Paragnost Eddie en Consulenten

Energetisch schoonmaken

medium schoonmaakEnergetisch schoonmaken met de Engelen

Al aan de werk gegaan met een voorjaarsschoonmaak…..?
Kan je een beetje hulp gebruiken van onze Engelen? Geen grapje hoor lieve mensen, Engelen helpen je bij het opruimen en opschonen van je woning, zowel fysiek als psychisch.

Wie herinnert zich niet als kind de voorjaars- en najaarsschoonmaak van onze moeder en grootmoeder?
Ik in elk geval wel…als kind vond ik er niets aan, ik snapte maar niet waarom mijn moeder en grootmoeders werkelijk elk potje, elk prulletje, alle kasten, alles maar dan ook alles van boven naar beneden poetsten, rommel ( waar ik soms nog aan gehecht was) weggooiden…ik vond het na het hele gebeuren best prettig, opgeruimd, fris…en meer rust ervaarde. Ik vond het allemaal best wat geheimzinnig hoe de ‘ sfeer ‘ door deze schoonmaakbeurten veranderd was.

Je hoeft niet alles in één dag te doen, plan de schoonmaak van je huis, kijk even naar het weerbericht en neem een dagje waar het weerbericht ‘ zonnig ‘ aangeeft ( kwestie van jezelf wat op te peppen met de stralende warmte van het zonnetje).
Maak een lijstje van hetgeen je wil schoonmaken, drink tussendoor ook wat lekkere kamillethee.

Uiteraard weet je perfect hoe jij je huisje wil opschonen en ontdoen van oude rommel ( oude energieën), maar hoe zuiver je je huisje van psychische energieën?

Want ja, we leven in ons huisje, waarin geleefd wordt, emoties worden geuit, en als je met kinderen , een partner, huisdieren en wie nog allemaal in je huisje woont…is het ook belangrijk ook die energietjes op te schonen…ik ben heel gevoelig voor de energie in een huis, ik voel al aan de voordeur de energie van het huis en de bewoner ( s) , warm, open , vriendelijk of veel conflicten, geweld of depressie…en ik ben absoluut niet de enige die energietjes voelt in een huis.

Een paar nuttige natuurtips om je huisje te zuiveren van die energieën zijn heel gemakkelijk toe te passen. Maak een lotion met kruidnagelolie. Kies een wierook waarvan je de geur aangenaam vindt.

Koop een witte dunne kaars voor elke kamer in je huisje.
Kies milieuvriendelijke producten, een nieuwe emmer, sponsen, bezem …
Schaf voor ten minste 1 kamer in je huisje een Engelenversiering dat je eraan herinnert dat de Engelen een seizoen lang bij jou zijn.

Vraag de Engelen om je te helpen bij de schoonmaak en om je huisje te zegenen.
Maak elke kamer fysiek schoon.
Doe alle ramen open en stel je voor dat de Engelen van lucht in de kamer langskomen en alle kleffe negatieve energieën opruimen.
Sluit de ramen en sprenkel met de wijzers van de klok met de lotion door de kamer.

Vraag de Engelen van water om de kamer te reinigen en te zegenen.
Steek daarna de wierook aan en vraag de Engelen van het vuur om de kamer op te schonen en te zegenen.
Neem de kaars en draag die met de wijzers van de klok mee door de kamer.

Neem tot slot een mespuntje zout en sprenkel dit met de wijzers van de klok mee door de kamers en vraag de Engelen van aarde om de kamer te reinigen en op te schonen.

Sluit alle deuren en ramen en doop je vinger in de kruidnagelolie en teken een pentagram boven en onder elk raam en boven en onder elke deur.
Vraag de Engelen van de geest om je huis te beschermen tegen al het negatieve.
Bedank de Engelen voor hun kracht en energie die je geholpen hebben tijdens het schoonmaken en de bescherming van je huisje.

Veel plezier !
Medium Mieke

www.miekecoigne.com