Paragnost Eddie en Consulenten

E consult Paragnost Carla

paragnost-carlaBreng je tijd niet door met het slaan van een muur in de hoop hem in een deur te laten veranderen. En vergeet niet dat uitreiken naar wat voor je ligt makkelijker wordt als je loslaat wat achter je ligt. Laat komen wat komt en laat gaan wat gaat en zie wat achterblijft. Stop met het vasthouden van wat je pijn doet en reik uit naar wat je gelukkig maakt. Wees niet te streng voor jezelf, het leven is als tekenen zonder gum en wacht niet op het juiste moment….die bestaat niet.
Als je ziet dat je doel niet wordt bereikt, verander dan niet je doel maar je aanpak..vindt je pad of creer zelf het pad naar je doelen,dromen en wensen…want waar een wil is
Is een weg!

Als je leeft naar een vast beeld van wie of wat jij bent, ben je meteen minder dan wat je kunt bereikt…you have to go before you know!
Waarom binnen je comfortzone blijven, als daarbuiten veel meer te beleven is, veel meer te creeeren en veel verder te komen en gelukkig te zijn.
Vergeet de kracht van het NU niet
N = niet
U = uitstellen

Als er iets is dat bergen kan verzetten dan is dat het vertrouwen in je eigen kracht, in je eigen kunnen in JOU!!!!
Meestal brand je een kaarsje voor iemand anders, maar soms is het nodig om er een voor jezelf te branden.
Soms bouwen wij teveel muren in plaats van het maken van bruggen om zelf verder te komen in plaats van het beperken van mogelijkheden en kansen. Het geheim van de verandering is om je energie niet te richten op het bestrijden van het oude maar op het realiseren van het nieuwe en snijd nooit door wat je kunt losknopen.
Werk in het nieuwe jaar aan de nieuwe IK
Niet omdat de oude ik slecht is
Maar omdat je nog beter kan

Iedereen is benieuwd wat het nieuwe jaar 2017 zal brengen en ik die gespecialiseerd is in de eerste drie maanden zal deze maand extra de aandacht geven aan email consult hier bij
EDDIE EN PARAGNOSTEN!!!!
De maand december zal ik vooral de focus leggen op vragen die via de email consultens binnen komen. Ik zal inclusief foto extra de tijd nemen en zal dan niet voor 3 maanden maar voor 6 maanden voorspellingen doen. Binnen 2 dagen kun je van mij een uitgebreide mail verwachten waarbij ik uiteraard kijk naar liefde, werk, relatie en alle overige vragen die er zijn.

Belangstelling in affirmaties? Daar zal ik persoonsgericht naar kijken en een energievolle affirmatie bij toevoegen voor het jaar 2017.

Liefs Carla box 06