Paragnost Eddie & Consulenten

Contact maken met elfen

Contact maken met elfen – geleide oefening en mooie elfenmuziek
Elfen, of je er nu in gelooft of niet, ze bestaan wel degelijk. Voornamelijk kinderen en iedereen die spiritueel openstaat en zuiver in het leven staat, zorgt draagt voor dieren, planten….kan contact maken met de Elfen en hen ook vaak echt zien.
Het zijn meestal kleine energetische wezens die niet zomaar zichtbaar zijn, ze zijn heel licht, liefdevol en spelen een heel belangrijke rol in de natuur en helpen bij de groei en bloei van planten.
Ze ontlenen ook een kleine hoeveelheid energie aan een bloem, omdat ze niet goed kunnen functioneren zonder de energie die ze uit bloemen kunnen halen.
Daartegenover staat dat ze ook uitstekend zorgen dat de energie van bloemen volledig tot hun recht komen.
Communiceren met elfen is voor de meeste mensen geen dagdagelijkse bezigheid en aanvankelijk kan het best moeilijk zijn, doch naarmate dat je oefent, zal je merken dat je als vanzelf met hen contact kan maken, in een heel andere dimensie dan waarin je leeft.
Als je de positieve intentie hebt om je met hen te verbinden, zal je je ook anders voelen, lichthartiger, liefdevoller, net omwille van hun liefdevolle energie. Ook je contact met de aarde zal er sterker door worden. Communiceren met de elfen doe je altijd vanuit je hart en op energetisch niveau.
Het is dus belangrijk je denken uit te schakelen en te voelen.

Een mooie oefening om contact te maken met elfen en het beste is deze oefening in je tuin te doen, in een bos of een plek in de natuur…

Ga een lekker plekje zoeken in de natuur ( waar de meeste elfen aanwezig zijn), op de grond of als het prettiger voelt op een stoel, zorg dan dat je voeten goed op de grond staan.
Laat je handen met de handpalmen naar boven, in je schoot rusten.
Je kan je ogen sluiten als dit prettig voor je voelt, of half open houden.
Elfen laten heel mooie dingen aan ons zien als we ons verbinden met hen, daarom is het goed om je ogen open te houden tijdens deze oefening.

Adem rustig in en uit en breng je aandacht naar je stuit in het geval je op de grond zit. Als je op een stoel zit breng je je aandacht naar je voeten.
Ga met je aandacht naar Moeder Aarde en bedenk voor jezelf wat ze voor jou betekent, wat je van haar ontvangt, wat ze voor je doet en laat je gevoel van dankbaarheid toe.
Voel hoe dit gevoel van dankbaarheid in je hart aanwezig is. Voel de liefde voor de aarde, voor Moeder Aarde.
Laat dit gevoel door je lichaam stromen en stel je voor dat er in zich in je hart een rode roos opent en licht uitstraalt, steeds verder door je lichaam heen, tot je zelf licht uitstraalt.
Neem hier rustig de tijd voor en geniet van dit gevoel.
Door je hele wezen te vullen met liefde, dankbaarheid en licht, stem je jezelf af op het engelenrijk, en op de wezens die ook tot het engelenrijk behoren- de elfen.
Spreek innerlijk je wens uit om met de elfen te communiceren.
Communiceren met de elfen is liefde delen, liefde uitwisselen. Voel hoe hun liefde in en door je heenstroomt en hoe ze om je heen bewegen en neem je tijd om te ervaren en te voelen.
Wil je een vraag aan hen stellen , stel ze dan innerlijk, weet dat je vraag wordt gehoord en het antwoord in jou zal opkomen.
Antwoorden zijn meer te voelen dan te horen….de antwoorden komen meestal als een gewaarwording of een gedachte. Je kan met je gedachten en je gevoelens communiceren en ze kunnen door middel van gedachten en gevoelens antwoorden.
Contact maken met elfenElfen geven vaak antwoord via de natuur om je heen, in de vorm van een dier dat plots naar je toekomt, kleine lichtjes om je heen, een bloem die zich naar je toebuigt, een geur, zelfs een onverwachte windvlaag.
Wees je bewust van je omgeving…het kan gebeuren dat je de boodschap van de elfen niet op dit moment ontvangt, maar wel enige tijd later, in onverwachte vormen. Weet dan dat dit een boodschap is voor jou.
Bij het afsluiten van de oefening, bedank je de elfen.
Haal een paar keer rustig in en uit, beweeg je lichaam, voel je voeten en geniet nog even na van de mooie verbinding met de elfen.
Doe deze oefening regelmatig, want je zal je bewuster beginnen voelen van hun aanwezigheid en ook zij zullen regelmatig contact met jou maken.

Sprankelende lichtgroet
Medium Mieke, gecertificeerd Fairyologist bij Doreen Virtue
www.miekecoigne.com