Paragnost Eddie & Consulenten

Energieportaal 11-4-11 ( 2018 )

Energieportaal 11-4-11 ( 2018 )Heb je al een paar dagen last van duizeligheid , versterkte hartkloppingen, onrustgevoelens, sterk vermoeid, lichte hoofdpijn, slechter slapen met name moeilijk kunnen inslapen en bij het wakker worden midden in de nacht moeilijk doorslapen….dit heeft voornamelijk te maken met het energieportaal dat vandaag geopend is en we weten dat de lichtinbreng op dit soort dagen sterker en hoger is dan op andere dagen. Over een paar dagen krijgen we ook weer een nieuwe maan, dus we worden voorbereid op een verhoogde frequentie met name een sterker bewustzijn voor de toekomst die we uiteraard zelf mogen creëren.

Soms vragen mensen me wat het openen van een energieportaal betekent, ook al kunnen we dit niet met onze fysieke zintuigen ‘ zien ‘ ( sommigen weer wél) maar bij het openen van een energieportaal bereiken ons heel veel lichtwezens om ons te helpen bij ons bewustwordingsproces. In eerdere blogs heb ik al geschreven dat 2018 numerologisch een 11- is dat verwijst naar ons groeiend meesterschap en een 2 om de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf te integreren, zodat we vanuit onze yin/yang verbinding de weg naar balans en evenwicht in relaties kunnen ervaren. Vanuit innerlijke balans kunnen we een gelijkmatig en harmonisch leven leiden, waarin we als het goed is dualiteit kunnen overstijgen. We kunnen dit proces niet forceren, doch wel de keuze maken stil te staan waar nog dualiteit is in ons persoonlijk leven, waar we zelf nog keuzes maken vanuit strijd, angst enz…. We groeien meer en meer naar onze werkelijke aard als kosmisch wezen waarin we onze groei via het uitwerken van ons levensplan kunnen vervullen. Het is een mooie tijd om zielsverbindingen die eerder werden aangegaan zich op een natuurlijke manier verder te laten groeien, ook al kunnen oude wonden vanuit het eigen verleden en van vorige levens ook weer aangeraakt worden.

De invloed van onder meer Uranus kan een sterkere invloed uitoefenen door bijvoorbeeld mensen te ontmoeten met wie je tot een nieuw samenverwerkingsverband komt of mensen die JE na lange tijd niet te hebben gezien ( of door conflicten) terug in je leven ( willen ) komen.
Uranus kan onvoorspelbare en plotselinge gebeurtenissen brengen! Zijn bliksemsnelle en elektrische invloed is gericht op het vergroten van ons persoonlijke bewustzijn! Symbolisch mogen we dit best zien als een her-geboorte ( en dat kan op elk levensvlak aan de orde zijn) : de invloed van Uranus kan voor hele snelle overgangen zorgen, tot zelfs van het ene extreme naar het andere. Uranus versterkt onze intuïtie, laat ons in-zien en de uitwerking ervan kan heel in-spirerend zijn.

Veel mensen vinden elkaar nu terug in dat stukje vernieuwing…waarin het oude denkbeeld , waarin nog maar weinig speel- en experimenteerruimte aanwezig was, verder afbrokkelt. Ben je op dit moment zowat rebels, lig je iets meer dwars dan anders ( omdat je voelt dat je op een andere manier verder wilt gaan) val je nu buiten de groep ( omdat je voelt dat je de groep bent ont-groeid) welkom in de Nieuwe Tijd, want dan ben jij ook één van degenen die de weg baant naar verandering. Misschien was je al enige jaren aan het rebelleren ( maar het was nog niet de juiste ‘ tijd ‘) lag je al langer dwars, voel je je al langer dan vandaag ontgroeid uit bepaalde groepen?

Groei en bewust worden gaat nooit over de ander. Groei en bewust worden is een individuele weg die je in samenspraak met je Ziel ( vanuit jouw Zielsbewustzijn) aflegt, in die zin kan niemand ooit een oordeel vellen over de afspraak die anderen met hun Ziel hebben gemaakt en kunnen we nog minder oordelen ‘ hoever ‘ iemand hierin staat. Vanuit onze persoonlijke groei ontmoeten we mensen die met ons voor een tijdje meestappen omdat we in hen de juiste zielsmaatjes zien…we zitten op dezelfde trilling. En na een tijdje kan het ook weer gebeuren dat we elkaar ont-groeien of andere paden bewandelen en ontmoeten we weer andere zielsmaatjes…en we vertellen opnieuw dat we op dezelfde trilling zitten. En zo gaan we verder. Het is niet erg om dit op die manier te benoemen…alleen ervaar ik soms benoemen vanuit het hokjes-labelen niet echt bevorderlijk voor de nieuwe waarden van deze tijd en die staat voor ‘ samen – van – hart- tot – hart ‘, van ‘ ziel- tot – ziel ‘. We kunnen elkaar helpen in wederzijds respect, vanuit het voelen van elkaars ziel en het licht inbrengen waar nodig.

We kunnen nu ons beste beentje voorzetten, om het maar even aards te formuleren en voor vandaag en de volgende dagen even te reflecteren waar we zelf nog de stappen mogen zetten naar het loslaten van oude beperkende gedachten over onszelf en anderen, oordelen over wie de ander is .

Saturnus dwingt ons ook verder en dieper te kijken wat we zelf lieten liggen in het verleden. Een gunstig moment om even diepziel te duiken en elkaar in die mooie weg de weg naar verbinding laten ervaren.

Door onze gedachten ‘ schoon ‘ te houden creëren we zowel persoonlijk als collectief een netwerk van licht…en dit is toch uiteindelijk de bedoeling van het aardse leven waarvoor we allen dat lichtpuntje mogen zijn.

Ik luister elke dag naar mooie rustgevende muziek met natuurgeluiden, ik lees inspirerende boeken die me wakker houden en me inspireren , ik volg ook cursussen die me heel blij van binnen maken omdat ik hierdoor weer anderen verder kan helpen, en bovenal is het zalig te weten dat we allen een belangrijke gelijkwaardige schakel zijn in het groter geheel.

Geniet van de verdere licht-instroom en zorg heel goed voor jezelf, lieve lezer. Door hier elkaar aan te her-inneren vormen we prachtige ragfijne lichtdraadjes in ons energieveld…en laat dat nu zich oneindig ver-miljoen-vuldigen. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Warme groet
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com