Paragnost Eddie en Consulenten

DE ZONNE- ENGEL

VOOR DE KREEFT AE CAËL- IK SCHEP

Voor iedereen die het tussen nu tot 22 juli het levenslicht zag, welkom Kreeft, wil je graag met jouw Zodiak Aartsengel samenwerken, en haar beter leren kennen? Wat ze voor jou kan betekenen, waarvoor je beroep kan doen op haar?

We hebben zoveel Aartsengelen, dat we wel eens vergeten dat ook voor ons zonneteken Aartsengelen aangeroepen kunnen worden.
CAEL staat voor het creëren – IK SCHEP

De sleutelwoorden voor de kreeft zijn geduld, gevoel, emotie, zorgen voor…
Caël laat zich voelen in een vrouwelijke, zachte energie.Onuitputtelijk in het geven van liefdevolle zorg omdat ze verbonden is met de oorsprong van goddelijke liefde. Caël is een initiatiefneemster in het brengen van vreugde, blijdschap als een kabbelend beekje.
Waar ze ook gaat, ze betreedt de aarde lichtjes en strooit een glinstering van zachte schoonheid.
De planeetengel van de Kreeft is Ariël – de Maan
Heilige stenen  zijn Parel en seleniet
Kleur is zeeblauw
Metaal is zilver
Manifestatie is verbeelding- flexibiliteit

Iedereen die behoefte heeft aan healing, genezing kan aanspraak maken op haar liefdevolle zorg.
Ze is een wijze profetes en lerares die een orakel biedt aan diegenen die bereid zijn te luisteren naar haar diepe intuïtieve wijsheid.
Caël vraagt je een priester of priesteres van de vrouwelijke kracht te worden om de meest kwetsbare te beschermen.
Als je je afstemt op haar energie en de intentie voelt met haar samen te werken dat krijg je gemakkelijk toegang tot een onbegrensde oceaan van liefdevolle goedheid en vraagt ze jou dit onvoorwaardelijk aan de wereld aan te bieden.

Je kan haar aanroepen via een gebed, via je intentie, je kan ook je eigen intentie of gebed maken, met jouw eigen woorden, in jouw eigen stijl…een voorbeeld hiervan kan je gebruiken als leidraad

Zonne Engel‘ Lieve Aartsengel Caël, ik heb de zuivere intentie om met u samen te werken voor het allerhoogste welzijn van iedereen in mijn omgeving en iedereen die je hulp kan gebruik.
Vervul mijn hart met de wijsheid van pure en zuivere onvoorwaardelijke liefde. Heal mijn eigen pijn en verdriet zodat ik anderen kan helpen healen. Voed me met uw goddelijke kennis en wijsheid zodat ik anderen de weg van en naar goddelijke goedheid en liefde kan wijzen. Geef me de moed en de kracht om onvoorwaardelijk lief te hebben. Zo geschiede.  Dank u wel lieve Aartsengel Caël.’

Een belangrijke afspraak die je met je zonne-engel kan maken is op je eigen verjaardag een meditatie moment inlassen en nadenken hoe je je verjaardag wilt vieren. Je kan allerlei ideeën of vragen die je hebt over je leven op het huidige moment opschrijven, of vragen over je nabije toekomst.
Je kan ook alle mogelijke veranderingen en nieuwe mogelijkheden neerschrijven die je heel graag wilt doorvoeren of uitvoeren. Je kan aan AE Caël ( en ook je beschermengel) advies en steun vragen voor je plannen en je doelen.

Leuk is ook een zielsgroep vormen rond jouw zonne-engel, met mensen die ook interesse hebben in hun spirituele groei, bv één keer per maand samen komen, wijsheden, inzichten delen en geven vanuit eenzelfde doel, op een gelijkwaardige manier.

Liefs
Mieke

www.miekecoigne.com