Paragnost Eddie & Consulenten

Blijf jezelf in het licht zetten.

liseLieve mensen het is al tot in de treuren gezegd in vele blogs maar de noodzaak van zelfbescherming gaat steeds belangrijker worden.
Wat vele mensen zich absoluut niet realiseren is dat het gedurende deze dagen juist zo belangrijk niet lijkt.
Immers het is toch nog steeds zo rustig en er is nog steeds niets ernstigs gebeurt toch?
Zal allemaal wel niet zo een vaart lopen toch? Ach je moet je niet verdiepen in de miserie van alledag dan overkomt het jou niet?

Waar ik en mijn gewaardeerde collega’s zich elke dag tegen moeten beschermen is de negatieve gedachten gevoelens van mensen.
Zeker aan de lijn kun je de zwaarste energieën binnen krijgen als je je zelf er niet voor beschermt.
Mensen hebben het nu zwaar en willen vooral dingen heel snel weten en als het antwoord niet bevredigt dan heb je de toorn van de fiolen over je heen.
Mensen in paniek of verdriet zijn meestal niet echt rustig te krijgen omdat die energie ze in bezit neemt.

Vooral nu met de feestdagen voor de deur lijkt het wel alsof men er een steeds grotere druk op wil zetten.
Liefde laat zich toch niet dwingen dus heeft het geen zin en manipuleren werkt ook niet dus zal iedereen geduldig zijn /haar beurt mogen afwachten tot de tijd daar daadwerkelijk is om de keuze te maken die goed voelen.
Dus even terug naar bescherming lieve mensen het is wel degelijk belangrijk om ook jezelf heel goed te beschermen als je in een lastige relatie zit.

Daarmee wil ik zeggen als je vriend/vriendin nog in de huidige relatie zit en jij nog steeds aan het wachten bent wanneer die knoop nu wordt doorgehakt.
Zelden is dat vóór de feestdagen want dat kun je dan niet maken om een relatie te verbreken, zo denken toch véél mensen en daarna zien we dan wel weer, maar intussen zit jij al voor de zoveelste keer alleen met kerst, daarom bescherm jezelf goed.
Bescherm jezelf ook door afstand te nemen van alle banaliteiten van de dag er komt zoveel binnen via tv en pc dat je niet in de gaten hebt dat dit ook in je energieveld binnenkomt. Dit kan toch ongemerkt je systeem behoorlijk overbelasten, en voor veel depressieve gevoelens zorgen zonder dat je er erg in hebt waar dit nu werkelijk vandaan komt.

Als je ergens naar toe gaat dat kan zijn waar veel mensen bijeen komen, bv een voorstelling of een concert of een bioscoop, scherm jezelf dan heel goed af en denk niet ja maar dit is fun waar ik heen ga en er zijn alleen maar leuke dingen dus niet nodig.
Vergis je dan maar niet in de energie die in zo een zaal aanwezig is want je kan volkomen in beslag genomen worden door het collectief bewustzijn alle aanwezigen zijn daar om plezier te hebben dat is waar maar ook die groep mensen wil eens even lekker ontspannen. Dus er hangt ook veel energie van deze mensen die allemaal hun sores hebben. Snap je het lieve mensen?, bescherm jezelf goed en denk niet dat het normaal is wat je voelt als je overweldigt wordt door een spanningsveld.

En zeker de nog gevoelige mensen hebben daar extreem last van.
Dus bescherm jezelf maar goed.
Hieronder heb ik een eenvoudige maar zeer doeltreffende oefening die je elke dag even kan doen voor jezelf en die heel goed werkt om je systeem weer op te laden en dus beter in je kracht te komen.

Ik zou zeggen hou het goed voor jezelf en laat wat bij een ander hoort buiten je eigen energie.
Warme knuffel van Elisa-Lis

De zon onder je voeten.

Ga ontspannen staan en zak iets door je knieën.
Nodig de zon uit onder je voeten.
Dit is je levenszon.
Laat deze zon helemaal door je lichaam omhooggaan tot ongeveer 10 cm boven je voor je achter je en links en rechts van je.

En laat het licht dan steeds groter worden tot je in een cilinder van licht staat.
En visualiseer dat je groter en groter wordt, zover als je kunt zien.

Blijf dan even staan om de kracht binnen te laten stromen en kom dan weer langzaam terug in het hier en nu.

Doe deze oefening dagelijks om jezelf krachtiger te maken.

Succes ermee