Paragnost Eddie & Consulenten

De waarde van je relaties

De waarde van je relaties ( s) nader bekeken De waarde van je relaties ( s) nader bekeken, Veel mensen zitten in een relatie waar ze een hekel aan hebben, of op zijn minst waar ze zichzelf in vast voelen zitten.
Of je kan je niet van het gevoel ont-doen dat vriendschappen niet langer meer gedijen in een sfeer van begrip, ondersteuning en gelijkwaardigheid. Dit soort vriendschappen doven langzaam uit , maar kunnen ook heftig en abrupt eindigen. Aanvaar wat er gebeurt….het gaat er niet over dat jij of de ander beter of slechter is, de essentie is dat je je gevoel volgt, je hart volgt en er geen strijdpunt van maakt. Wat klaar is ( al kunnen we toch nooit spreken in woorden van ‘ voor altijd ‘)  is klaar, en ook dat kan tijdelijk zijn.

Relaties zijn misschien wel voor velen de grootste uitdaging.
Je hebt bepaalde gedachten over relaties, voornamelijk familierelaties en romantische relaties, die je niet altijd goed doen en die je beperken om jezelf te ontplooien én tegelijk ook de ander belemmeren verder te groeien.
Relaties zijn niet voor altijd in die zin dat de ” vorm” kan veranderen…van een jarenlange vriendschap slaat ” plots ” de vonk over of van een jarenlange intieme relatie verandert de energie/ verbinding naar een hartelijke vriendschap
Om die reden is het goed regelmatig de relaties waarmee je te maken hebt, oprecht en eerlijk te onderzoeken. Mocht dit regelmatig gedaan worden,dan zou er minder strijd plaatsvinden tussen mensen, en kan je elkaar alle goeds toewensen.
Relaties in het intuïtietijdperk zijn sterk onderhevig aan transformatie en waar de één of de ander ( of allebei) krampachtig vasthoudt aan het “oude vertrouwde” loopt het op een bepaald moment fout…het gaat over werkelijke zielsverbindingen waarin de bewustzijnsfrequenties tussen mensen de verdere basis vormen tot groei.
Het leven in de fysieke of niet-fysieke vorm, gaat volledig om verandering. Overal veranderen, groeien en ontwikkelen relaties voortdurend. Er is geen eindbestemming, er is alleen de reis. Vooral in relaties.
De sleutel tot het creëren van liefdevolle relaties is vertrouwen in het feit dat alles goed is, waar je ook bent. De sleutel is het positieve zien in alle kansen die je relatie je te bieden hebben, of je ze nou als ‘goed’ of ‘slecht’ opvat.
Wanneer je dit doet, dan weet je in je hart wat de beste relaties voor je zijn. Kies enkel de beste. Laat de andere relaties los. Dan begrijp je de waarde van je relaties.

Warme hartengroet
Engelenmedium Mieke
www.miekecoigne.com