Paragnost Eddie en Consulenten

De magie van het onbekende

De magie van het onbekende Niemand kan alles weten. Is het niet goed om te weten dat er nog heel wat dingen zijn die we niet weten of ben je het hier niet mee eens?
We hebben altijd al een angst gehad voor het onbekend en zijn er tegelijk ook nieuwsgierig naar ( geweest).
We zijn bang dat we het niet ( zullen) begrijpen, en dat is natuurlijk iets , want door de kennis van onze omgeving hebben we het begin van ons bestaan kunnen overleven.

Ons ‘ overlevingsinstinct ‘ heeft zich op een zodanige manier ontwikkeld dat die ons de dag van vandaag nog van pas komt.

In ons zoeken naar ‘ zekerheid ‘ kunnen we zelfs de kleinste details nauwkeurig onderzoeken, zeker voor wat de wetenschap betreft, zodat we de magie van het groter geheel, waar die details maar een deel van zijn, uit het oog verliezen.

Laat dit even naar binnen komen…en voel eens bij jezelf wat dit korte stukje misschien bij jou raakt/ aanraakt.

Onze maatschappij is trots op wat zij weet en nog meer ontdekt! We hebben zowat alles ter beschikking om ons comfort te verzekeren ( en o wee als dit het niet meer doet of problemen heeft): telefoons- tablets- computers, die ons verlangen op de talloze vragen die wij stellen, een antwoord kunnen geven.

Het gevoel om ‘ goed ‘ geïnformeerd te zijn is vaak zo overheersend, dat we misschien bang zijn als we een nieuw idee of een subtiel gevoel niet ter plekke kunnen ‘ verklaren ‘. En toch is er nog steeds plek voor het onbekende, voor de kracht van de leegte in onze wereld.

Voor diegenen die toch van dat stukje ‘mysterie ‘ houden, weten vast dat dit net inspirerend is om zich open te stellen voor het leven zelf, de controle los te laten en de dingen die onderweg op je pad komen als wegwijzer te gebruiken.

Stel je voor je je hele leven ‘ voorspelbaar ‘ is, dat je een zicht zou krijgen op elke minuut van je leven, gebeurtenissen, ziektes, overlijdens….wat zou de zin nog zijn van je leven, want je zou alles weten, tot op de minuut? Dit is nooit de bedoeling van onze incarnatie op Aarde en hoe graag iemand wil weten hoe het zal vergaan over een jaar…leef in het moment, want er is geen ander moment dan hier en nu, hetgeen ook includeert dat je je doelen kan uitstippelen op een flexibele manier, mee te geven als een buigzaam riet.

Moet je dan niets meer vragen en waarom raadpleeg ik dan een paragnost/ kaartlegger of medium? Toch wel mag je vragen stellen, zodat je meer inzicht in levensthema’s krijgt, zodat je zelf mag vertrouwen in de keuzes en beslissingen die je neemt, zodat jouw spiritualiteit op aarde zich verder verdiept en ontwikkelt, zodat je zelf aan het stuur van je schip mag staan, omdat de Nieuwe Tijd iedereen aanmoedigt mee te evolueren naar de hogere bewustzijnsfrequenties en dit op Moeder Aarde. Geaarde spiritualiteit in een fysiek lichaam vraagt om verdere incarnatie / indaling in ons lichaam op Moeder Aarde. Dit is ook waarom we dit aardse leven hebben gekozen en dit is waarom we nu allen een prachtige bijdrage kunnen leveren in het transformatieproces van Moeder Aarde én onszelf. Dankbaar dat we van deze bijzondere opdracht deel uitmaken.

Vertrouwen dat je leven zin heeft, vertrouwen dat het Universum/ Spirit het allerbeste met je voorheeft, vertrouwen dat we hierin geleid worden, vertrouwen dat we in het leven mogen vertrouwen zorgt ervoor dat we niet eens meer de behoefte voelen alles te willen weten. Geniet van de magie die zich elke dag in jouw leven laat zien, laat voelen, laat proeven, laat horen en maak je niet druk over de zwaarte van je levensscript: het doel van dit leven wordt voor eenieder helderder naarmate je je echt durft over te geven aan de volheid van je leven .

Warme groet
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com