Paragnost Eddie en Consulenten

Dagboodschap 23 augustus 2018

dagboodschap 23 augustusWater,  Om je goed te voelen, heeft je lichaam water en voedsel nodig dat water bevat, zoals verse groenten en vers fruit.
Misschien voel je dat je lichaam meer behoefte heeft aan water, zodat je lichaam helemaal opgeschoond wordt van toxische stoffen. Als je lichaam niet genoeg water krijgt, kan je je moe voelen en kan je niet helder nadenken.
Wanneer je water drinkt en verse groenten en fruit eet, zal je veel meer energie hebben en je beter in je vel voelen.
Vermijd voedsel dat suiker bevat. Let maar eens op hoe je lichaam zich voelt nadat je suikerrijke voeding hebt gegeten.
Je zal merken dat je snel moe wordt. Een betere manier om van de smaak van suiker te genieten is om rijp fruit te eten.
Maak er een gewoonte van elke dag tot 2 liter zuiver of gezuiverd water te drinken, liefst een glazen fles. Je kan desnoods citroensap of sinaasappelsap aan het water toevoegen.
Mensen vertellen dat ze thee drinken en toch hetzelfde is als water drinken. Mijn Ayurvedisch therapeut vertelde me dat dit niet hetzelfde is. Het is een afleiding of enige weerstand om toch maar geen zuiver water te drinken.
Uit edu-kinesiologische spiertesten kan je gemakkelijk zien of iemand ( en ook bij kinderen is dit vaak het geval) een tekort aan water heeft. Je neemt een plukje haar en je test via een gestrekte arm. De arm gaat naar beneden als de test zwak test en blijft sterk in het andere geval.
Als je geen water drinkt, is het verstandig om dit langzaam op te bouwen, zodat je nieren niet overbelast geraken.
Sommigen vertellen dat ze wel tot 4 liter water drinken. Dit is wellicht teveel te zijn, naar aanleiding van klachten die hiermee gerelateerd zijn.
Voel wat jouw lichaam nodig heeft, want je lichaam is intelligent.

Namasté
Mieke
www.miekecoigne.com