Paragnost Eddie en Consulenten

Engelen van Steenbok

Engelen van Steenbok Engelen van Steenbok ( 21/22 december – 19 /20 januari)
De heersende Engelen van Steenbok zijn Semakiël en Sagdalon. Ze houden zich voornamelijk bezig met zaken die tijd en ruimte betreffen.
Ze concentreren zich op het grote plaatje, regels, structuur, autoriteit. Deze Engelen gaan over formaliteiten en je ze vinden in omgevingen van diepe ernst!
Ze zijn de Engelen van volwassenheid, zelfdiscipline, verantwoordelijkheid, soberheid en zaken. De SteenbokEngelen kunnen helpen bij het ‘ voor elkaar ‘ krijgen terwijl je denkt dat je niets hebt om mee te werken.
Bankzaken, verzekering, gezondheid, onderzoek, medische laboratoria, detectivebureaus, onderzoeksorganisaties van de overheid en alle gebieden waar een afgewogen oordeel en grote toewijding zijn vereist, behoren tot de SteenbokEngelen.
Als je heel hard gewerkt hebt om een doel te bereiken, dan zullen de SteenbokEngelen er zijn om je te helpen. Ze zullen boodschappen brengen naar invloedrijke mensen die je kunnen helpen omdat ze vertrouwd zijn met macht zonder opsmuk en dit begrijpen.
De heersende planeet van Steenbok is Saturnus. Saturnus loopt vanaf vandaag in zijn eigen teken, dus al die kenmerken wordt versterkt. Saturnus kennen we als de planeet die ons onze lessen laat leren, hij laat ons helder kijken waar er nog werk voor de boeg is.
Kleuren zijn bruin en zwart: aarde en aardende kleuren
Kruiden die je kan gebruiken zijn mirre, patchoeli, kamperfoelie, cipres, tulp, sering.
Ceremoniële magiërs werken samen met Hamaël en Casujoiah.
De Engelen van de zodiak kunnen je in je spirituele leven verder brengen dan je ooit hebt gedacht, zeker als je je verbindt met de wetenschap van de astrologie. Wat er in de hemelsfeer gebeurt kan je zien als een rechtstreekse weerspiegeling van hetgeen op aarde plaatsvindt. ZodiakEngelen kunnen je op elk moment helpen bepalen wat er gaat gebeuren of wat er gebeurt .

De zodiak werd oorspronkelijk vervaardigd als meetinstrument, waarbij het de looptijd van de zon door de sterrenbeelden liet zien. Hoewel in werkelijkheid de aarde om de zon draait, lijkt het vanuit de aarde alsof de zon door de hemelsfeer trekt. De zodiak heeft de vorm van een cirkel, die in twaalf gelijke delen is verdeeld en elk deel wordt een teken genoemd. De zon verschijnt elk jaar op ongeveer dezelfde tijd in elk teken, of deel. Elk deel of teken draagt de naam van een sterrenbeeld. Door de eeuwen heen heeft elk deel unieke kwaliteiten, energieën en geschiedenissen verzameld. Elk zodiakteken heeft ook hemelse associaties, waaronder dus de ‘ hemelse heersers ‘.
Astrologie beweegt nl vooruit en achteruit in de tijd, zodat je dingen op een niet-lineaire wijze kan waarnemen. De Engelen van de Zodiak helpen je bij je werk, ‘ buiten de tijd ‘, zodat je de heersende invloeden van lineaire energieën niet voelt.
Je hoeft dus absoluut geen astroloog te zijn of een wiskundig genie om met de energieën van de ZodiakEngelen te werken. Er zijn eindeloos veel manieren voor astrologie en de wijsheid van de ZodiakEngelen!

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com