Paragnost Eddie en Consulenten

Een nieuw begin

Een nieuw begin Het is tijd de dingen vanuit een ander gezichtspunt te bekijken. Je uitdagingen vanuit een totaal andere hoek zien, kan je helpen een nieuw leven te leven of een stagnerende situatie te beëindigen. Vraag God, de engelen en de elfen om je tekenen te geven die je helpen de dingen in een nieuw licht te zien. We worden eraan herinnerd hoe geweldig, onderscheidend en magisch we allen zijn!
Wanneer anderen kwaliteiten van jou waarderen die jij zelf misschien altijd “vreemd” of “ongewoon” hebt genoemd, kun je de ongelooflijke kracht en potentie gaan zien die ligt in het zijn van jouw unieke zelf
Kan je vriendelijk en hartelijk zijn naar zowel jezelf als anderen toe? Zoals de elfen hun hand naar jou uitsteken en je willen helpen op je pad, zo wordt aan jou gevraagd hetzelfde te doen voor mensen die dit nodig hebben.
Het is prachtig hulp en mededogen te schenken aan anderen. Maar denk eraan hierin een evenwicht te vinden, zodat je niet in de valkuil stapt van het blijven geven en jezelf vergeten.
Op die manier kan je situaties vanuit een heel ander perspectief bekijken waardoor een heel ander gevoel ontstaat. Door verder te kijken dan je neus lang is zie je wat de betekenis van een bepaalde situatie is.

Soms voelt het alsof we gevangen zitten. We slaan onszelf gade en lijken gevangen te zitten in een leven dat we niet willen of niet fijn vinden. Wat we ons vaak niet realiseren is dat wij de sleutel hebben van die ‘gevangenis.’

We kunnen onszelf bevrijden door andere keuzes te maken. We kunnen onze harten bevrijden van onze ongelukkigheid door de verantwoordelijkheid te nemen voor hoe we er aan toe zijn, hier en nu. En door dit te doen, eisen we onze kracht weer op. Kies vrijheid!

Vraag je engelen alle negatieve gedachten weg te halen uit je hoofd en je te helpen je te richten op alle geweldige mogelijkheden. Laat je angst achter je en stap in het licht – waar je kunt groeien, jezelf ontwikkelen en vliegen. Sta niet toe dat iemand of iets (inclusief je eigen onzekerheid) je ervan weerhoudt de persoon te zijn die jij wilt zijn! Sta stil bij jezelf en onderzoek waar je jezelf beperkingen oplegt, waarvan en van wie voel je je afhankelijk en hoe ga je dit of wil je dit voor jezelf veranderen, kan je jezelf vergeven omdat je het verdient het beste uit je leven te halen?

Dankbaarheid is een krachtige manifesterende energie in het universum, die je helpt gracieus te dansen met de magische lichtvoetigheid van de elfen. De tijd nemen om “dank je wel” te zeggen tegen je familie, collega’s, de elfen en God, creëert een rondgaande flow die meer en meer overvloed zal brengen.

Wees iedere dag dankbaar voor iets in je leven, je kunt dit hardop doen of in je gebeden. Soms zoeken we bijzondere redenen om het leven te vieren en slenteren we verveeld verder als er niets spectaculairs gebeurt.

Wat zou je ervan denken om van elke dag een feest te maken, zomaar, zonder bijzondere redenen die te maken hebben met hoe de buitenwereld dit voorschrijft? Kan je feest vieren omdat je elke dag ontwaakt, gezond bent, het werk kan en mag doen waar jij je blij mee voelt, dat je een dak boven je hoofd hebt, dat er zoveel engelen om je heen zijn die je tekentjes geven en klaar staan om met jou te communiceren…dankbaar voor het leven, jouw leven en jouw leven niet vergelijken met het leven van anderen, dat je oprecht blij kan zijn voor de ander …dankbaarheid in overvloed is onbetaalbaar. Kan je blij zijn met jezelf, trots op wie je bent, kan je ook in vrede leven en de ander ook vrede gunnen?

We worden altijd in de richting van vreugde geleid. Let goed op tekenen die aangeven dat het tijd is een nieuwe richting in te slaan. Misschien word je geleid in de richting van ander werk, een andere locatie of zelfs andere mensen om mee om te gaan. Misschien vindt er een gebeurtenis plaats die leidt tot het loslaten van oude overtuigingen ten gunste van een geheel nieuwe levensfilosofie!

Verandering kan inderdaad lastig zijn, maar het kan ook heel veel energie geven. Het is belangrijk te onthouden dat je engelen willen dat je gelukkig en vervuld bent. Alles wat in het leven gebeurt heeft hierin een doel en een betekenis. Als je deze waarheid met liefde en dankbaarheid in je hart kunt omarmen, zal je gezegend zijn, wat er ook in je leven gebeurt.

Warme groet en een liefdevolle inspirerende lente.

Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com