Paragnost Eddie en Consulenten

Communicatie?

Communicatie?Momenteel kunnen we op allerlei manieren vertraging en afremming krijgen op het gebied van communicatie.
Er kunnen geweldige blokkades ontstaan en in alle vormen die je maar kunt bedenken.

Zo merkte ik vanmorgen op dat mijn laptop vreemde kuren vertoonde en ik programma’s had afgesloten die opeens toch weer open stonden.
Ook kan het zo zijn dat je zeker weet dat je een goede uitleg hebt gegeven en dat er opeens een Babylonische spraakverwarring is ontstaan omdat die ander er een heel ander verhaal van heeft gemaakt. Vreemd niet? Dat één enkele planeet zoveel misverstanden kan veroorzaken tussen mensen?
En wat denk je van andere vormen van communicatie? Zowel telefonisch als wel computers en alle andere vormen van communicatie kunnen geweldige problemen geven.

Mensen vallen stil terwijl ze eerst honderduit  babbelden en misverstanden liggen heel makkelijk op de loer nu.
Ook zelf merk ik dat er hoewel ik wel licht dyslectisch ben er meer problemen zijn met schrijven en woordvindingen.
Gelukkig weten wij dat retrograde Mercurius de boosdoener is en kunnen we er rekening mee houden anders ging ik mijzelf nog afvragen wat er aan de hand kon zijn.
Deze periode loopt nog wel tot het eind van het jaar hoor dus je kan er gerust op zijn dat je al je apparatuur goed moet beschermen en elke dag goed je cleaner moet laten lopen soms wel een paar keer per dag voel ik.

Eigenlijk is het ook voor ons mensen een goed moment om onszelf eens even wat meer terug te trekken. Wat rustiger aan doen en niet te veel hooi meer op de vork nemen nu.
Alles kan weerstand veroorzaken zowel in partner als zakelijk verkeer dus let goed op bij wat je zegt want je krijgt het zonder pardon meteen terug op je bordje.
Dus terug kijkend op al de mislukte pogingen om iets in gang te zetten valt wel opeens het kwartje. Dan maar beter even afstand van de grote dingen en rustig aan verder gaan met de hetgeen is blijven liggen.
En eigenlijk raad ik ook jullie lieve lezers dit aan want wat je ook begint momenteel je kan weerstand verwachten. Alles duurt langer er is continu vertraging en er loopt telkens iets mis.
Je zou voor minder al de handdoek in de ring gooien. Maar voor degene die een eigen bedrijf hebben is het helemaal verstandig om goed de communicatie in de gaten te houden.

Let goed op dat je mail is aangekomen en check ook alles dubbel want het is serieus menens met ‘’Mercurius onze onruststoker’’ alles kan er ook heel anders uit komen te zien omdat er een andere blik op situaties kan komen door bv een ander beeld dan normaal en verkeerde interpretaties etc.
Belangrijk dus om het een beetje rustiger aan te doen de aankomende tijd en rustig alles te aanschouwen.
Want er is gewoon te veel storing en verwarring rond communicatie waardoor je behoorlijke misverstanden kunt verwachten.

Ook de mensen die in een transformatie zitten en meestal weet je dat zelf wel is het een kwestie van goed alles beschouwen en je heel goed realiseren dat alles te maken heeft met de planetaire toestanden die er momenteel plaatsvinden.
Geef het de ruimte en laat jezelf niet gek maken door je gevoel en laat alle trivialiteiten om je heen lekker los want dat er van alles gaande is dat is een feit.
Dus als je opeens te maken krijgt met een vorm van weerstand waarvan je zeker weet dat jij het niet hebt veroorzaakt dan weet je dat onze vriend Mercurius de oorzaak kan zijn…’’eerst ff checken bij jezelf of je alles goed hebt gedaan’’ en vooral rustig blijven.

Was je van plan om eens een goed gesprek aan te gaan met je partner of om  iemand iets uit te leggen aan de telefoon check dan dubbel of het goed is overgekomen.
En vooral rustig blijven want waar jij tegen aan loopt heeft de ander ook last van en zo komen we deze periode wel weer door.
Leven en laten leven is niet altijd makkelijk maar wel een goede manier om het wat meer te leren relativeren.
Uiteindelijk gaat alles weer voorbij en kunnen we in het nieuwe jaar met een schone lei beginnen. Hoewel? alles blijft ook dan in beweging hè niets staat ooit stil.

Voor nu wil ik eindigen met de woorden ‘’laat Gods water over Gods akkers stromen’’ dan vloeit alles weer tezamen als er een nieuwe periode aanbreekt.

Hou het goed met jezelf ,
Warme knuffel,
Elisa-Lis b