Paragnost Eddie & Consulenten

Dagboodschap 29 september 2018

Dagboodschap 29 september 2018Het onbekende tegemoet
Angst leidt je naar plaatsen waar je niet hoeft te zijn. Waar je nu het meest bang voor bent, is een illusie die voortkomt uit een oude overtuiging die niet eens waar is.
Je moet nu moedig zijn. Je zult niet verloren zijn op zee; je zult zien hoe iedereen krijgt wat jij wilt terwijl je alleen wordt gelaten en niemand van je houdt- wat een drama!
Verkeerde tekens lijken als werkelijkheid boven je hoofd te hangen. Hoe meer je zwelgt in angst, des te werkelijker het wordt.
Vraag jezelf af: ‘Wie in mij is er bang? ‘ Heb dat deel van jezelf lief. Vraag: ‘ Is dit waar en echt?’
Hoogstwaarschijnlijk is je antwoord nee. Geef jezelf een knuffel. Het is ok om bang te zijn. Je moed verzamelen ook als je heel weinig vertrouwen hebt en bang bent. Spirit vangt je altijd op!
De enige keuze die je nu hebt, is het onbekende tegemoet te zien als je vooruit wilt komen. En je mag bang zijn. Je moet nu een risico nemen dat je niet hebt ingecalculeerd, om de opwinding te voelen dat je klaar bent om de sprong te wagen. Er wordt je gevraagd om je ware zelf te laten zien. Luister naar je hart, naar wat je vanbinnen voelt en laat zien wie je werkelijk bent.
Ga tot het uiterste en ontdek dat je kan vliegen.
Je mag in het diepe duiken zodat je de wonderen kunt ontdekken.

Namasté
Mieke
www.miekecoigne.com