Paragnost Eddie en Consulenten

Een oude rot in het vak, Kaartlegster Galina

medium galinaEen oude rot in het vak, Kaartlegster Galina. Ze draait al wat jaren mee op de website van Paragnost Eddie, Kaartlegster Galina, te vinden onder boxnummer 87. Al zo’n 40 jaar ervaring op gebied van het spirituele. Uit haar persoonlijke pagina blijkt, dat ze niet veel introductie nodig heeft.

Ze heeft een vaste schare aan cliënten en ondanks haar summiere tekst, is zij praktisch altijd bezet.

Uit de naam blijkt al waar Galina een kei in is, in kaartleggingen. Haar gaven zijn helderziend en heldervoelend.

Ze geeft goed adviezen op zakelijk gebied, relaties. Daarnaast kun je haar ook vragen stellen over gezondheid. Waarbij wel de kanttekening wordt gegeven, dat mediums en paragnosten, werkzaam als spiritueel consulenten op de website van Paragnost Eddie, nooit en te nimmer op de stoel van een arts plaatsnemen.

Ze is beroemd in de weide omtrek om haar duidelijke kaartleggingen. Daar haalt ze werkelijk alles uit. Diegene die haar consulteren, zijn dan ook zeer blij met haar. Met haar duidelijke uitleg, maar ook met haar adviezen.

Ze weet personen tot in detail te omschrijven en hun karaktertrekken ook. Ze weet waar ze over praat, is eerlijk, duidelijk en gaat niet uit de weg om de waarheid mee te geven. Ze is zo vaak in gesprek, dat er cliënten zijn die op haar zitten te wachten, om haar te pakken te krijgen.

Haar accurate werken wordt alom geprezen. Velen geven haar een 10 voor het geleverde werk. Als je ook al zo lang dit werk doet, ben je er bedreven in en heb je de bellers ook echt iets te vertellen. Dat blijkt ook wel aan de vele positieve commentaren die kaartlegster Galina krijgt.

Reeds vanaf 2015 is ze op de website van Paragnost Eddie te vinden, al ruim 7 jaar zet zij zich op deze website met heel haar ziel en zaligheid in voor de medemens. Om een ieder te verduidelijken wat er speelt, hoe dat is ontstaan, maar ook hoe je zelf verder in het leven je leven weer zin kunt geven.

Ze is geduldig, al stel je haar keer op keer dezelfde vragen, ze wordt er niet boos om of geïrriteerd. Ze kan zich op een fijne manier inleven in waar de cliënt met zichzelf staat. Ze begrijpt als geen ander, dat diegenen die hulp zoeken, dat niet voor niets doen.

Naast haar loepzuivere voorspellingen, die volgens haar reviews nooit verkeerd zijn, geeft ze haar cliënten ook veel tips mee en inzichten. Wel zo prettig, want alleen een kaartlegging doen, is de mens niet bi gebaat.

Er is meer voor nodig om als een spiritueel hulpverlener te kunnen werken. Dat betekent geduldig zijn, inlevingsvermogen hebben, op allerlei manieren proberen iets uit te leggen. Kaartlegster beschikt over al deze vaardigheden.

Ze is wijs, ze is goed, ze is gedetailleerd, ze is raak, ze denkt mee, is zomaar een greep uit de lovende recensies die bij haar boxnummer 87 staan. Ze is een hele krachtige vrouw, die je niet onder de tafel krijgt. Ze weet exact wat ze doet, waar ze goed in is en zo geef je elke cliënt keer op keer kwaliteit.

Haar gesprekken geven moed en kracht aan menigeen. En hoop op en goede toekomst, die ze zeer nauwkeurig voor je kan voorspellen. Wil je haar een keer spreken, neem dan wel even de tijd om haar te pakken te krijgen. Want als ze online is, is ze ook altijd in gesprek.