Paragnost Eddie en Consulenten

De balans opmaken

De balans opmakenDe balans opmaken….voorbereiding en aanloop op de volle maan 31 maart in weegschaal

Velen herkennen op dit moment in een fase te zitten van reflectie- zelfreflectie- verwerking en voelen de behoefte om zich terug te trekken, op zichzelf te willen zijn. Het kan ook behoorlijk dubbel voelen: enerzijds de behoefte om uit te breken en zich tegelijk ook heel kwetsbaar voelen.
Een aantal reflectievragen kunnen ondersteunend inwerken voor de komende dagen, neem rustig je tijd om hierover na te denken en in te voelen en weet ook dat alles er gewoon mag zijn. Kijk naar alles wat aan jou voorbijkomt en waar je ( nog) een oordeel hebt over jezelf of anderen.
Je verleden in dit leven en ook zelfs vorige levens hebben invloed op het heden.
Is er iets in jouw leven dat vraagt om geheeld te worden? Op welk vlak van je leven is heling nodig en wat is de eerste stap die je wilt zetten?
Wat vraagt op dit moment je volledige aandacht?
Wat leidt jou naar het pad van heling en hoe kan jij een helende kracht zijn/ worden voor anderen?
Blokkades en begrenzingen worden opgelost zodat dit een positief effect heeft op elk aspect van je leven en je relaties, je gezondheid en laat je creativiteit stromen!
Je verleden (en zelfs je vorige levens) hebben invloed op het heden. Aan krachtige heling gebeurt momenteel voor je. Onder de oppervlakte zijn er krachten die blokkades en begrenzingen oplossen. Dit heeft een positief effect op ieder aspect van je leven, inclusief je gezondheid, je relaties en zelfs je creativiteit.

Je geleidegeesten, voorouders en overleden dierbaren sturen je op subtiele en krachtige manieren boodschappen van liefde en heling. Vertrouw erop dat je deze boodschappen zal herkennen want je bent een vibrerende match voor de communicatie met spirituele gidsen. Sta open om te ontvangen!
Maak het stil in jezelf en verbind je met Spirit: wie wil jou bereiken vanuit de spirituele wereld en wat is de boodschap, wat wordt aan jou verteld?

De dingen zijn niet altijd zoals ze lijken. Kijk verder in situaties en relaties in je leven. Iets dat gesloten lijkt, is in feit klaar om geopend te worden. Als je onder de oppervlakte kijkt dan vind je verborgen pareltjes van waarheid, licht of rijkdom.

Wat je relaties met jezelf en anderen betreft, is er één gebied waar ik verder naar moet kijken?
Als ik onder de oppervlakte van een situatie moet kijken in mijn leven, hoe zou ik dat dan doen?
Is er iets dat ik niet zie in mijn leven?

Wat is de onderliggende wijsheid voor mij voor het feit dat ik voorzichtig moet zijn? Is er een gebied in mijn leven waar ik het langzamer aan moet doen?

Zou ik een bepaald persoon of bepaalde situatie met voorzichtigheid moeten betreden?

Laat de waarheid van je ziel horen en voelen. Wees bereid om je woord te zeggen en de mensen aan te spreken vanuit de kern van je hart. Weet dat je jezelf en anderen kunt helen via communicatie. Dit is niet de tijd om een stap terug te doen, het is tijd om een stap vooruit te doen en te delen vanuit je hart.

Is er iemand waarmee ik moet communiceren? Is er een vorm van communicatie die ik uitstel? Wat moet ik doen om in mijn rol als leraar en leider te komen?

Accepteer je leven zoals hij is. Weet dat ieder moment, iedere situatie en iedere gebeurtenis diepgaande betekenis toevoegt, ook al lijkt dat niet zo te zijn. Accepteer je innerlijke wezen. Wees volledig aanwezig in jezelf. Je bent prachtig en wonderbaarlijk. Omarm alles van jezelf. En kijk waar je nog oordeelt over jezelf.

Is er iets dat ik niet accepteer in mijn leven? Hoe kan ik niet meer van mijzelf en mijn leven houden? Waar zou mijn levensreis mij brengen wanneer ik ieder aspect van mij en mijn leven accepteer?

Vul je leven met mensen, ervaringen en plekke die je vreugde en plezier geven. Leef heerlijk! Laat de behoefte om praktisch te zijn los. Omring jezelf met schoonheid en pleziertjes.

Hoe kan ik nog meer plezier ervaren dan ik al doe? Wat helpt me geluk en plezier aan te gaan? Wat moet ik loslaten om voluit te kunnen leven?

Een aantal ondersteunende affirmaties die je voor jezelf zo vaak je er zelf behoefte aan voelt kan uitspreken en een verandering in je energie creëren :

Ik geef mijzelf de vrijheid om het verleden los te laten om in vreugde door te gaan met het nu. ( 3x)
Ik ben klaar om geheeld te worden. Ik ben bereid te vergeven. Alles is goed. (3x)
Ik ben in staat om positieve veranderingen op alle vlakken in mijn leven te maken. (3 x)
Ik maak gezonde beslissingen. Ik heb respect voor mijzelf. (3x)
Ik ben heel dankbaar voor alle liefde in mijn leven. Ik vind het overal. (3 x)
Ik houd van mijzelf precies zoals ik ben. Ik wacht niet langer perfect te zijn om te kunnen houden van mijzelf. (3x)
Ik laat de behoefte aan strijd en leed graag los. Ik verdien al het goede. (3x)
Ik omring mijzelf met authentieke en liefdevolle mensen, die mijn reis naar innerlijke groei en spiritueel ontwaken met mij willen ervaren. (3x)
Ik spreek de waarheid en doe dit vriendelijk en liefdevol, waardoor mijn relaties in positieve zin veranderen. (3x)
Ik ben in staat om positieve veranderingen op alle vlakken in mijn leven te maken.(3x)
Deze krachtige 10 affirmaties kan je eindigen met de volgende bekrachtigers:
‘ Zo is het. Hier en nu en continu. Amen ‘.

‘Je blik zal enkel helder worden
wanneer je in je hart kijkt…
Wie naar buiten kijkt, droomt.
Wie naar binnen kijkt, wordt wakker.’

CARL GUSTAV JUNG

Veel liefs
Mieke Moon Box 45
www.miekecoigne.com