Paragnost Eddie en Consulenten

Elektromagnetisch Hyper Sensitief?

Elektromagnetisch Hyper SensitiefElektromagnetisch Hyper Sensitief? Deel 1. Jarenlang onderzoek laat zien dat neuro-symptomatische klachten in toenemende mate zich manifesteren. Wetenschappelijke bewijzen zijn er op dit moment nog niet, waardoor de klachten afgedaan worden als psycho-somatisch.

Steeds meer en meer jonge mensen krijgen te horen dat ze lijden aan het burn-outsyndroom. Steeds meer mensen worden gediagnosticeerd met fybromyalgie.

Kortom de reeks van klachten neemt toe. Vaag omschreven klachten, duidelijke klachten en het lijkt wel alsof het als heel ‘normaal’ wordt aanvaard.

Mensen leggen zich erbij neer en identificeren zich met klachten, ziekten, aftakeling en uiteindelijk ja, gaan we allemaal dood. En hoe? Schrijnend om waar te nemen dat dit beeld vastgeklikt zit in de mind.

Kinderen worden vaker en sneller ziek, herstellen maar moeizaam en vallen terug binnen de kortste keren.

Jarenlang onderzoek heeft uitgewezen dat meer dan de helft van de wereldbevolking lijdt aan elektrogmagnetische stralingen. Zelfs het WHO ontkende destijds de gevaren ervan. Is dat niet vreemd? Onderzoek maar even waarmee dit te maken heeft en ga even diep duiken en verbanden leggen.

In toenemende mate beluister ik klanten die zich compleet opgebrand voelen, hardnekkige hoofdpijn hebben terwijl dat voorheen niet het geval was, door aanhoudende slapeloosheid, verhoogd stressgevoelig zijn, zich down voelen tot aan het depressieve toe, suïcidale gevoelens hebben, toenemende spier-en gewrichtsklachten, plots opkomende tintelingen in benen en armen, irritatiegevoelens toenemen. En dit zijn nog maar enkele klachten.

Eén van de meest hardnekkige overtuigingen is dat de dokter het beter weet. Vaak worden de klachten niet herkend omdat er niets wordt gevonden. Bloedonderzoek: perfect. MRI scan: perfect. Je hebt alle medische onderzoeken gehad: perfect. Conclusie? Pas na een hele tijd blijkt dan wel iets niet goed te gaan. Diagnose wordt gesteld en daar moet je mee leren leven. Dat is dus dé boodschap.

Als je nu eens observeert hoe systemen verder worden uitgerold en niet voor ons allerhoogste ‘welzijn’, maar het welzijn van systemen. Waarom denk je dat de bomenkap, ondanks de massale petities, doorgaat? Wie heeft het voor het zeggen? En waarom werken demonstraties niet? Omdat ze niet werken via ‘strijd’ of ‘vechten’. We moeten zoeken naar alternatieven en die zijn er. We vinden ze niet door te jammeren en te klagen, maar door samen een heel andere route te nemen. We kunnen niet anders dan informeren en inspireren. Wat iedereen dan hiermee doet, is ieders verantwoordelijkheid.

Gehechtheid aan het ogenschijnlijk ‘gemak’: snelle verbindingen en die kunnen nog sneller én nog sneller en met ogen open tuimelen we in deze gigantische ziekemakende smoes.
Is sneller beter? Is dat werkelijk zo? Waarom denk je dat dit beter is of beter zou zijn? En… ten koste van wie en wat?

Er zijn zeker alternatieve manieren om enigszins klachtenvrij te worden. Of de klachten die je misschien al zoveel jaren hebt helemaal zullen verdwijnen, dat kan niemand beloven. Maar niets ondernemen is heel jammer.

Zelf heb ik enkele toermalijnkwarts stenen op mijn werktafel aan de laptop liggen. Wifi op mijn mobiele telefoon staat voor het grootste deel van de dag uit. Als ik bel of gebeld word, gebruik ik oortjes. Dit zijn enkele manieren om de invloed van de straling te verminderen. Ik heb het geluk van in een alleenstaand huis te wonen waardoor de invloed van buren nihil is. Want ook dat moet niet vergeten worden. Een woonbioloog kan bij klachten zeker verder helpen, dus ook preventief.

Sommigen steken hun mobieltje in hun broekzak. Velen lopen continu met een mobieltje in hun handen. Allemaal gewoontevorming. Het idee van altijd en overal bereikbaar te moeten zijn. Ook dat is een gedachte en een overtuiging.
En wat dacht je van kinderen die op zeer jonge leeftijd een mobieltje in hun handen worden gestopt? Is dat echt nodig en waarom? Kijk eens naar het toenemende gedrag van jonge kinderen die op een pijnlijk jonge leeftijd energetisch belast worden.

Geef dan maar een pilletje om het overprikkelde kind terug tot de orde van de aandacht te brengen.

WIJ kunnen het tij doen keren, door bewust te worden, anders om te gaan met de compleet doorgeschoten vertechnologisering (en robotisering) van het leven. Weet dat het allemaal deel uitmaakt van een heel groot programma binnen de matrix. Laat je niet bang maken, want dat is precies de bedoeling. Ontwaken gaat heel ver. Dit is nog maar een laagje dat in dit blog wordt aangeraakt.

En wat dacht je van onze Aarde die steeds krachtiger reageert. De aarde als levend dienstbaar lichaam, onze grote Moeder die niet langer zal aanvaarden wat wij verzaken.

Wordt vervolgd

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45