Paragnost Eddie en Consulenten

Energetisch reinigen

viooltjesEnergetisch reinigen van het fijnstoffelijk lichaam op een natuurlijke manier

Eén van manieren om te healen is via bloemenenergie….vandaag komt het lieftallig viooltje aan de beurt….deze heeft een heel sterk zuiverende energetische werking op het energetisch lichaam.
We weten dat we méér zijn dan ons fysieke lichaam, doch het is, zeker in deze tijd, nog bewuster met onze eigen energie en die van de mensen om ons heen, om te gaan….
In het energetisch of fijnstoffelijk lichaam komt heel wat informatie naar binnen dat wordt doorgegeven aan het grofstoffelijke lichaam. Informatie dewelke kan komen vanuit onze ziel en de wereld van liefde en licht waarin ze zich bevindt, doch eveneens allerlei informatie van mensen om ons heen.
Het vraagt steeds meer en meer luisteren naar ons gevoel om steeds beter de informatie te begrijpen die via het energetisch lichaam tot ons komt.
Wie herkent niet dat voorgevoel over iets/iemand, zonder er eigenlijk de vinger te kunnen opleggen wat die nu precies is?
We kunnen het niet met onze ratio verklaren, doch je voelt het heel diep binnenin…. Meestal is deze informatie heel subtiel, luisteren we niet naar ons gevoel en doen het af als onzin, of pure fantasie, of angst……Toch is het belangrijk om goed te luisteren naar die informatie omdat we net zoveel signalen ontvangen die op een later tijdstip dan wel heel duidelijk is/wordt. ( relaties, gezondheid, werksituatie……)
Ons energielichaam kan vervuild raken door velerlei factoren….ik heb het niet over slechts voeding, doch het begint al bij de gedachten die we ook voortdurend uitzenden naar mekaar, laat staan de gedachten die we ook continu uitzenden naar onszelf….
Deze gedachten vangen we op in ons energielichaam en vaak blijven de resten van deze (beperkende, negatieve, blokkerende)gedachten in ons energielichaam achter. Deze stapelen zich voortdurend met alle gevolgen die vaak niet te overzien zijn.
energiehealingAndere factoren als stralingen van de zovele elekrische apparaten heeft een verstorend effect op ons energielichaam.( elektrosmog), mobiele telefoon die vaak op het lichaam wordt meegedragen, naast ons bed ligt…..dit blijkt steeds meer en meer een verstorend effect te hebben op ons fijnstoffelijk lichaam.
Om deze reden is het regelmatig reinigen van het fijnstoffelijk lichaam van essentieel belang, negatieve effecten worden kleiner wanneer we dit lichaam de kans geven zich te herstellen.
Er zijn heel wat manieren om te reinigen:
onder stromend water en visualiseren dat je energetisch lichaam schoongespoeld wordt
energiebehandelingen (o.a. Reiki)
engelenhealingen
licht visualiseren
…….
De oefeningen met het viooltje bieden een bijzonder krachtige manier van reinigen, met een langdurig effect.
Hoe ga je te werk?
– je legt een aantal bloeiende viooltjes op het voeteneinde van je bed, de viooltjes doen hun reinigende werk terwijl je slaapt.
( viooltjes zijn een gans jaar te krijgen alsook gemakkelijke te zaaien en te kweken) zorg ervoor dat je slaapkamer goed geventileerd wordt…..zeker als er andere planten in je slaapkamer staan.
Een andere manier om je fijnstoffelijk lichaam te reinigen is te mediteren in een kring van viooltjes.
Stel je hierbij een helder wit licht voor, en je zult voelen dat de kracht van de viooltjes in dit licht stroomt en de ongewenste energie uit je weg laat stromen.
Geniet van deze mooie viooltjes en dank hen voor hun reinigende werking na hun werking/of na je meditatie.

Warme groet
Engelenmedium Mieke

www.miekecoigne.com