Paragnost Eddie en Consulenten

Een open brief

Een open brief aan de trouwe klanten van Paragnost Eddie, die we het beste gunnen Dat we vroeger gemene streken uithaalden, die onder de gordel waren, is een gegeven. We mochten immers niet zelf de regels voor een fijnEen open brief aan de trouwe klanten van Paragnost Eddie en Paragnostenchat, die we het beste gunnen. Dat we vroeger gemene streken uithaalden, die onder de gordel waren, is een gegeven. We mochten immers niet zelf de regels voor een fijn en gelukkig leven bepalen. Dat was weggelegd aan machthebbers die graag de mens wilde onderdrukken.

Dat hierbij gemene spelletjes werden gespeeld, is een logisch gegeven.

In de tegenwoordige tijd zou het eigenlijk niet meer moeten bestaan, en toch, ooit deed een theoloog de uitspraak, sommige mensen komen als ratten op de aarde en deze mensen komen alleen om een anderen het leven zuur te maken. En dat uit een mond van een theoloog!

Ratten zijn narcistisch, manipulatief en zullen er alles aan doen een ander kapot te willen maken. Hiervoor halen ze alles uit de kast en als dat niet werkt, zullen ze starten met het vertellen van onwaarheden.

Wat een rat niet weet, dat kracht en de eerlijkheid het altijd zal winnen van hun hoogmoedswaanzin.

Eén zo’n rat is de heer Rutger Tollenaar. Hij predikt spiritualiteit hoog in het vaandel te hebben staan. Als dat zo is, dan ben je niet bezig anderen onderuit te halen en te beschuldigen van zaken, die op onwaarheden zijn gestoeld. Dat past niet bij spiritualiteit.

Zo heeft de heer Rutger Tollenaar zelf een in het leven geroepen vergelijkmediumsite bedacht, waar hij regelmatig negatieve berichten op plaatst over mediums en paragnosten, die uiteraard niet voor zijn chatlijn mediumastro en datingsite, waar hij mede eigenaar van is, werkzaam zijn.

Zijn intentie met het plaatsen van deze negatieve berichten vol met onwaarheden, is het willen kapot maken van de betere en drukbezochte lijnen, als Paragnost Eddie en Paragnostenchat.

U begrijpt waarom de heer Tollenaar dit doet. Ter verrijking van zijn hoogmoedswaanzin. Zijn fantasieën over successen, die uiteraard uitblijven, want een narcist krijgt nooit iets voor elkaar.

Zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten. Zoals je zelf bent, zo kijk je naar een ander. Wijzend met een vinger, wijs je er met drie naar jezelf. Waarmee we een hele simpele conclusie kunnen trekken. De heer Rutger Tollenaar is zelf bezig met activiteiten die niet mogen, anders bedenk je zoiets niet.

De heer Rutger Tollenaar is mede eigenaar van een chatwebsite Mediumastro en een datingsite die niet druk wordt bezocht en daar uiteraard van baalt. Hij gaat dan kijken of andere spirituele hulplijnen wel klanten hebben, daar heeft hij alle tijd voor, en dan ziet hij dat de telefoon bij Paragnost Eddie roodgloeiend gaat en Paragnostenchat druk bezocht wordt. Dat kan een narcist een manipulator niet hebben.

Bij wet is geregeld, dat gegevens van klanten niet mogen ingezien worden of gesprekken afgeluisterd mogen worden, hier gaat de heer Tollenaar aan voorbij, logisch, deze man heeft geen moraal.

De enige conclusie die hieruit getrokken kan worden, is dat de heer Tollenaar zelf bezig is met louche praktijken.

Beste klanten van Paragnost Eddie en Paragnostenchat, laten we duidelijk stellen dat uw gesprekken niet worden afgeluisterd, wij houden ons aan de regels van de wet en hebben uw privacy hoog in het vaandel staan. Even los van het feit dat we niet bij machte zouden zijn, alle telefoonnummers te zien, gezien de grote hoeveelheid bellers die ons dagelijks bezoeken. Waarvoor wij u dankbaar zijn.

We begrijpen ook heel goed dat u ons bezoekt en niet de chatwebsite Mediumastro waar de heer Rutger Tollenaar mede eigenaar van is. U heeft in de gaten dat daar iets gebeurt, wat niet door de beugel kan en om die reden mijdt u intuïtief deze chatsite. U heeft het door.

Paragnost Eddie en Paragnostenchat staan voor eerlijkheid, oprechtheid en de waarheid en spreken u graag in vertrouwen. U weet dat en om die reden worden wij ook drukbezocht.

Paragnost Eddie en Paragnostenchat