Paragnost Eddie en Consulenten

De tijd haalt ons in

https://www.paragnost-eddie.nl/de-tijd-haalt-ons-in/De aardse tijd dan wel te verstaan want volgens aardse wetten worden wij via de zwaartekracht ouder.
Maar als we overgaan en we in de sferen terug komen dan is er geen besef van tijd meer en worden we ook niet ouder meer.
Bijzondere gedachte eigenlijk.

Wij gebruiken de tijd werkelijk overal voor ook al zijn we daar niet allemaal bewust mee bezig.
Om 7 uur ontbijt of als je niet meer werkt of in het weekend ontbijt je wat later. Lunch tussen 12 en 1300 uur en rond 1800 uur diner.
De tijd glipt als zandkorrels tussen onze vingers door en wij mensen hebben er totaal geen vat op.
Wij mensen zijn helemaal afhankelijk van deze tijd.

Op tijd komen, op tijd weggaan, op tijd eten, op tijd naar bed gaan, op tijd opstaan, op tijd naar het werk, op tijd de trein-metro-bus-vliegtuig halen en tijd is kostbaar en soms levensbelangrijk.
Een dier is daar helemaal niet mee bezig is die leeft helemaal op zijn biologische klok. Een dier heeft geen verantwoording en heeft mits het tenminste een goed baasje heeft uitgezocht een heerlijk leven.

En tijd? Nou die bestaat niet voor onze trouwe viervoeters. Wat wel bestaat voor onze dieren en waar ze helemaal gehoor aangeven is aan hun bio ritme.
Het dier luistert naar zijn/haar lichaam. Ze eten als ze honger hebben- ze drinken wanneer ze dorst hebben en ze slapen als ze moe zijn… ze rekken en strekken wanneer ze stram zijn en/of wakker worden, en ze komen hun knuffel halen en/of geven als ze daar zelf zin in hebben .
Goed bedacht om dit keer als dier terug te komen naar de aarde.

Soms als ik te druk bezig ben dan obeserveer ik ons huisdier. Dan zie ik het ritme van zijn ademhaling en volg dan even zijn ritme mee. Geeft een rust moment kan ik je vertellen. En degene onder ons die een huisdier hebben die voelen dat ook in. Kijk naar de dieren en hun gedrag. Neem meer verantwoording voor je eigen lichaam, rust, eet , geniet , kroel en knuffel wanneer je daar behoefte aan hebt.

Een dier kan ook depressief zijn, verdrietig of eenzaam of een nare ziekte kan ontwikkelen.
Want onze viervoeters zijn ook hooggevoelige wezens en gezien de tijd waarin wij nu leven op aarde is het niet verwonderlijk dat ze ook een staartje mee krijgen van al de energie die er momenteel hangt. We merken dat zeker ook op als de energiedownload hoog is dan is zijn gedrag ook anders.

Ook al heb je daar geen erg in, je huisdier vangt veel op van jou en je gezin, dus kan het ook opeens narrig en of sjacherijnig worden als er bv spanning hangt tussen de gezinsleden. Voor je dier is het dus ook belangrijk om in harmonie te leven in het gezin.

Maar goed de tijd zal het leren ‘’ook al weer zo een uitdrukking’’ we leren het ooit nog wel eens hoop ik om de tijd een beetje te relativeren.
Als we oud zijn hebben we de tijd niet zo hard meer nodig, dan duurt de tijd soms te lang terwijl we vroeger toen we jonger waren de tijd tekort hadden.
Tja leven op aarde is maar tijdelijk toch?, aan gene zijde is geen tijd. En toch hebben wij daar ook onze groei en onze processen waar we doorheen gaan. Maar er is geen tijd en dat lijkt mij sowieso al een bevrijding.

Neem de tijd voor jezelf en voor anderen om ze te vertellen hoeveel je van elkaar houdt, want voor je het weet heeft de tijd je ingehaald en is er geen tijd meer voor.
knuffel, Elisa-Lis