Paragnost Eddie & Consulenten

Dagboodschap 15 augustus 2018

Dagboodschap 15 augustus 2018Leef vanuit je ziel
Heb je het gevoel dat je leeft vanuit een rol als partner, moeder, vader, werknemer, werkgever, mislukking?
En voel je je hierdoor vastzitten, beperkt, begrensd?
Mogelijk voel je nu sterker dan voorheen dat je die rollen je niet langer vervullen en wil je ergens uitbreken om meer vanuit je ziel te leven.
Je bent niet alleen een moeder ….niet alleen een ouder, een werknemer en absoluut geen mislukking. Maar dit gevoel heb je wellicht op dit moment wél.
Je ziel laat je zien en voelen dat je je wilt verbinden met anderen vanuit gelijkwaardigheid, samenwerking, van mens tot mens, van ziel tot ziel. En dit verlangen staat los van wat je in je leven doet.
Onderzoek voor vandaag welke verantwoordelijkheden tot op heden meer een last zijn geworden dan het plezier dat je ervan ervaart. Misschien zijn het niet eens jouw verantwoordelijkheden?
Doordat je de verantwoordelijkheid van anderen op jouw schouders neemt, ontneem je jezelf mogelijkheden om andere mensen te ontmoeten, fijne dingen te doen waar je al een hele tijd naar verlangt.
Ze houden je af van je creatieve expressie die uit je hart komen.
Erken het belang van het op jou nemen van die rollen die je ware zelf weerspiegelen en die jou tot het gewenste doel leiden.
Misschien wil je gaan tekenen, schilderen, zingen, schrijven en heb je tot op heden geen ruimte hiervoor gemaakt.
Laat alle labels los waar je moedeloos door bent geworden en die het vuur en de passie voor het leven gedoofd hebben.
Moet je noodzakelijk altijd zorgen voor iemand, moet je altijd de kastanjes uit het vuur halen voor iemand, moeten….en voel eens of je dit nog doet vanuit je hart of vanuit een schuldgevoel?
Kijk eens hoe vaak je jezelf hierin saboteert en je machteloos voelt en merk hoe het denken in ‘ ja, maar ‘ je vastzet om niet vanuit je ziel te leven.


Namasté
Mieke Box 45
www.miekecoigne.com