Paragnost Eddie en Consulenten

Energetisch afstemmen

Energetisch afstemmenWe weten dat deze maand energetisch heftig kan zijn, voor sommigen onder ons heel heftig zelfs.
Ik merk ook in de gesprekken met mensen, aan de lijn, in de praktijk, en ook in mijn eigen leven, een grotere gevoeligheid, een onwezenlijk onbestemd gevoel, alsof er ” iets staat te gebeuren “…en dit bedoel ik niet als ” onheilspellend “, we moeten het niet buiten onszelf blijven zoeken maar echt binnenin onszelf. Geen enkel levensthema blijft ongeroerd, niet van mij, niet van mijn partner noch kinderen, niet van jou, van niemand. Allen gaan we nu verder door een proces van verder en dieper bewust opschonen, puin opruimen, de behoefte aan drama loslaten , uit het slachtofferpatroon stappen en dader worden van ons leven. Zoals ik reeds heb geschreven: stop met lijden en leid je leven op de manier zoals het voor jou en ieder van ons is bedoeld.

De energetische invloeden op astrologisch vlak bekeken dragen dan ook hun steentje bij, niet één van de prettigst voelende gebeurtenissen.
Ik herhaal me niet in wat iedereen kan lezen via verschillende informatiekanalen, dit gaat de meeste mensen “technisch ” iets te ver, ik hou het dus ook liever bij het intermenselijke en wat voor jou een lichtpuntje mag zijn voor de komende tijd.

Het is zeker voor de komende tijd, vanaf vandaag, belangrijk attent te zijn en te blijven over de gedachten die je uitzendt over jezelf, verbind je met datgene op een bewuste manier met wat jij wilt creëren. Een mooie duurzame verbinding, een job waar je kan groeien en ontwikkelen naar zelf-realisatie, fijne vriendschappen….censureer jezelf niet en laat de gedachte ” ach, het is toch te laat…” helemaal los, want ook dit is een gedachte dat je regelrecht het Universum inschiet en zoals ik zelf vaak zeg: ” What you think is what you get “…nog sneller dan het licht!

Het is nu de tijd, echt de tijd in  je eigen Meesterschap te gaan staan…zoals ik het heel simpel op mijn profiel heb staan: ” kapitein worden van je eigen schip en zelf aan het roer staan “.
Dit kan impliceren dat relaties en vriendschappen die aan een zijden draadje hingen, plotseling eindigen, nieuwe verbindingen groeien verder, situaties die je ontgroeid bent laat je los…het lijkt wel of je even helemaal in je alleen- zijn belandt, wat ik dan als een groeien naar ” al-1 ” zijn omschrijf. Ook dit hoeft slechts van tijdelijke aard te zijn.

Oordeel niet over dit gebeuren, veroordeel jezelf of de ander niet: wat klaar is, is klaar. Vermoedelijk heb je te lang in een situatie, relatie jezelf vastgeketend in de overtuiging of de hoop dat ” alles goed ging komen “. Waar de lessen geleerd zijn, waar je begrepen hebt, waar je klaar mee bent, hoef je niet te herhalen. Je mag naar een volgend klasje overgaan…tenzij je er zelf voor kiest om dat klasje nog maar eens over te doen, en nog eens en nog eens…vrije wil om keuzes te maken is het thema van deze tijd, maar het is inderdaad niet in alle omstandigheden gemakkelijk en niemand heeft ons beloofd dat het gemakkelijk zou worden.
Wat we zaaien, zullen we oogsten, ongetwijfeld…dus het is goed om bij onszelf te beginnen.
Liefdezaadjes planten, zaadjes van samenwerking, verbinding,vrede, vreugde…want dit is datgene wat we op macro-niveau kunnen realiseren: Universele Liefde.

Laat alles in je leven stromen en waar je op dit moment angst en twijfel voelt kan je je richten tot Aartsengel Jeremiël die de volgende boodschap aan ons meegeeft:

Een moeilijke tijd waarvan je heel veel hebt geleerd en waarin je tot meer wijsheid bent gekomen; de wijsheid van je Ziel en wie je werkelijk bent.
Een nieuwe weg mag je nu inslaan, geef al je angsten, zorgen en twijfels in mijn handen en luister naar je gedachten, je intuïtie, je gevoel die je de weg tonen.
Overschouw nog even de weg die je hebt afgelegd, wat je hebt meegenomen uit het geleerde en waar het je heeft gebracht en wees trots op wie je bent geworden.
Heb het volle vertrouwen in de keuzes die je verder maakt in je leven om je volle zielspotentieel te leven, en je taak op aarde te volbrengen waarvoor jij bent gekomen, want jij bent een onmisbare schakel in het grote geheel.
Neem rustig de tijd om diep naar binnen te keren en gun jezelf de stiltemomenten die je nodig hebt om de juiste beslissingen te nemen vanuit je warme hart.
Wat mag er nog verder worden losgelaten en wat wil jij nog helen?
Wat wil jij nu verder (her)creëren in jouw leven, voor jouw allerhoogste goed en diegenen die ermee betrokken zijn?
Alles wat je moet weten zal je worden onthuld op het juiste kosmische moment, heb geduld en vertrouwen en weet dat je geleid wordt. ”

Draag zorg voor jezelf, warme hartengroet

© Medium Mieke
www.miekecoigne.com