Paragnost Eddie & Consulenten

Blijf open staan voor verandering

Blijf open staan voor veranderingMensen realiseren zichzelf vaak niet waarom een relatie zulke lastige patronen kan laten zien.
Dat begrip kan er alleen maar zijn als je jezelf openstelt voor de diepere betekenis van het leven.
Het leven is nu eenmaal niet wat je denkt dat het is. Dit is niet zo vreemd gezien de hoeveelheid valse informatie die we de hele dag om ons oren geslingerd krijgen.

We worden geïndoctrineerd, gemanipuleerd, gepusht, gewassen, geslingerd gedroogd en opgehangen aan de waslijn van de grootmachten.
Als een stuk onbenul worden we neergezet alsof wij zelf niet kunnen denken en voelen wat goed voor ons is. Goddank zijn er mensen die hun neus uitsteken en in verweer komen tegen de zogenaamde goede bedoelingen van de heren fabrikanten en de farmaceutische industrie.

Meestal moeten zij het dan nog met hun leven bekopen omdat ze iets op het spoor zijn gekomen wat bedreigend kan zijn voor het monopoly van de dames en heren. In America zijn er helaas al vele mensen omgebracht die onderzoek deden naar deze grootmachten.
Beangstigend niet?, dat er zoveel macht over ons wordt uitgeoefend dat wij als slappe poppen worden gebruikt om de macht te handhaven. En dat doen ze door zo een vuil en geraffineerd spelletje te spelen dat het bijna onmogelijk is om erachter te komen wat er gaande is.

Vele mensen trappen in die valkuil omdat alles onzichtbaar wordt gemaakt. Gelukkig zitten we nu in een tendens die laat zien dat alles aan het licht gaat komen.
Niets blijft meer onder het tapijt liggen en er gaan veel schandalen zichtbaar worden.
Als je als mens je vertrouwen geeft aan bv je arts dan moet dat vertrouwen er ook inderdaad zijn. Sommige artsen weten heel goed dat een bepaald medicijn gebruik schadelijk kan zijn voor het lichaam maar ze geven Good Good Good toch een tas vol pillen mee.’’ Omdat je anders nog zieker zou worden met alle gevolgen van dien’’.
Meneer de dokter kan ook anders kijken en dieper op de mens ingaan bv waar komt je klacht oorspronkelijk vandaan. Dus de oorzaak zoeken ipv de klacht verdoezelen met medicijnen.

Ook hier moet ik weer een onderscheid in maken want er zijn gelukkig ook artsen die zeker weten verder kijken en dan ook een vervolgopleiding hebben genoten bv in de homeopathie. Deze artsen zijn zeker op de hoogte van oorzaak en gevolg en tappen dus uit een ander vaatje. En zo ook de fabrikanten die oh zo met ons begaan zijn en echt meegaan met de trend om gezondere voeding te gaan verkopen.
Allemaal bedrog om nog meer te gaan verkopen.

Lees ook vooral de blogs bij de mensen die heel goed onderzoek doen en daar ook hun nek voor uitsteken en alle bagger over zich heen krijgen om ons de juiste info te geven. Monique van der vloed Juglen Zwaan en Julia Kang zijn o.a. de mensen die heel goed onderzoek doen en hebben gedaan naar allerlei producten (voeding) die in de supermarkt te koop is vooral wat het met je doet. Dit blog laat vooral zien waar we mee geconfronteerd worden en hoe wij mensen worden zoet gehouden door deze grootmachten.

En uiteraard ligt de verantwoording bij de mens zelf. Hoe ga je om met je leven op aarde en hoe sta je erin. Dat is ook een ding wat mee telt want uiteindelijk heeft iedereen de verantwoording voor het eigen leven.
En om eens terug te gaan naar relaties. Wat zou er gebeuren in relaties als ieder op zich die verantwoording nam als je eens zou kijken naar de reden waarom de dingen bv niet lekker zouden lopen tussen jou en je partner? Als je dus de ware reden eens zou onderzoeken waarom je steeds maar opnieuw tegen dezelfde dingen aan loopt.

Het is namelijk nooit één van de twee maar beiden hebben die verantwoording je komt elkaar nooit zomaar tegen in het leven. Er is zeker altijd een reden voor. Soms is het een kortstondige ontmoeting waar je dan net genoeg aan hebt om te weten ‘’nee dat is niet hoe ik het wil in mijn leven’’ en dan is de ontmoeting zomaar weer voorbij maar heb je wel een lering eruit gehaald.

Weet ook heel goed dat het bewustzijns niveau van je partner wel eens lager kan zijn dan het jouwe of andersom natuurlijk dat kan ook en dan is het ook heel eenvoudig niet de juiste tijd om verder te gaan met elkaar. Dan mag één van de twee eerst nog wat bewuster worden om wellicht daarna verder te gaan met elkaar maar dan op gelijkwaardige basis. Of je laat elkaar gaan in de overtuiging dat het karma met elkaar klaar was. Het is maar net hoe je erin staat samen.

Kijk voel en handel op het juiste moment en blijf niet hangen in zelfbeklag want de dingen die op je bord komen en dat het maar niet lukken wil om er iets goed van te maken hebben een betekenis. Het leven is leren toch? Dus als iets niet goed loopt in je relatie handel dan meteen en maak er werk van samen. Wil de ander niet mee hierin dan heb je de keuze om door te gaan of om het roer om te gooien voor jezelf.

Want niets is erger dan te trekken aan een dood paard. En als je het keer op keer hebt geprobeerd en je partner blijft maar hangen of zwijgen omdat hij/zij niet wil praten dan heb je de keuze. Voel maar eens wat het met je doet als je daar voor staat en kijk dan eens hoe je leven er uit ziet.
Heb je verdriet, voel je jezelf eenzaam loop je tegen dezelfde deur keer op keer dan is het tijd voor verandering en alleen jij weet hoe je die verandering kan doorvoeren .
Het wordt tijd om in te zien dat jouw leven het belangrijkste is. Immers en dat heb ik ook al vaak aangegeven ‘’zonder jou is er niets’’ even doordenken.
Zorg dus heel goed voor jezelf en zie jezelf als het mooie mens wat je bent en blijf niet nodeloos hangen in een toxische relatie als er geen eer meer te behalen is.

Als je hierover wilt chatten met mij dan ben ik te bereiken bij Paragnost-Eddie box 68
Warme knuffel Elisa-Lis