Paragnost Eddie & Consulenten

Dagboodschap 22 september 2018

Je innerlijke zelf
Als je je leeg voelt is je eerste reactie die leegte proberen opvullen door iets te kopen of iemand op te zoeken. Je kunt in de valkuil trappen met de overtuiging dat je gelukkiger zal zijn als je een partner hebt , een promotie, nieuwe kleren of boeken, een reis enzovoort.
Als je gekregen hebt waarvan je dacht gelukkiger te zijn, voel je je vaak na een tijdje opnieuw leeg, niet voldaan. De leegte blijft knagen ook al heb je die partner, die promotie, die nieuwe kleren of boeken, en die reis is nog slechts een herinnering.
De ware vervulling vinden we in onszelf, als we ons verbonden voelen met onze scheppingskracht en goddelijke zelfliefde. Je kan op jezelf staan en bestaan en je van daaruit verbinden met wat op je weg komt. Je voelt je vol en vervuld en er is geen leegte. Jij bent genoeg voor jezelf, je zoekt niet meer buiten jezelf. Je legt de verantwoordelijkheid voor je leven bij en in jezelf.
Hetzelfde geldt ook voor alle antwoorden die je buiten jezelf zoekt. Er is uiteraard niets mis met het raadplegen van vrienden of hulpverleners,, zeker niet als hun advies op één lijn staat met wat jij voelt dat klopt. Verwarring ontstaat als je steeds andere dingen te horen krijgt en niet kan vertrouwen op je eigen intuïtie en invoelen.
Keer naar binnen, luister naar je innerlijke zelf, want daar ligt precies wat jou vervuld.

Namasté
Mieke
www.miekecoigne.com