Paragnost Eddie & Consulenten

Eerst geloven dan pas zien

Eerst geloven dan pas zienWaarom werkt die wet van aantrekking niet voor mij?
Hoe kan het dat ik alles al gedaan heb en echt heel positief in het leven sta dat het toch niet lukt om mijn bedrijf van de grond te krijgen, of die lieve fijne partner die op mijn pad zou komen waar blijft hij/zij?
Vragen die te maken hebben met de wet van aantrekkingskracht en de boze en gefrustreerde mensen die mij aan de lijn vragen wat er nu aan de hand is waardoor hun wens maar uitblijft. Ik ben al jaren bezig zei laats iemand tegen mij maar het komt maar niet.
Ik ga zo langzamerhand denken dat het maar een verzinsel is en we in de maling worden genomen.
Ja diegene die het boek heeft geschreven heeft goed geboerd want iedereen wil rijk worden en succesvol dus ik geloof er niet meer in punt.
Oké als je die overtuiging hebt dan kun je inderdaad wel stoppen was mijn antwoord. Maar mocht je toch nog willen weten hoe het echt werkt dan wil ik je hier wel een antwoord op geven.

De wet van aantrekking heeft niets te maken met snel rijk worden en je plannen willen verwezenlijken op een snelle manier.
Deze wet die vanuit het Universum ‘’waar wij mee in verbinding staan’’ van kracht is kun je niet zomaar even aantrekken.
Het is niet van ik zoek even de zender op en lanceer mijn wens en hop daar gaat Marjanneke.
Zo werkt het niet en dat zou wel heel makkelijk zijn ook. Het Universum en wij staan met elkaar in verbinding en de energie werkt zodanig dat alleen als je loepzuiver bent in je ware wens en er echt geen enkele wanklank vanuit je onderbewustzijn meer is dat deze wet voor jou begint te werken.

Zovele gedachten en angsten kunnen de energie tegenhouden, en meestal als ik doorvraag en de vraagsteller durft oprecht naar zichzelf te kijken dan komen er al wat dingen aan de oppervlakte die inderdaad voor een verstoring zorgen.
Alles draait namelijk om de frequentie waarmee je de verbinding aangaat.
Het draait om energie en je verlangens en je wensen bestaan ook uit energie en deze energie moet op één lijn staan met hetgeen wat kan binnenstromen in je leven.

De wet van aantrekking kan alleen mogelijk worden als je vastberaden bent en je volhard in je wensen en je niet laat terugtrekken door angst of twijfel.
Dit zijn namelijk aardse gedachten en deze geven je onzekerheid en daardoor blijf je hangen in de materie en de realiteit van alledag.
Niet genoeg geld, niet genoeg klanten, niet genoeg vertrouwen.
En deze gedachten leven nu bij jou. Die angstige onzekere gedachten die je hebt vastgezet in je energie die gedachten zijn de blokkerende energie die maakt dat de wet van aantrekkingskracht voor jou en vele anderen niet werkt.
Je trekt inderdaad aan wat je uitzend.

Ga het nu eens omdraaien en ga er nu op dit moment nog mee aan de slag.
Verander je mindset en draai die knop om door betere gedachten creëren.
Alles wat je nu creëert gaat ook meteen in werking en je voelt je dan ook beter, of niet soms?

Terwijl ik dit zo neerschrijf word ik terug gekatapulteerd naar het moment waarop ik als zelfstandige wilde beginnen.
Mijn toenmalige baan paste absoluut niet bij mij en mijn gezondheid was toen sterk achteruit gegaan omdat ik absoluut niet tegen chemische geuren kan en ik daar de hele dag aan werd blootgesteld door de vele mensen waar ik de hele dag mee moest omgaan.
Zware parfum, schoonmaakmiddelen en drukinkt het was allemaal taboe maar ik kon niet anders dan in dat gebouw vertoeven, en doordat ik voelde dat het niet langer voor mij mogelijk was om daar te blijven werken moest er een oplossing komen.

In die tijd was ik al bezig om rustig aan mijn praktijk op te bouwen en ik realiseerde mij dat het tijd was om verdere stappen te ondernemen.
Maar hoe dan? Ik was alleenstaand en had dus niemand die mij kon helpen om mij bij te staan.
Ik voelde dat vertrouwen de sleutel was en lang voordat iemand mij ook maar over de wet van aantrekkingskracht had verteld wist ik dat ik vertrouwen moest hebben.
Groot vertrouwen hebben in Gods plan met mij en mijn leven in diens handen leggen.
En dat heb ik gedaan. Zonder angst en zonder twijfel omdat ik wist dat alleen volledig vertrouwen mij kon helpen bereiken wat ik zo heel graag wilde ‘’mensen helpen.

Elke dag mediteerde ik in het park bij mijn huis en vroeg ik God en de engelen om hulp en vroeg ze om de kracht om dit door te zetten.
Ik was nog maar 50 procent qua gezondheid en het heeft veel van mijn energie gevergd om met volle moed door te kunnen gaan.
Maar ik kreeg er ook kracht door omdat ik voelde dat dit was wat ik vanuit mijn hele wezen wilde.
En ik heb geen moment getwijfeld dat het zou gaan werken voor mij.
Ik geloofde er zo sterk in dat ik hulp en ondersteuning kreeg om een periode te overbruggen en ik mijn baan kon opzeggen .
Op die manier ben ik mijn praktijk begonnen en door zo ‘n sterk vertrouwen te blijven houden in het Universum is het mij gelukt om een leuke praktijk op te bouwen.
Alles waar ik in geloofde is ook daadwerkelijk op mijn pad gekomen en met volle overtuiging kan ik nu zeggen dat de wet van Aantrekkingskracht alleen maar werkt als er geen enkele wanklank is en je jezelf helemaal verbind met datgene wat je werkelijk vanuit je ware missie op aarde wil verwezenlijken.

En lieve mensen dit gaat op voor alles wat je wil graag wil zien werken.
Relatie, je leven veranderen, je gezondheid verbeteren, je positie verbeteren op je werkvloer, op dieet gaan, beter contact hebben met jezelf.
Alles wat mogelijk is binnen de grenzen van je kunnen kan jij verwezenlijken via de wet van aantrekkingskracht.
Kijk maar waar jij JA tegen zegt en bouw dit op.
Elke dag weer opnieuw kun je die stroom van energie vermeerderen en het mooie is dat je zelf de keuze hebt waar je ‘’Ja’’ tegen zegt.
Leer maar genieten en laat al de oude nutteloze angstgedachten voor wat het is.
Jij kan het! Laat God binnen in je hart en vertrouw op de eindeloze bron van liefde voor alles wat is.
Focus alleen op het goede en het mooie in je leven de narigheid krijgen we er vanzelf wel bij. Focus op hetgeen je werkelijk wil bereiken zonder meteen in termen van rijkdom te denken. Werk vanuit je hart en alles zal gaan stromen zoals jij het uitzend naar het Universum.

Je krijgt wat je vraagt, alleen bedenk wel hoe je het vraagt en met welke intentie je er daadwerkelijk instaat.
Ik wens je veel succes, en als je er eens over wil praten met mij dan ben ik bereikbaar op box 68 bij Paragnost-Eddie.

Hartegroet,
Elisa-Lis