Paragnost Eddie en Consulenten

Blijf heel dicht bij jezelf

blijf dit bij je zelfBlijf heel dicht bij jezelf in deze roerige tijden
Lieve mensen de tijden waar al zoveel over is geschreven zijn echt heel heftig.
Vooral alle relatievormen staan erg onder druk. Het is momenteel super belangrijk om heel dicht bij jezelf te blijven, en zo open en duidelijk mogelijk te zijn naar jezelf en naar de ander. Het is een tijd waarin er veel communicatieproblemen kunnen zijn , dus een misverstand is snel gemaakt
We kunnen niet weglopen van alles wat er om ons heen gebeurt, je ziet en hoort het elke dag wel om je heen of bij anderen in relaties.
Of het nu op je werk is of in je familie of dat het jezelf betreft, het is een tijd van eerlijk durven kijken naar wat zich laat zien.

Dat dit een van de meest lastige dingen is dat is wel te begrijpen. Iedereen die momenteel met Astrologie bezig is die weet dat de ‘’tendensen’’ er niet om liegen.
We worden allemaal in meer of mindere mate geconfronteerd met de ‘’pijnstukken’’ in ons leven of met de pijnstukken van anderen.
Deze kunnen ons ook direct of indirect raken.
Het leven is momenteel erg confronterend voor ons, en daarom is het niet altijd even prettig om te ervaren.
Wat de bedoeling is van deze tendensen is dat wij allen aan het werk mogen gaan om de pijnstukken en de oh zo lang geleden verborgen emoties op te graven en onder ogen te zien. Om te kijken naar wat er nog in ons onderbewustzijn ligt en daar mee aan de slag te gaan.

Wij mensen zijn super in het wegduwen van pijn en het verleden hoeft niet altijd helemaal herkauwt te worden, maar we komen wel in aanraking met de delen die we weg hebben gestopt. Dit is de tendens en we komen daar echt niet onderuit.
Wat nu ook weer niet wil zeggen dat we elke dag de confrontatie moeten aangaan met elkaar, maar het is wel van belang dat je jouw gevoelens leert herkennen in samenhang met partners – familieleden- werkgevers- collega’s, maar vooral met de gevoelens van jezelf.
De confrontatie aan gaan met je eigen emoties en die van anderen is zeker niet eenvoudig, gezien door onbewustheid niet iedereen meteen kan herkennen wat er scheelt.
En dat lieve mensen zorgt ervoor dat menigeen met elkaar op de vuist gaat.
Dit blog is heeft de bedoeling en is zodoende belangrijk, om een stuk bewustzijn te brengen onder de mensen.
Opdat men gaat begrijpen waardoor situaties tussen mensen zijn ontstaan, en nog belangrijker wat men er aan kan doen, om die situaties niet uit de hand te laten lopen is er helderheid nodig.
Maar nogmaals dit bewustzijn in deze is nog niet bij ieder mens ingedaald.
Dit is niet zo heel erg, mits men open kan gaan staan voor de berichtgevingen in deze ,en daar dan ook daadwerkelijk iets mee gaat doen.
Je kan elkaar echt heel goed helpen en inzichten geven in deze pijnlijke relatie stukken.
Vooral omdat je elkaar zo hard nodig hebt om samen te groeien, en groei geeft vaak groeipijnen.
Er zijn in deze hele zomer planeetstanden gaande die confrontaties met het zelf, het verleden en met bijna elke vorm van relaties te maken hebben.
Eerlijk durven kijken naar waar je inzit, en waar jij met je partner, familie, vrienden etc inzit is dus van superbelang.

Dat het ook angstige en onzekere gevoelens kan oproepen is ook een ding waar je zeker van kan zijn.
Maar het mooie van alles is dat je jouw gewonde delen zeker kan helen, en dat maakt dat jij als mens weer een mooi gevoel van ruimte kan creëren in jezelf.
Alles wat niet meer dient, alles waar je in vast zit, alles waar je last van hebt in de brede zin van het woord kun je nu gaan herbekijken
Onthoud wel dat je elkaar nodig hebt, en dat het ego best groot kan zijn.
Omdat juist al deze ego stukken worden aangeraakt kan er nogal een strijd woeden onder elkaar, maar hier kun je samen afspraken over maken.
Als je weet waar je pijnstukken zitten en die van je partner, dan kun je daar zeker met elkaar aan werken op een positieve manier.
Lukt het je niet om er samen uit te komen dan kun je zeker terecht bij mij of een van de collega’s om duidelijkheid te scheppen in je situatie.

Weet dat deze tijd niet altijd duurt maar dat het wel een mooie intensieve en helende tijd is ,waar je zeker een stuk sterker kan uitkomen samen. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, je kan jezelf beter leren kennen in deze periode en daardoor weer een stuk bewuster in het leven komen te staan. Het geeft uiteindelijk ruimte, inzicht en veel meer geluk.

Pak deze tijd met beide handen aan, en kom je er niet uit dan kun je mij bereiken bij Paragnost Eddie box 68.

Hartegroet,
Elisa-Lis