Paragnost Eddie & Consulenten

Channeler Celisa, reader, life coach en dromenanalyse

celisaChanneler Celisa, reader, life coach en dromenanalyse. Naast channeler en reader en het doen van dromenanalyses, is Celisa ook life coach. Je vindt Channeler Celisa onder boxnummer 74 op de spirituele website Paragnost Eddie. Alwaar zij alweer wat jaartjes door veel cliënten wordt gebeld.

Ze doet ook aan kaartleggingen, je kunt bij haar terecht voor de Egyptische Tarotkaarten. Wat verstaat Celisa onder channelen?  Ze werkt op basis van voornamen “uit het veld”’, geeft ze aan bij haar profiel op de website Paragnost Eddie.

Hier haalt zij waarnemingen uit op zielniveau en voelt ze in op de vragen waarover je belt op het onderbewuste. Aan de hand van haar waarnemingen vertaalt ze datgene wat ze waarneemt in een ontwikkel prognose.

Dat kan zijn hoe je eigen leven zal gaan verlopen, maar ook bijvoorbeeld het leven wat je met iemand deelt. Ze kijkt bijvoorbeeld ook naar familiebanden. Waarom herhalen patronen zich en hoe zijn deze ontstaan.

Wat heeft de familie in deze patronen die voor jou niet fijn zijn, mee te maken. Zo hoor jij aan de hand van de waarnemingen van Channeler Celisa waar je staat, waarom je daar staat en hoe je veder kunt. Het doorbreken van bijvoorbeeld destructieve patronen.

Oftewel waarin jij als prachtige ziel in vastloopt en zelf nog niet hebt ontdekt. Dat kan Celisa voor jou door middel van channelen zien en achter komen. Uiteraard geeft ze jou dan ook tools mee om mee aan de slag te kunnen gaan.

Als je wilt, maakt ze tijdens het spiritueel consult gebruik van de Egyptische Tarotkaarten, jij kunt daar uiteraard ook om vragen, of ze die als legging bij haar channelen wilt gebruiken. Wie weet zit je met een droom?

Als je zelf een droom maar niet kunt duiden, is een gesprek met channeler Celisa van Paragnost Eddie een uitkomst. Zij is gespecialiseerd in het uitleggen van dromen. Soms herhaalt een droom zich elke keer weer.

Neem dan contact op met Celisa, boxnummer 74 Paragnost Eddie. Zij kan je exact duiden wat jou droom betekent. Zodat je niet hoeft rond te blijven lopen met vraagtekens. Dromen zijn een informatiebank van herinneringen en overtuigingen.

Celisa kan jou ook bijstaan bij transformatieprocessen. Alles is oorzaak en gevolg geeft ze aan. Als een patroon zich blijft herhalen, wat is dan de oorzaak? En welk gevolg heeft deze oorzaak.

Waar jij keer op keer op vastloopt, last van hebt, verdriet hebt en jezelf door kwijtraakt, heeft een betekenis. Channeler Celisa gaat jou dit, tijdens een spiritueel consult duiden. Ze doet dit geheel intuïtief, ruikend, beeldend, schrijven en tekenen.

Haar bellers zijn vol lof over haar consulten. Ze helpt je verder te kijken in complexe materie. Ze geeft je inzichten om patronen te doorbreken. Ze komt uit bij de kern waar je probleem ziet en maakt dit helder voor je.

Zoveel gehad aan een spiritueel consult met channeler Celisa. Ze is een kanjer en heel goed in haar vak.