Paragnost Eddie en Consulenten

De liefde er achteraan

De liefde er achteraanDe kerstboom er uit, de liefde er achteraan. Het schijnt dat in de maand januari twee keer zoveel relaties worden verbroken, dan in andere maanden. Er is nog een piek in scheidingen en die vindt plaats na de zomervakantie. Eerst de kerstboom er uit en dat geeft een lekker fris en opgeruimd gevoel en dan besluit je de liefde ook maar aan de kant te zetten. De telefoon- en chatcentrales van spirituele hulplijnen worden in de maand januari dan ook druk bezocht. Enerzijds door diegenen die niet meer gelukkig zijn in en met de relatie. Anderzijds diegenen die de laan uit zijn gestuurd door die partner en willen weten of hun partner dit uit een verstandsverbijstering heeft gedaan, of dat het de partner menens is.

Zo staat ook de telefoon op deze dagen roodgloeiend en gelukkig kunnen allen hier terecht om hun relationele perikelen bespreekbaar te maken. Dat van deze spirituele hulplijn de lijn roodgloeiend is, is niet zo gek. Hier werken tenslotte de beste mediums van de Benelux en die weten de mensen te vinden. Scheiden doet lijden, we kennen de uitspraak allemaal en dat is het ook. Wat komt er niet allemaal op je af als je partner of misschien wel jijzelf, de stekker uit de relatie trekt.

Zo is er de emotionele kant, de rollercoaster waarin je belandt, maar ook de praktische kant die op je afkomt. En ook al kies je er zelf voor, een scheiding heeft impact. Hoe komt het dat er in de maand januari en na de zomervakantie zoveel meer dan in andere maanden, besloten wordt achter de relatie een punt te zetten? Dit heeft te maken dat na de feestdagen, waarin we meer met elkaar samen zijn de spanningen oplopen met gevolg dat we daarna de knoop doorhakken. Ook stellen diegenen die willen scheiden het vaak bewust uit na deze periode.

Of een scheiding nu in januari na de kerst is, of na de zomervakantie, het moment doet eigenlijk niet ter zake. De pijn en het verdriet wordt er niet minder om. Het brengt pijn en verdriet met zich mee waar niemand op zit te wachten. We kiezen tenslotte voor de ander om mee oud te worden en niet ergens tijdens de rit afscheid van te moeten nemen. Je kunt als mens er aardig van in zak en as zitten en jezelf compleet kwijtraken als je met een scheiding wordt geconfronteerd. Jij wilt het niet tenslotte en bent onmachtig om het weer om te draaien, dat alles weer bij het oude is. Het ongeloof slaat je om de oren, zo ook andere emoties die je voelt, als boosheid, afgewezen voelen, gekrenkt, maar ook haat jegens de ander en je moet dit kwijt. Je moet ontladen, je moet al deze emoties waarmee je wordt geconfronteerd ventileren. En sterker nog, je wilt weten wat je partner bezielt. Want je hebt het niet aan zien komen, of je had al wel een bepaald gevoel, maar er niets mee gedaan.

Om die reden zoek je hulp, ondersteuning en begrijp. Je kunt je gelukkig wenden tot een paar goed trouwe vrienden, maar die hebben ook hun leven en willen er wel voor je zijn, maar zijn niet elk moment van de dag bereikbaar. En gelukkig zijn er dus wel kanjers die dag en nacht dan voor je klaarstaan en dat zijn spirituele hulpverleners, als mediums, paragnosten, relatiecoaches, die graag naar je luisteren, je van adviezen en inzichten willen voorzien. Zo voel jij je niet bezwaard als je hun belt, je betaalt er tenslotte voor en jij krijgt er iets fijns voor terug.

Wil je betrouwbare ondersteuning als je in een scheiding zit? Kies dan voor spirituele ondersteuning. Dan weet je zeker dat je kwalitatief goed ondersteund wordt. Dat je hier terecht kunt voor diverse disciplines en de consulenten voor jou klaarstaan om je door deze zware periode heen te slepen, maar ook meer kunnen dan dat, het zijn tenslotte top mediums en daar mag je meer van verwachten dan alleen een luisterend oor.

Zorg goed voor jezelf als je relatie wordt beëindigd, al voelt het alsof je leven eindig is. Je hebt de kracht in je.