Paragnost Eddie & Consulenten

Energieportalen en hoe je je kan afstemmen

Energieportalen

 

7 – 7 – 7 , een woordje over de opening van nieuwe energieportalen en hoe je je kan afstemmen

7 is een heilig getal en symboliseert de kosmos. Het getal 7 bezit de grootste magische kracht en staat ook symbool voor het mysterie van het leven waar wij mensen op zoek naar zijn. Het getal 7 symboliseert eveneens de zevende dag van de Schepping nl de voltooiing ervan, alsook het einde van een bepaalde periode. ( zie verder). Tegelijk verwijst het ook naar verandering van het eigen IK.
Morgen gaan de Engelenpoorten terug open ( volgende maand op 8 augustus)en concreet betekent dit dat er intense energieën (te lezen als Lichtwezens, Meesters) onze Aarde bereiken, dus als je je wat gevoeliger voelt ( en ook nog rekening houdend met de komende Volle Maan op 9 juli) weet dat dit mede veroorzaakt wordt door het effect van de Neptuniaanse invloeden ( die retrograde loopt tot ongeveer eind november) . Op dit moment kan het zeker gebeuren dat je openstaat voor de leiding van lichtwezens waarin je heldere kanalen heel ontvankelijk zijn voor inzichten.
Door de invloed van drie vuurtekens ( Boogschutter – Ram en Leeuw) kan het gebeuren dat je lucide inzichten, gedachten, ideetjes hebt over een project vb dat je al een langere tijd in je gedachten hebt, en nu ziet hoe jij dit project wil neerzetten. Waar je al een tijdje loopt te dobberen over jouw levensweg, keuzes die je maar niet kon maken , wordt het je duidelijk welke richting je verder uit wilt gaan en/ of welke keuzes je vanuit je hart zal maken.
De invloed van Uranus duwt ons te leven vanuit onze waarheid, vanuit een veranderende bewustzijnstoestand en het pure intuïtieve ‘ weten ‘, Uranus heeft dus in die zin ook te maken met een groeiend ‘ helder weten ‘, Uranus overstijgt het massa- denken en evolueert naar inspirerend en geïnspireerd denken, bevrijd van het oude vertrouwde beperkende levensbeeld, we laten ons niet langer bepalen door mensen met zogenaamde hoge functies, rangen of titels, en zo zijn er nog heel wat bijzonder interessante ‘ verschuivingen ‘ te merken . Veel mensen ont-dekken hun ware potentieel, worden creatiever en zetten hun groeiende creativiteit om door vb te gaan schilderen, boetseren, muziek maken, schrijven ….
Voor sommige mensen eindigen relaties, zeker als het ‘karma’ klaar is tussen twee mensen, het zielscontract is beëindigd, wat door deels onwetendheid drama’s teweegbrengen. Het begrip karma wordt soms wel eens op een negatieve manier omschreven, als zijnde een straf of vergelding, doch dit is niet de betekenis van karma. Hierover schrijf ik binnenkort een verhelderend blog.
Liefde is een constante energie ook al wordt een relatie of een vriendschap beëindigd. Waar strijd wordt gevoerd om een relatie in stand te houden uit angst voor de gevolgen ( kinderen vb of materieel verlies) of uit schuld- en/of schaamtegevoel, zullen nieuwe kansen kunnen aangegrepen worden om alsnog het hart te volgen, het is vaak een kwestie van ‘ tijd ‘ in ieders groeiproces.

Er zijn heel veel subtiele tekentjes die ons door Spirit worden getoond….maar ook de tekentjes die we van binnenuit krijgen….plotseling opkomende gedachten ( je moet plots aan iemand denken, terwijl je aan het werken bent vb) een stukje muziek waar je aandacht naartoe gaat en je naar de woorden luistert ( die vaak een boodschap voor jou betekenen) veertjes je plots opmerkt, het zien van repetitief dezelfde of andere dubbele cijfers , ook aanplakborden die ook een duidelijke richting kunnen aangeven …dit zijn geen toevalligheden, die tekentjes vallen je toe. Heel wat mensen herkennen dit, niet onmiddellijk, en toch na enige tijd vallen de puzzelstukjes heel mooi, helder en duidelijk in elkaar. Ik heb vandaag en al een paar dagen ervoor mensen aan de telefoon gehad met de voor velen herkenbare verschijnselen als: hartkloppingen, oorsuizen , duizeligheid , meer behoefte aan rust, meer behoefte aan koolhydraten ….zoals we vaker lezen zijn dit ascentieverschijnselen. Ik las deze morgen ook bij een vriend dat het aardmagnetisch veld vrij sterke pieken toonde, stijgende Boviswaarden, en ja hoor….ik heb zelf meer last van spierpijn, dus het is elke dag extra zorg geven aan mijn lichaam. Het is dus niet gek dat je nu meer fysieke klachten ervaart , net omdat ons fysiek lichaam zich voorbereidt op de toenemende krachtige lichtenergie-download; als je je hiervoor openstelt kan je merken dat je transformatieproces in een verhoogde versnelling komt. Laat het maar gebeuren, dit proces kan trouwens niet versneld worden. Wees lief en zacht voor jezelf en de mensen om je heen! Laat je drijven op je innerlijke wijsheid, je Ziel en zorg heel goed voor jezelf.
Ik heb al even in een vorig blog geschreven: neem voldoende rust deze maand lieve lezers, neem tijd om bij te tanken van alle geleverde inspanningen van de laatste maanden, doe nu maar leuke dingen, ga erop uit, omgeef je met toffe mensen, lekker je innerlijke kind los laten , doe waar je echt zin in hebt, en heb je geen zin, dan doe je het niet….moeilijk of hoor ik hier al een zucht van ‘ die heeft makkelijk schrijven ‘ …haha, ik doe mijn best, om alles wat ik schrijf zélf toe te passen en eerlijk, het lukt me niet in elk moment, elke dag. Ik ont-wikkel me ook nog elke dag…lees: me ont-doen van de wikkels. Keep the faith!

Engelenmedium Mieke
www.miekecoigne.com