Paragnost Eddie en Consulenten

Engelen oefening om angst los te laten

Engelen oefening om angst los te latenEngelen helpen je op heel veel manieren en op dit moment merk ik dat angst ( ongeacht wat de oorzaak kan zijn) heel sterk aanwezig is bij velen.

We hebben allemaal angst alleen blokkeert het ons om te genieten van het leven. Het veroorzaakt dis-harmonie en heeft een impact op onze welzijnsgevoel, onze relatie, omgeving, werk enz…

Velen voelen nu ook reeds de toenemende krachtige energie van de komende super volle maan ( 31 januari) in het teken van leeuw. ( blog volgt ).

Deze engelenoefening helpt je om je angst gevoel te verminderen; doe deze oefening zo vaak je er behoefte aan hebt.

Zoek een rustig plekje waar je niet gestoord wordt.

Zorg ervoor dat je voeten plat op de grond staan, je handen ontspannen op de bovenbenen met de handpalmen naar boven gericht en adem een paar keer rustig in en uit, heel gelijkmatig.

Stel je voor dat je bij deze oefening een engel naar jouw keuze uitnodigt om je te helpen je angst en de spanning en stress die het teweeg brengt in je lichaam, los te laten.

Adem ondertussen rustig naar de plaats of plaatsen in je lichaam waar je precies die spanning voelt.

Denk aan een situatie, een beeld en geeft het ruimte. Kijk naar het beeld, de situatie en adem bewust en rustig in en uit.

Ontspan, terwijl jouw engel het beeld, de situatie naar buiten haalt, zodat hij jouw angst kan oplossen in het licht.

Er wordt je nu een positief beeld of symbool getoond dat je helpt je sterk te voelen.

Jouw engel plaats dit krachtig symbool in je derde oog of in de plaats (en) waar de spanning zich heeft opgehoopt.

Adem rustig in en uit, bedank de engel die jou voor vandaag geholpen en elke keer kan je die oefening herhalen met hetzelfde symbool als ‘ anker ‘ .

Kom terug in het hier en nu , open je ogen , strek en rek je lichaam , ga maar lekker geeuwen ( is ook loslaten) , drink voldoende water ( verwijdert afvalstoffen) en blijf heel dicht bij jezelf.

‘Ik laat mijn angst los, want een goddelijke aanwezigheid troost mij. Ik geef mezelf vol vertrouwen over aan deze aanwezigheid. Ik laat alle zorgen los en kies ervoor om te ontspannen. Ik word omgeven door welzijn en getroost door de wetenschap dat ik nooit alleen ben. ‘

Namasté Aloha
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com