Paragnost Eddie en Consulenten

Een open hart

Een open hartEen open hart oordeelt niet en staat open voor anderen zonder zichzelf te verliezen.
Hoe doe je dat dan? vragen mensen mij. Wel eerst is daar acceptatie van alles wat leeft, en vooral door te vertrouwen op je intuïtie.
Het is de liefde die in jou leeft die je mag ontwikkelen voor jezelf en daarna pas voor de ander.
Die je door mag geven en die mag uitstralen als een lichtkrans om je heen.

Op deze manier zal je een lichtend voorbeeld zijn voor anderen. En trek je ook die mensen aan die zich willen warmen in jouw licht. Wat wel belangrijk is dat je jezelf dan realiseert dat het licht ook dingen aantrekt die niet prettig zijn en dat er ook mensen zijn die zich alleen maar te goed willen doen aan jouw energie.
Bescherm jezelf hier goed tegen en ontwikkel je intuïtie daarom heel goed.

Het is niet zo dat je de ander zijn ontwikkeling mag wegnemen alleen maar door te geven. Daar bereik je juist het tegenovergestelde mee.
Er zijn zovele mensen op de aarde die geen zin hebben om moeite te doen om zichzelf te ontwikkelen deze mensen willen het liefst dat alles ze in de schoot wordt geworpen en er niets voor hoeven te doen.
Zo werkt het uiteraard niet.
Als je je zelf niet helemaal opent dan kun je studeren en lezen en naar cursussen gaan tot je 80ste maar als je jouw hart niet echt opent voor het leven en de liefde dan is alles boekenwijsheid en kun je niet echt je doel bereiken.

Als je jouw innerlijke leiding volgt dan voel je dat je op het juiste spoor zit. Dat weet je dan diep van binnen. Dan hoef je niet te vragen of je materiele rijkdom zal vergaren in dit leven dan weet je dat je rijkdom van binnen zit en als je je licht laat schijnen over alles wat je liefdevolle aandacht geeft dan zullen de aardse schatten vanzelf komen.
Er is veel te belezen te beluisteren en te doen op spiritueel gebied.

Voor iedereen is er wel iets dat resoneert met je innerlijke waarheid. Maar laat niets je van je eigen waarheid af brengen. Er zijn momenteel veel mensen die zich geroepen voelen om de waarheid te verkondigen. De zogenaamde goeroes zijn niet van de lucht en uit vele bronnen schijnt de waarheid te komen.
Geloof niet alles wat je hoort wat je leest en wat je ziet. Onderzoek eerst eens of het werkelijk met jouw energie resoneert. Niets is wat het lijkt en niet alle channelingen komen uit een zuivere bron en dit kan heel verwarrend zijn omdat het zodanig kan worden verdraait dat het lijkt alsof het puur is.

Wij blijven immers mensen met een menselijke geest en daardoor kunnen wij ook beïnvloed worden door onze eigen programmering. Laat je niet beïnvloeden door mensen die veel titels op hun naam hebben of ik weet niet hoeveel boeken hebben geschreven. Als je voelt dat alles wat er wordt geschreven en gezegd intuïtief niet goed voelt laat het dan voorbij gaan voor jou.
Zelfs als je de dagelijkse blogs leest van mij of mijn collega’s is het belangrijk om in te voelen of het resoneert met jou. Zo ja pak het dan op en zo nee leg het dan naast je neer, dan ben je er op dit moment nog niet aan toe. Misschien kun je er later iets mee en dan kun je het gebruiken zoals het op dat moment goed voelt voor jou.

Zo hebben wij allen onze ervaringen met onze intuïtie . Zoveel boeken die we hebben gelezen daar waren we nog niet echt aan toe en jaren later is er een ander bewustzijn en komt het veel beter binnen dan is er meer begrip en is de intuïtie meer ontwikkelt waardoor we een beter inzicht kregen in de thematiek.
Niemand kan jouw zeggen hoe jij je leven mag leiden. We kunnen slechts een leidraad zijn. Een tool om je te helpen verbinding te voelen met het thema waar je mee worstelt. Maar alleen met een open hart en je volledige vertrouwen in de bron kun je daadwerkelijk de verbinding met jezelf aan gaan.

De mensheid is begeestert met een onnoemelijke schat aan wijsheid. Door alle levens heen heb je die wijsheid opgedaan en in elk leven leer je er meer bij. Elk leven wat je leeft op de aarde leer je voel je en begrijp je meer van je eigen leven maar ook van het ware leven.
Zo wordt je uiteindelijk de meester over je eigen leven.
Helaas zijn er ook vele mensen die helemaal geen zin hebben om te leren aan het leven en deze mensen nemen dus een schrale schat mee als ze over gaan naar huis.

Helaas zijn het ook deze entiteiten die gebruik maken van een lichaam om gezellig even op visite te komen en jou dingen laten denken of doen die niets met liefde te maken hebben. Dit gebeurt vaker dan we willen weten en deze parasieten teren dan op hun gastlichamen totdat ze voelen dat er te veel licht binnen gaat komen dan zijn ze weer vertrokken.

Je herkent dit aan de verhalen van mensen die helemaal doorslaan en of stemmen horen waardoor ze dingen moesten doen.
Deze mensen staan te veel open waardoor er een ingang is om binnen te komen met alle gevolgen van dien.
Bescherm jezelf daarom goed en luister heel goed wat er wordt gezegd en zelfs als je denkt dat het een overgegane ziel is bv uit je familie kijk dan eens wie hij/zij bij leven was. Mooie zielen zullen je nooit aanzetten tot iets bedenkelijks onthoudt dat maar goed lieve mensen.

Een open hart kan veel vreugde geven in je eigen leven maar ook in dat van je omgeving. Wees wie je wil zijn in dit leven als je voelt dat dit is waar je voor op de aarde bent terug gekeerd. Maar zorg eerst en vooral heel goed voor jezelf en laat daardoor de liefde stromen en als een olievlek zal ze zich verspreiden over het magnetisch veld van de aarde en dat is de bedoeling van het hele gebeuren.

Wees lief voor jezelf en anderen en ontwikkel je in de mate waar je op dit moment toegang tot hebt.

Wil je hierover eens praten met mij of anderen dan kun je mij bereiken bij paragnost-Eddie box 68.

Warme knuffel,
Elisa-Lis