voelt.

Neem elke dag bewust de tijd hiervoor en hou eventueel een dagboekje bij, zodat je dit nog kan nalezen op een later tijdstip. Veel van die gedachten blijven in het hoofd circuleren en blijven daar meestal ook vastzitten…waardoor weinig verandert. Een retraite houden in deze periode maakt veel los, laat het er zijn, het is goed zoals het is, stop zelf met te oordelen over wat je voelt, wat je denkt, wat je verlangt en vertrouw erop dat je gehoord wordt.

medium-waarheidWat je uitzendt in gedachten, komt altijd naar je toe…geef aandacht aan wat je uitroept, wat je vraagt, want je zou het wel eens kunnen krijgen, soms niet zoals je het je hebt voorgesteld.

De Engelen zijn bij jou om je te helpen je gedachten helder te krijgen en helder te houden, blijf in contact met de Engelen met je hart en voel hoe je in die stille tijd, in jouw retraite momenten nog verder indaalt in je fysieke lichaam, zonder de verbinding met je spirituele frequentie te verliezen.

De TWEEDE KAART geeft de boodschap om volkomen in onze WAARHEID en INTEGRITEIT te gaan staan.

Wanneer we elke dag de tijd nemen om stil te zijn en te luisteren naar ons hart, krijgen we te zien waar en op welk vlak we nog niet in waarheid ( met onszelf en de ander) leven, laten we nog niet ons volle potentieel zien vanuit onzekerheid, twijfel of we wel goed genoeg zijn, laten we evenmin niet onze schaduwkanten zien ook weer uit angst, twijfel en onzekerheid om ook de minder leuke dingen van onszelf te accepteren, laat staan deze te laten zien naar onze omgeving, vrienden, collega’s…we laten het liefst datgene zien waarvoor mensen ons aardig, sympathiek, verstandig en wijs vinden; wat als iemand zou weten dat je een verborgen relatie hebt met een onvrij persoon? wat als iemand zou weten dat je stiekem dingen doet die de buitenwereld zou afkeuren, wat als je heel aardig naar buiten bent, maar van binnen zo jaloers bent op de ander…..dat zijn die verborgen kanten die je wel van jezelf kent  maar toch niet laat zien. Het vraagt lef om die verborgen kanten ruimte te geven, terwijl het net dàt is, wat ons laat groeien, écht bewust maakt én ook eerlijk. Het durven communiceren ‘ Hé, ik word soms zo jaloers op wat je doet, op je succes, op je mooie uitstraling, op je relatie….ook al doe ik het ook goed, ben ik tevreden met wat ik doe, mijn succes….’ Alleen al het durven communiceren, jezelf laten zien met iets wat jou kwelt….laat vaker iets zien dat helend kan zijn voor je verdere groei nl…je bent eigenlijk niet echt jaloers, maar je bewondert die persoon, en wil heel graag van hem/ haar iets leren….Onder jaloezie zit heel vaak een ander gevoel nl ‘ Ik bewonder je, en ik wil ook graag van je leren ‘. Merk je het verschil…wat voor een bevrijding en hoe je er achter komt dat dit geen jaloezie is, maar eigenlijk bewondering, respect….?

Helaas kan er ook onder die schaduwkant ook een vernietigende kant zijn, destructief en gevaarlijk. Het Licht niet gunnen voor elkaar en om zichzelf goed te voelen, de ander helemaal naar beneden te halen.

Ook hierin zal healing plaatsvinden met de hulp van onze Engelen, uiteindelijk heeft niemand de macht toebedeeld gekregen om de ander te vernietigen, tenzij de ander in dit machtsspel meegaat.

Trouw blijven aan jezelf is voor de komende tijd heel belangrijk, alles wat niet jouw allerhoogste doel dient mag losgelaten worden.

Voor de komende tijd mag je verder elimineren wat niet meer bijdraagt voor je verdere stappen. Op het vlak van relaties, op het vlak van werk, op het vlak van gezondheid enz….Dit betekent niet dat voorbije relaties slecht zijn geweest, of het werk zinloos, of je gezondheid nu éénmaal nu aan jou is gegund….Je maakt andere keuzes, net zoals diegenen die je nu hebt losgelaten ook andere keuzes en prioriteiten hebben gesteld. Het maakt dus niet dat jij beter bent nu dan die anderen….ook die anderen kunnen net hetzelfde beweren. En dat is ego- denken. Ik ben nu beter, hoger, sterker dan diegenen die ik heb laten gaan. Mindfucking is de grootste valkuil in spirituele groei, dus elke keer je maar denkt in die overtuigingen, vraag de Engelen je te helpen met het opruimen van gedachten die je in de maling nemen.

Groei gaat nooit over de ander, maar wel over jezelf.

medium-gelukDe DERDE KAART wijst je na de RETRAITE – WAARHEID naar een NIEUW BEGIN

Prachtig werk als je zover komt om een flinke schoonmaakbeurt te hebben gehouden in alles wat je verzameld hebt gedurende je leven: oude geloofsovertuigingen – toxische voedingspatronen – onderdrukte schaduwkanten….wow wow wow zal je nu voor jezelf uitroepen : ik voel me zo opgeruimd van binnen- ik voel me gelouterd, heb mezelf ook vergeven voor de dingen die ik anders kon gedaan hebben – ik voel me zo licht van binnen ( ja eindelijk is het lichter geworden omdat je ook die schaduwkanten omarmd hebt) ik voel me echt bevrijd….daarvoor doe je het: voor jezelf.

Eindelijk ben je klaar om een NIEUW BEGIN te maken – dat hoofdstuk uit je zo rijke levensboek af te sluiten, de bladzijde om te slaan- en de schrijver van jouw nieuwe hoofdstuk te worden. Spannend, niet?

Wat het nieuwe ook moge zijn: een nieuwe job met fantastische uitdagingen? een nieuwe liefdevolle relatie gebaseerd op fysieke, emotionele, psychologische én spirituele verbinding ? een verhuizing op een plek waar je je kan verbinden met de elementen van Moeder Aarde? een nieuw leven…het maakt niet uit, er is zoveel om dankbaar voor te zijn, dankbaar voor elk nieuw begin! En dankbaar voor alles wat achter ons ligt, waardoor we nu zijn waar we zijn, wie we geworden zijn wie we van nature uit altijd zijn geweest.  Zegen elk nieuw begin met liefde, met dankbaarheid en weet dat, waar je hart naartoe gaat, daar jouw weg is. Elke keer je het even niet weet, maak het stil in je hoofd, leg je handen op je hart, roep de Engelen om je te helpen jou te laten zien wat het beste is voor je ( ook al zegt je denken iets anders) verbind elke keer je hart met je hoofd en uiteindelijk zal datgene zijn wat je ermee doet, het resultaat zijn. Engelen laten de keuze altijd bij ons.

Warme hartengroet

Engelenmedium Mieke
www.miekecoigne.com