Paragnost Eddie & Consulenten

Dagboodschap 25 september 2018

Trouw blijven aan jezelf.
Hoe gemakkelijk vergeten we dit. Misschien kom je tot de ontdekking dat je je zelfwaarde van iemand anders laat afhangen. Misschien komt je tot het besef dat je niet jouw weg hebt gevolgd, maar dat je je liet leiden.
Kies heel zorgvuldig wie je in je leven toelaat.
Je kan altijd leren van anderen, je kan je ook door anderen ook inspireren, maar het is ook heel belangrijk trouw aan jezelf te blijven.
Laat geen enkele stem belangrijker worden dan de goddelijke stem die je in je eigen hart hoort.
Soms willen mensen je overtuigen dat het ene beter is dan het ander. Voel de energie waarin iemand zo hard zijn best doet om jou te overtuigen.
Als er enige druk onder de overtuiging voelbaar is, luister dan naar je innerlijke stemmetje.
Mensen die zichzelf onvoorwaardelijk accepteren zullen jou ook onvoorwaardelijke accepteren. Mensen die moeite hebben om zichzelf te accepteren, zijn ook die mensen die meestal kritiek op je hebben, ook al beweren ze dat ze wel van je houden. Ze houden van je als je doet wat ze van je verwachten. Doe je het niet, dan weet je dat dit niet zonder gevolgen blijft.
Je helpt jezelf niet verder door jezelf te verloochenen om de ander niet te verliezen. En je bewijst er de ander evenmin een dienst mee.
Je bent zo veel meer waard en je heb zo veel meer te bieden aan hen die bereid zijn om jou onvoorwaardelijk te accepteren. Je verdient het helemaal te zijn wie jij bent.
Je ziet de ander ook vanuit een onvoorwaardelijke acceptatie.
Je inspireert elkaar en brengt elkaar naar een hoger level, als mens.

Hart creatie Mieke ©
Namasté
Mieke
www.miekecoigne.com