Paragnost Eddie en Consulenten

Boodschappers in je dromen

Boodschappers in je dromenBoodschappers in je dromen. Dromen van een Engel kan betekenen dat er iets nieuws op je weg komt of als richtingwijzer om moed te houden gedurende een moeilijke tijd. Engelen zijn boodschappers van het goddelijke. Een spirituele gids in je droom laat je de behoefte zien aan spirituele verbinding met het goddelijke.
Geef aandacht aan de beelden in je droom omdat deze tekenen zijn van grote persoonlijke veranderingen. Veranderingen die je uitnodigen naar binnen te gaan. Welke waarheden stel je in vraag?
Over het algemeen brengen deze boodschappers troost of willen ze je geruststellen.
Dromen over buitenaardse wezens kan veel verschillende betekenissen hebben. Het zien van ontvoering of zelf ontvoerd worden kan te maken hebben met een diepe angst voor verandering zoals bijvoorbeeld, verhuizing naar een andere woonplaats, een nieuwe job, een scheiding. Het kan ook zijn dat je je vervreemd voelt van jezelf of anderen.
Dromen over mythische wezens als eenhoorns, draken, zeemeerminnen hebben een bijzondere functie in je fantasie en de etherische wereld. Je maakt verbinding met je creativiteit en scheppingsdrang om iets te doen wat je graag wil realiseren in de aardse realiteit en nog geen idee hebt op welke manier je dit kan verwezenlijken.
Dromen over een overleden dierbare kan ook meer betekenissen hebben. Het kan betekenen dat je rouwt om wat voorbij is, een oplossing zoekt voor je huidige problemen zoals bijvoorbeeld gezondheid, relaties, werk enzovoort.
Dromen dat je achtervolgd wordt door een geest kan betekenen dat je achtervolgd wordt door onvervulde verlangens en dromen. In je bewustzijn ervaar je spijt of ontgoocheling dat je je ambities niet hebt gerealiseerd.

Ter reflectie
• Welke magische talenten zou je willen hebben en op welke manier wil je deze tot uitdrukking brengen?
• Welke onopgeloste problemen uit het verleden vragen om aandacht en heling?
• Op welke manier(en) zou je graag meer verbinding leggen tussen je aardse en spirituele leven?